hayır hala küsüs bize şişko dedi
ayyyy kuzumm sağol amaaa niye küstün ki büşş küsmedi biliyorum ama sen niye küstün ki benimm içimde kötülük yok kızzz ağzıma geleni söylüyomm şaka yapıverdiydimm büşe göbenden çin seddi geçiyor dedimm banamısın demedi biliyor beinii ooo
Eki Görüntüle 304372 hadi hayırlı olsunnnnnn
sosyoloji ama şifrem yok zaten umrumda da değil çünkü once diğer okulumu bitirmem lazım :26:
iki univ. birden okumaya calışınca boyle oluyor işte:26:
Yok kııızz gerçekten değil şakasına sussss büşra duymasın o gerçekten küsmüş çünküüüü
Napım bacım ya taksamda ordalar takmasamda gittikleri yoki bi tarafa
Benim üst bacağımın içinde var bir iki çatlakcık
İyiyiz ya anlaşıyoz peroblem yok takmıyorum pek
Sende çokmu var :26:
ohh yaaa iyi barii sınav öncesi gerginimm zaten sizi germiyimm heee:
evet sınavın var kuzumm benimde fark etmiyor gircem çıkcam hiç çalışmadımm işteee ama girseydin iyi olurdu sallardın tutardı belki yaaa tühh yaa sınav kagıdı göndermiyorlar ya artık eve kötü olduuuu :44::44:
kızım ben unuttum ki onu konular karıştı sende arada kaynadınnnnnayyyy kuzumm sağol amaaa niye küstün ki büşş küsmedi biliyorum ama sen niye küstün ki benimm içimde kötülük yok kızzz ağzıma geleni söylüyomm şaka yapıverdiydimm büşe göbenden çin seddi geçiyor dedimm banamısın demedi biliyor beinii ooo
inş canım benim yarın benim günüm var bak zorda olsa geldim seni depüklemeye evde genelde girmiyorum foruma iş yerinde bakıyorummmmSağoll büşracımmm darısı senin başınaaaa yarınnn
son bir 12den sonra bakalım caım sizinde şafak çok karanlık görünmüyor ki 39 oldu sayıyorum bennn senide şafak listesine ekliyim mi ? :44:İyidir benden de canım
Sen şu anda benden de kısa hatta en kısanın da kısa dönemisin farkındaysan
kızımmmm b en onu unutmuşumm napıyım bende gözdegibi seni görünce dayanamıyormmmmkızımm sen varyaaaaaaa Dşimdiye kadarr hiç bahsi yoktuu hayırdırrrr gözdeyemi güveniyonn seni elime alırsamm kimse alamaz heeeeee D:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şafaklarınızı o kadar kıskanıyorumkii şu annnnnnnnnnnn yaaaseneye bugun bende hoppili olcam inşşş şafak zifiri zifiri karanlık yawuuuuuuuuu
kızım ben unuttum ki onu konular karıştı sende arada kaynadınnnnn
inş canım benim yarın benim günüm var bak zorda olsa geldim seni depüklemeye evde genelde girmiyorum foruma iş yerinde bakıyorummmmherşey senin için
son bir 12den sonra bakalım caım sizinde şafak çok karanlık görünmüyor ki 39 oldu sayıyorum bennn senide şafak listesine ekliyim mi ? :44:
kızımmmm b en onu unutmuşumm napıyım bende gözdegibi seni görünce dayanamıyormmmm
sende beni görmedinnnnnnbiraz geç gördün sanki
Ben sana hiiç küser miyim yoksaaaa
Bak sana bi öpücük göndericem şimdi sınavın çok iyi geçecek
oylemi ondan bile haberim yok :s yok canım ya hiç sallayınca tutturma gibi bi şansım yok benimaksine hiç tuturamıyorum
hayırlıs olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?