en çok buaşkımla başbaşa kalalım gerisi zaten gelir:78::94:
en çok buaşkımla başbaşa kalalım gerisi zaten gelir:78::94:
benim herif hatun diye diye alıştım ben alışırsın sen de merak etme bak ne güzel seninle ciddi düşünüyor demekki
bence de numunesizin siz tam yani
senin içine ben doğabilir miyim
kıyma bana
vaallla kızlar güldürdünüz benii..Aklımdan ben hediyeyi belirledim benim çok ama çok hoşuma giden bişey inşallah bulurumda gönderirim çünkü kendimede alcammbakalım kim o talihliii çekiliş ne zman susummm
vaallla kızlar güldürdünüz benii..Aklımdan ben hediyeyi belirledim benim çok ama çok hoşuma giden bişey inşallah bulurumda gönderirim çünkü kendimede alcammbakalım kim o talihliii çekiliş ne zman susummm
bu mu yani evlenince kurduğun hayal bu mu cidden bu mudur ya bu mu yani
şahsen başka planlarım var benim bukadar hasretten sonra
ne gibi planların var senin bakeyimmmmm
vilada sopasını unutmadımmmmm
yaaaa ama olmazki öleee susuuumm bizde bilelim ne zaman çekiceğini hem sen yap bence çekilişi.. tarih belirleyelim o tarihten itibaren göndermeye başlayalım.. kişilere alıncak hediyeyi de ayarlamış oluruz böleceeadreslerin hepsi elime ulaşssında hemencikkkk
benden özel mesaj bekleyiiinnn size şu kişi çıktı diye
bugün çıldırdık biz resmen ya:))
ayyy merak ettim şimdi hepimiz topic açıp hediyelerin resmini çekip koak olur mu
yaa askm dün beni iş cıkısı almaya gelmişti elimi tutmuştu ewe bırakmıstı
ne topii be ota boka topic açar oldukyaaaa ama olmazki öleee susuuumm bizde bilelim ne zaman çekiceğini hem sen yap bence çekilişi.. tarih belirleyelim o tarihten itibaren göndermeye başlayalım.. kişilere alıncak hediyeyi de ayarlamış oluruz bölecee
valla bende merak ettimm..topiğimiz varya datlummm oraya koyarız fotolarıı
hahaha ayy kızlar yeter valla gülmekten karnıma ağrılar girdi işi bıraktım artık ya:))
ne topii be ota boka topic açar olduk
ağzına biberr sürerimm senin ne biçim konuşuon nan öleeee
topik açalım dimedik zatiii susunun dopiğine koyarız didikkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?