Sağoll canım darısııı başınaa%100 bütünn hepsii sizde de olacakk ben böyle olurr diyee hiç tahminn etmiyordumm abartıyolardır diyordumm ama gerçekmiş hepsii
kızım ben unuttum ki onu konular karıştı sende arada kaynadınnnnn
inş canım benim yarın benim günüm var bak zorda olsa geldim seni depüklemeye evde genelde girmiyorum foruma iş yerinde bakıyorummmmherşey senin için
son bir 12den sonra bakalım caım sizinde şafak çok karanlık görünmüyor ki 39 oldu sayıyorum bennn senide şafak listesine ekliyim mi ? :44:
kızımmmm b en onu unutmuşumm napıyım bende gözdegibi seni görünce dayanamıyormmmm
son bir 12den sonra bakalım caım sizinde şafak çok karanlık görünmüyor ki 39 oldu sayıyorum bennn senide şafak listesine ekliyim mi ? :44:
biraz geç gördün sanki
ssen yarın seninkiyle görüşücekmsin ? napıcaksın planların varmı :44:Ahh canımm beniimmm bende yarınn burdayımmmm seninlee yaşıycamm o duygularrıı hem yaşadıklarımııı anlatırım
deme oyle tertip
geçecek zaman sanada banada depük etılacak inşaallah :13:
kib canımmmmmmmmm gene gel yarınnnnn :79:kızıımmmmm yaaa hadi ben çıkıyorum arıtkk yarın sınavım var malum bir dış alıyımm zıbarıyımmmhoşçakal
bende 12deb sonrası için söyledim zatenOlur canım ama benim şu anda 40 yarım saat sonra 39 olcak
ssen yarın seninkiyle görüşücekmsin ? napıcaksın planların varmı :44:
sende beni görmedinnnnnn
ssen yarın seninkiyle görüşücekmsin ? napıcaksın planların varmı :44:
yakaladımmm seni bak bende burdaymmmsewdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee depüğün hayırlı olsun kuzum şimdideeeeeen
Eki Görüntüle 304378
burcummmmmmm senide gördümm kocaman öptümm annemm hoşgeldin ama ben artık gidiyorumm yatcammm sabah erken kalkcamm sevdecimm canımm Allah mutlulugunu daim etsin birdaha ayrılık nedeir göstermesinn canımmmmm çok seviniyorum gerçektenn ama içinde insnaın birr buruklukta olumyor değilllll olsun az kaldı kızlarr sabırr bizede doğucak birgün o güneşşşşşşş hoşçakalınn öpüyorum hepinizii bolşans dileyin birde dua ediverinn yaa belki işe yararda geçerimm sınavıııı
hayırrr esramm hemenn senii gördümmmm özledimm senii kaç gündür aksilik oldu giremedimmm
burcummmmmmm senide gördümm kocaman öptümm annemm hoşgeldin ama ben artık gidiyorumm yatcammm sabah erken kalkcamm sevdecimm canımm Allah mutlulugunu daim etsin birdaha ayrılık nedeir göstermesinn canımmmmm çok seviniyorum gerçektenn ama içinde insnaın birr buruklukta olumyor değilllll olsun az kaldı kızlarr sabırr bizede doğucak birgün o güneşşşşşşş hoşçakalınn öpüyorum hepinizii bolşans dileyin birde dua ediverinn yaa belki işe yararda geçerimm sınavıııı
amin canım ya walla aslında çok takmıyom geçicek biliyorumda böyle 2 ay 5 ay 2 gün dogan güneş görüyorum ya içim gidiyo walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?