Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Sağoll canım darısııı başınaa %100 bütünn hepsii sizde de olacakk ben böyle olurr diyee hiç tahminn etmiyordumm abartıyolardır diyordumm ama gerçekmiş hepsii

inşallah canım yaa sağolll yoldamı şimdi enişteeee

Son düzenleme:
kızıımmmmm yaaa hadi ben çıkıyorum arıtkk yarın sınavım var malum bir dış alıyımm zıbarıyımmm hoşçakal

burcummmmmmm senide gördümm kocaman öptümm annemm hoşgeldin ama ben artık gidiyorumm yatcammm sabah erken kalkcamm sevdecimm canımm Allah mutlulugunu daim etsin birdaha ayrılık nedeir göstermesinn canımmmmm çok seviniyorum gerçektenn ama içinde insnaın birr buruklukta olumyor değilllll olsun az kaldı kızlarr sabırr bizede doğucak birgün o güneşşşşşşş hoşçakalınn öpüyorum hepinizii bolşans dileyin birde dua ediverinn yaa belki işe yararda geçerimm sınavıııı

ssen yarın seninkiyle görüşücekmsin ? napıcaksın planların varmı :44:

görüşücem nasip olursaa 16:30 gibi burda olacakya gece geç saatte çıkamam diyee bir yarımm saat görücemm netten çıktı alıcamm diyee öylee snraaa pazarr vee pazartesi yanındayımmmm

canım benim sınavda bol şans diliyorum sana

sağoll canımm beni bu mutlu gecemde yalnızz bırakmadığınn içinnn
çok az kalmış az daha sabırrr tatlımmm

amin canım ya walla aslında çok takmıyom geçicek biliyorumda böyle 2 ay 5 ay 2 gün dogan güneş görüyorum ya içim gidiyo walla

sorma benim de içim gidiyor, tamo an durup bende boyle giderken başkalarının içinin gideceğini düşününce rahatlıyorum

snmcmm boş şans evlatcumm umarım sınavın iyi geçer şans senle olsun bebikkk iyi gecelerrrr

Canım başarılar sınavındaaaa hepimiz yanındayız İyi geceler kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…