selamlar bol muhabbetler kızlar
Selaaam cnm
hoşgeldin tertibimmm naber nasılsın?
vay anasınııı son izin olur artık heraldee bidaha da teskeresini alır gelir inşallahokudum canım o sorunlarınızı ama geçeceğini düşünmüştüm bak öyle de olmuş canım.izin planları hazır
bende şimdiden nasıl göndereceğimi düşünüyorum ama bizim izin azıcık bi hafta
anooo teskereciii askerin dağda ne işi varDağda kalıolar şuanda, sanırm tatbikat gibi bişeyler olucak.. Bakalım yaa zaten şubat olsa hergün bakımlı gezicem valla cnmRisk almıcamm
selam canım hoşgeldinselamlar bol muhabbetler kızlar
vay anasınııı son izin olur artık heraldee bidaha da teskeresini alır gelir inşallah
anooo teskereciii askerin dağda ne işi varbencedeeee hiç riske girmee sen canım
selam canım hoşgeldin
hatunlarrr ben kaçar...hoşçakalınn
hoşbuldum kızlar
iyiyim tertibim de başım ağrıyor birazcık hap aldım işte inşallah geçer
yarın aşkım çarşıya çıkacak kameralı konuşacağız 2 haftadır göremiyorduk birbirimizi
sizinde çarşı var mı bu hafta
vay anasınııı son izin olur artık heraldee bidaha da teskeresini alır gelir inşallah
anooo teskereciii askerin dağda ne işi varbencedeeee hiç riske girmee sen canım
selam canım hoşgeldin
hatunlarrr ben kaçar...hoşçakalınn
25 gün sonra depüklencem inşallah karanlıktan aydınlığa listesinden
yaaa :84::84::84: depuklenmek istiyorum çabuk geçsin günler
fatmacım izin günlerimizi aynı galiba aralığın sonuna mı gelecek eşin.bu arada sizin silüs 24 mayıs mıydı?
canım eşim gelmeyecek ben gideceğim kısmetse evci izni alacağız canım biz daha izin kullanmadık bu ikinci evci izni olacak bir kez daha yaza doğru çıkartmayı düşünüyorum zaten askerliğe de pek bişey kalmaz izin kullanmadan bitirmek istiyoruz canım inşallah
bizim sülüs tarihi 17 mayıstı canım
en güzeli canım izin kullanmamak ama bizimki mecbur kaldı işi yüzünden.aramızda tam 1 hafta var canım.peşpeşe kavuşacağız inş.
inşallah miraclem ya
peipeşe kavuşalım kıs siz düğün yapıp balayına gidersiniz kavuşmanın tadını çıkarırsınız ne güzel
biz de tatil planlarına başladık bile eşim işe tekrar başlamadan güzel bi tatil yapalım diyoruz
evet canım yaa Allah nasip edersen 5 ağustos'ta gelecek 09.10.11 de de düğün vaaaaaaarrrrizinde düğün salonundan yer almayı düşünüyoruz bakalım.sizde güzeeeel bi tatil yapın ailecek.annenin yanında mısın şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?