Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

slm cnm nasılsın
iyiyim canım teşeşkürler ilk defa gördüm senii..allah tez zamanda kaavuştursun
güzellll hatunlaaarrr.nasılsınız bakalım ben geldiiiiiiiiiiimmm
miracleee hatun nasılsın bakayım şafakk kaçç

Sağol canım yaa yiyiyoruzz valla yavaş yavaş
yiceksinizzz heraldeeee yemiceksinizz de nolcakkne zaman teskere alıosunuzz belli oldu mu süpriz yapmasın seninkide kızzz ben süpriz mağğduryummm
şoka gişrme benim gibi

hep öyle olur zatten bende hep benden hep ne zaman bitcek bu 300 ler felan diyodum ama bak şimdi 170lerdeyim
Zaman öyle böyle geçiyoooo

maşallah canım şafağına.nişanlın izinde demi şimdi.benimki de bu ayın sonunda geliyo inş.zaman geçiyo ama ara ara da geçiriyo...

iyiyim lalem asıl sen nasılsın 15 gün kaldı nişana fotoğrafları bekliyoruz mutlaka.benim şafak 260 galiba.ayın sonuna izine geliyo sewdiceğimmm

kızlar haftasonu nişan mekanına gidicezzz ilk dans,pasta müziği fln vermem lazımmm şu an cebelleşiorum hiç bir şey bulamadım bi fikri olan var mı?

Canım şuan birliğinde değil Ankara'da o yüzden bilemiyoruzz şimdilik, ama süpriz yapmıştı zaten izine geldiğinde tekrar yaparmı bilemiyorum..

iyiyim lalem asıl sen nasılsın 15 gün kaldı nişana fotoğrafları bekliyoruz mutlaka.benim şafak 260 galiba.ayın sonuna izine geliyo sewdiceğimmm

canım ben,mmm heyecanlıyımm..asker dönüşü biraz sıkıntılarımızz vardı..hallettik onları çok şükür..gerçektennn sevgilimee askerliğin bişiler kattığını gördüm bu aradaaa..olumlu olarak söledim..vayyy izinee mi gelio sevdiceğinnn napcaksınızz bakalımnişan fotolarını tabikideee koyucammm

maşallah canım şafağına.nişanlın izinde demi şimdi.benimki de bu ayın sonunda geliyo inş.zaman geçiyo ama ara ara da geçiriyo...

evet canım izinde daha nişanlım değil ama askerden sonra olcak inşallah
ama öyle alıştım ki nasıl geri göndercem bilmiyorum vallahii

Son düzenleme:

okudum canım o sorunlarınızı ama geçeceğini düşünmüştüm bak öyle de olmuş canım.izin planları hazır

evet canım izinde ama öyle alıştım ki nasıl geri göndercem bilmiyorum vallahii

bende şimdiden nasıl göndereceğimi düşünüyorum ama bizim izin azıcık bi hafta

Canım şuan birliğinde değil Ankara'da o yüzden bilemiyoruzz şimdilik, ama süpriz yapmıştı zaten izine geldiğinde tekrar yaparmı bilemiyorum..
ayy süprizzz yapsındaaa aklın başına gelsin bibenn mAhvolmuştum yaaa birde hiç hazırlıksızzz sana tavsiyem bir hafta öncesinden her an hazırlıklı ol...ben rezalet bi görüntüdeydimm allahtan hava karanlıktı.neden ankaradaki canım?hee şofördü dimi seninkii

Son düzenleme:

Dağda kalıolar şuanda, sanırm tatbikat gibi bişeyler olucak.. Bakalım yaa zaten şubat olsa hergün bakımlı gezicem valla cnm Risk almıcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…