bak heyecan yaptım şimdi salon tarih düğün falan deyinceevet ayırtın mutlaka düğün salonun sonra yer ve gün bulmak çok zor oluyor
ben bazen evimde bazen annemde kalıyorum canım sıkıldıkça mekan değişikliği yapıyoruz iyi geliyor
Günaydın tatlımm çok sevindim adına zmanla rayına otururr o merak etme.. maalesef bugün çalışıorummgünaydııın kızlar..ay aşkım aradı çok heyecanlandım biden konusurken sesim titrediçok özledm seni dedi bende askerimi özledim..gel yemin töreni.yılbası yemin töreni doğumgünüm birarada askerimle...
kızlar sizler neler yapıyorsunuz..online olanlar iştemiii
malesef işteim cnm ama 1.30 da çıkcam sınavım varrrrgünaydııın kızlar..ay aşkım aradı çok heyecanlandım biden konusurken sesim titrediçok özledm seni dedi bende askerimi özledim..gel yemin töreni.yılbası yemin töreni doğumgünüm birarada askerimle...
günaydııın kızlar..ay aşkım aradı çok heyecanlandım biden konusurken sesim titrediçok özledm seni dedi bende askerimi özledim..gel yemin töreni.yılbası yemin töreni doğumgünüm birarada askerimle...
ayy ne güzel konusuorsunuz biz bir dk anca oluyor hemen kapatıyor ama o da yeter askımın sesine hasrtimtish-o sitesinde kişiye özel tasarımlardan yapömayı düşündüm.bnim kahramanım logosu hosuma gitti onu kazağa bastırtayım diorum askerlerin kolyesinden istiyorum bideee..yaa ama cok özled,m nasıl olucak bilmem :95: ehehe cık demiyor benimki bi durum var mı aılan var mı daha acarken...hiç bahsetmiyor kendinden...
:
COGU GITTI AZI KALDI DIYENLER
( 230/81 ARASI )
$AFAK SAYAN GÜZEL KIZLARIMIZ [/
:119::119::119:
102 HEJAR12
87 FIDES
128 SUSU
165 ANGELGÖZDE
165 MELEKKKKKK
165 ECEM3004
167 GRIMSI
166 KARDELEN44
169 YENGEC123
169 DUYGU_C
171 MAVIMAVIMAVI
173 NURAN07
213 NEFESİM
223 SAYSAYBİTMİYOR
[/QUOTE
ellerine sağlıkk
bnm sözlümde askerde 4 gün oldu ama şimdiden özledm bnmkide braz önce aradı fazla konuşamıyoruz ama gene de çok iyi geliyo...
esmerin de çok özledi seni bitanm herşey daha güzl oluck bekliyorum..!
bnm sözlümde askerde 4 gün oldu ama şimdiden özledm bnmkide braz önce aradı fazla konuşamıyoruz ama gene de çok iyi geliyo...
esmerin de çok özledi seni bitanm herşey daha güzl oluck bekliyorum..!
tez zmnda kavuşursunuz inşallah benim nişamlımda askerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?