Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bu söze bayıldıııııımmmm hakkaten öyle aşkım olsunda yanımda olmasada benimmmmm olduğunu blyooruuum

benim aşkım bi kerem keçim diyo bana biz birbirimize böle ormantik ormantik iltifat ediyoruz

eheheh bizde yıllandık artık baya 9 yıl oldu..gecen askere gitmeden önce kızdı bi konuda sinirli sinirli salaktır malaktır ama karımdır dedi..eehehehe kızamadım ilginç laflarından hoşlasırım ayy olsadaa kızsa

bend eodun,uyuz,gıcık derim benimki bidanem,aşkım der
:)
heleki geçen buluştuğumuzda ben seni sevgilim olarak değil karım olarak görüyorum dedide yerin dibine girdim yani

hahah ormanın derinliklerinde kaybolmayın sakın mrvmmm
bende uyuss gıcıkkk kozalakk o bana ne derr karım fıstıım yavrum meleğim ohoooo

Seviomm aşkımmııı

benim ki hatunum diyor ayı diyorum kızıyor sonra hayatımın uyuzu diyorum bazen anlaşıyoz aşk işşte neler söletiyor adama

kusura bakma ya ben pek alışamadım kk yı kullanmaya hoşbulduk
iyi hadi bu sefer affettim
Şafak kaç askeeer?
evett yeniyim sayılırım canm :) hoşbuldumm napıosnz bakalımmm
sende yenisin heee hoşgeldin şekerim mesajımı görmessen vururum
öhem öhem öhem napam kız cilveleşiyoz işte
iyi iyi bende benimkini dalağım ciğerim böbreğim diye seviyorum o da beni terim, ayak parmaklarım, göbeemdeki kıllarım diye seviyo zaten
hey allahım iyi güldüm bugün

sizin aşkınız daha da ilginçmiş yahu

hımmm duygum bu ne böle hahahaiç hastalıklarım dahiliyem felan diyede sevin hehe:)

bend eodun,uyuz,gıcık derim benimki bidanem,aşkım der
:)
heleki geçen buluştuğumuzda ben seni sevgilim olarak değil karım olarak görüyorum dedide yerin dibine girdim yani

odun diyince çocuk yerin dibine girmiyor da karım diyince niye giriyosun ki burcum bir terslik var sizde çözebilmiş değilim.

yorum yapmıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…