hımmm duygum bu ne böle hahahaiç hastalıklarım dahiliyem felan diyede sevin hehe:)
ayy ne güzell istanbulda olsa keşke benm ki deebende istnbuldayımm sen nerdensin dadlumm
ben bursadayım canım uzak değiliz allahtan
bend eodun,uyuz,gıcık derim benimki bidanem,aşkım der
:)
heleki geçen buluştuğumuzda ben seni sevgilim olarak değil karım olarak görüyorum dedide yerin dibine girdim yani
odun diyince çocuk yerin dibine girmiyor da karım diyince niye giriyosun ki burcum bir terslik var sizde çözebilmiş değilim.
benimki şu an evindeee 5 çayında379Ankarada jandarmamm .. sofor olarak yapıyoo.. sizinkiler nerdeelerr
içime doğuyoo ya sen susu ya tatlikis çıkcak banaaatatlıkıssss yaaavriiim adresını yolllaa
evet çıkıp çıkıp gelirsin :) bugün aramış 5 kere duymadım misafir vardıı kendimi nerelerden atsaaammmm
niye öyle diyosun kızım sizden özendim bende alla allaaaa
hakketten niye burcum ne var bunda
benimki şu an evindeee 5 çayında
içime doğuyoo ya sen susu ya tatlikis çıkcak banaaa
hahha:)))
bilmemki öle birden deyince şaşırdım kaldım ilk defa duydum ben ya uhafma gitti brden:)
bence de numunesizin siz tam yanihahhaa:))kesinlikle noter onaylı tasdik edilmiş canm ii ters deli birbirinizi bulmuş haha:)
senin içine ben doğabilir miyimbenimki şu an evindeee 5 çayında
kıyma banakıyamem kız üzülme
yaa evlensekte pijamalrımızı giyip ışıkları kapatıp tv ışığıylan otursak.. bana kızsa yine:97:
sizde seviomusunuz heriflerinizin sinirli halinii
belliii olmaz kuşummm sen bana cıkarsan bir adet kozalak gondericem
beni istemiyor musunuz aşk olsun:2:
heç öle tahmin yürütemem kız ben:))
anammmm ne alcan kız buna güzel bişi al yoksa geri gönderirim saçını başını yolarım hee
senin içine ben doğabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?