Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Yok kııızz gerçekten değil şakasına sussss büşra duymasın o gerçekten küsmüş çünküüüü

Napım bacım ya taksamda ordalar takmasamda gittikleri yoki bi tarafa

Benim üst bacağımın içinde var bir iki çatlakcık

İyiyiz ya anlaşıyoz peroblem yok takmıyorum pek

Sende çokmu var :26:[/QUOTE]

evet canım ya baya var beyazlaştılar ama artık yaaa kafama takıyorummm işte

sevdeee hayırlı olsun depüğün canımmmm çok güzel anlatmışsın duygularını walla bende duygulandımmm

evet sınavın var kuzumm benimde fark etmiyor gircem çıkcam hiç çalışmadımm işteee ama girseydin iyi olurdu sallardın tutardı belki yaaa tühh yaa sınav kagıdı göndermiyorlar ya artık eve kötü olduuuu :44::44:
sosyoloji ama şifrem yok zaten umrumda da değil çünkü once diğer okulumu bitirmem lazım :26:
iki univ. birden okumaya calışınca boyle oluyor işte:26:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şafaklarınızı o kadar kıskanıyorumkii şu annnnnnnnnnnn yaaa seneye bugun bende hoppili olcam inşşş şafak zifiri zifiri karanlık yawuuuuuuuuu

Napım bacım ya taksamda ordalar takmasamda gittikleri yoki bi tarafa

Benim üst bacağımın içinde var bir iki çatlakcık

İyiyiz ya anlaşıyoz peroblem yok takmıyorum pek

Sende çokmu var :26:

evet canım ya baya var beyazlaştılar ama artık yaaa kafama takıyorummm işte

sevdeee hayırlı olsun depüğün canımmmm çok güzel anlatmışsın duygularını walla bende duygulandımmm [/QUOTE]

Sağoll canım darısııı başınaa %100 bütünn hepsii sizde de olacakk ben böyle olurr diyee hiç tahminn etmiyordumm abartıyolardır diyordumm ama gerçekmiş hepsii

oylemi ondan bile haberim yok :s yok canım ya hiç sallayınca tutturma gibi bi şansım yok benim aksine hiç tuturamıyorum
hayırlıs olsun

kızım ben unuttum ki onu konular karıştı sende arada kaynadınnnnn
Sağoll büşracımmm darısı senin başınaaaa yarınnn
inş canım benim yarın benim günüm var bak zorda olsa geldim seni depüklemeye evde genelde girmiyorum foruma iş yerinde bakıyorummmm herşey senin için
İyidir benden de canım
Sen şu anda benden de kısa hatta en kısanın da kısa dönemisin farkındaysan
son bir 12den sonra bakalım caım sizinde şafak çok karanlık görünmüyor ki 39 oldu sayıyorum bennn senide şafak listesine ekliyim mi ? :44:
kızımm sen varyaaaaaaa D şimdiye kadarr hiç bahsi yoktuu hayırdırrrr gözdeyemi güveniyonn seni elime alırsamm kimse alamaz heeeeee D:
kızımmmm b en onu unutmuşumm napıyım bende gözdegibi seni görünce dayanamıyormmmm

Ahh canımm beniimmm bende yarınn burdayımmmm seninlee yaşıycamm o duygularrıı hem yaşadıklarımııı anlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…