Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet ayırtın mutlaka düğün salonun sonra yer ve gün bulmak çok zor oluyor
ben bazen evimde bazen annemde kalıyorum canım sıkıldıkça mekan değişikliği yapıyoruz iyi geliyor
bak heyecan yaptım şimdi salon tarih düğün falan deyince az. kaldı canım yaa 400 ler derken 200 ler bitiyo maşallah

ee evlillik bu kolay olmuyor çok telaşlı işler bunlar ama çok da zevkli
son zamanlar bide stres basıyor insanı ki sorma eşimin her dediğine yaptığına sinir olurdum ben düğün yaklaştıkça stresten oluyordu

canım ben kaçıyorum sana iyi geceler rüyanda askerini gör bebişim

günaydııın kızlar..ay aşkım aradı çok heyecanlandım biden konusurken sesim titredi çok özledm seni dedi bende askerimi özledim..gel yemin töreni.yılbası yemin töreni doğumgünüm birarada askerimle...

kızlar sizler neler yapıyorsunuz..online olanlar iştemiii

Günaydın tatlımm çok sevindim adına zmanla rayına otururr o merak etme.. maalesef bugün çalışıorumm

malesef işteim cnm ama 1.30 da çıkcam sınavım varrrr

cok sevindim canım aradıgına.insana azıcıkta olsa sesini duymak yetiyo dimi.aradıgı gun etkisinden kurtulamıyorum ben havalarda geziyorum resmen benimkide aksam aradı, ilk defa uzun uzun konustuk.dhaönceleri 1dakika kadar bile konusamıyorduk. seside birazcık kısılmıstı bagırmaktandı sanırım.ama neşesi yerindeydi bu sabahta 7.30da aradı ama azıcık konustuk kapattı.sesini duydugumdan beri uyuyamadım bitanemm benimm yaa normalde beni cok kıskanır benimkide evde durupta aglamayayım diye dedi sanırım, cık gez dolas benim yerimede gez dedi.aglamıyosun dimi dedi.bende yok askmm sen hep böyle ara ben hiç aglamam dedim

ayy ne güzel konusuorsunuz biz bir dk anca oluyor hemen kapatıyor ama o da yeter askımın sesine hasrtim tish-o sitesinde kişiye özel tasarımlardan yapömayı düşündüm.bnim kahramanım logosu hosuma gitti onu kazağa bastırtayım diorum askerlerin kolyesinden istiyorum bideee..yaa ama cok özled,m nasıl olucak bilmem :95: ehehe cık demiyor benimki bi durum var mı aılan var mı daha acarken...hiç bahsetmiyor kendinden...

bende 12de cıkıcam angelim..haftasonu yarımgün..gecen hafta askım wardı ama yanımda:93:

asker kolyesinden abim yaptırmıstı bana canım simdik askmmda ibo nefisem yazdırır kesin :) ya kuzum benimkide arayamaz normalde cunku seninkininde benimkinnde oldugu yerler cok sıkı egitimli ama benimki aşırı pratiktir :) ben de bir okadar uyuşukumdur napar ne eder aramaya vakit bulur ya nebileyim ben deli gibi aşıgım iboma cok seviyorumm kuzumyaa

gözde kız devreni nie yazmamışsın listeye

COGU GITTI AZI KALDI DIYENLER

( 230/81 ARASI )
$AFAK SAYAN GÜZEL KIZLARIMIZ

:119::119::119:

102 HEJAR12

87 FIDES

128 SUSU

165 ANGELGÖZDE

165 MELEKKKKKK

165 ECEM3004

167 GRIMSI

166 KARDELEN44

169 YENGEC123

169 DUYGU_C

171 MAVIMAVIMAVI

173 NURAN07

213 NEFESİM

223 SAYSAYBİTMİYOR

bnm sözlümde askerde 4 gün oldu ama şimdiden özledm bnmkide braz önce aradı fazla konuşamıyoruz ama gene de çok iyi geliyo...
esmerin de çok özledi seni bitanm herşey daha güzl oluck bekliyorum..!

bnm sözlümde askerde 4 gün oldu ama şimdiden özledm bnmkide braz önce aradı fazla konuşamıyoruz ama gene de çok iyi geliyo...

Allahım sag salim kavustursun canım.bizde cok konusamıyoruz canım ama olsun hiç konusamamaktan iyidir.enazından seslerini duyuyoruz.sesi iyiyse yemegini yiyebiliyosa sıkı sıkı giyinip üşümüyorsa varsın az arasınlar. bizimde şafak 454 nereye gitti sennki canım

tez zmnda kavuşursunuz inşallah benim nişamlımda askerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…