sanada hoşgeldin dedim
lan niye görmüyo bu insanlar mesajımı ya :84:
benim aşkım bi kerem keçim diyo banabiz birbirimize böle ormantik ormantik iltifat ediyoruz
selam kısslarrr
merhaba canım hoşgeldinn
yeniisin sanırım sende _?
evett yeniyim sayılırım canm :) hoşbuldumm napıosnz bakalımmm
sorun diil tatlımm böle geldi böle gider evet dediin gibi askerlik bitmediii benim zaten talihim kaderim bölee hep ş.dışıydı yaaa
olsun aşkım olsun da yanımda olmasadaa varlıını hissedeyim benim olsun yeter
benim aşkım bi kerem keçim diyo banabiz birbirimize böle ormantik ormantik iltifat ediyoruz
vallahi iyiz tatlım gördüün üzre ormanlar krallığında bizim aslanlarla uğraşıoz
en sinir bozucu sorulardan biri Şafak kaç
hahahaha ne güze sevişiyosunuz siz öle hayran kadım desem yalan olur
iyi bari ineğim falan demiyo
hahah ormanın derinliklerinde kaybolmayın sakın mrvmmm
bende uyuss gıcıkkk kozalakk o bana ne derr karım fıstıım yavrum meleğim ohoooo
Seviomm aşkımmııı
iyi hadi bu sefer affettimkusura bakma ya ben pek alışamadım kk yı kullanmaya hoşbulduk
sende yenisin heee hoşgeldin şekerim mesajımı görmessen vururumevett yeniyim sayılırım canm :) hoşbuldumm napıosnz bakalımmm
iyi iyi bende benimkini dalağım ciğerim böbreğim diye seviyorum o da beni terim, ayak parmaklarım, göbeemdeki kıllarım diye seviyo zatenöhem öhem öhem napam kız cilveleşiyoz işte
bu söze bayıldıııııımmmmhakkaten öyle aşkım olsunda yanımda olmasada benimmmmm olduğunu blyooruuum
eheheh bizde yıllandık artık baya 9 yıl oldu..gecen askere gitmeden önce kızdı bi konuda sinirli sinirli salaktır malaktır ama karımdır dedi..eehehehe kızamadım ilginç laflarından hoşlasırım ayy olsadaa kızsa
iyi hadi bu sefer affettim
Şafak kaç askeeer?
sende yenisin heee hoşgeldin şekerim mesajımı görmessen vururum
iyi iyi bende benimkini dalağım ciğerim böbreğim diye seviyorum o da beni terim, ayak parmaklarım, göbeemdeki kıllarım diye seviyo zaten
hey allahım iyi güldüm bugün
bend eodun,uyuz,gıcık derim benimki bidanem,aşkım der
:)
heleki geçen buluştuğumuzda ben seni sevgilim olarak değil karım olarak görüyorum dedide yerin dibine girdim yani
379Ankarada jandarmamm .. sofor olarak yapıyoo.. sizinkiler nerdeelerr
şafak 263 canım benim aşkımda istanbulda canım
iyi hadi bu sefer affettim
Şafak kaç askeeer?
sende yenisin heee hoşgeldin şekerim mesajımı görmessen vururum
iyi iyi bende benimkini dalağım ciğerim böbreğim diye seviyorum o da beni terim, ayak parmaklarım, göbeemdeki kıllarım diye seviyo zaten
hey allahım iyi güldüm bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?