Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yakaladımmm seni bak bende burdaymmm

gördümki seniiiii

görüşücem nasip olursaa 16:30 gibi burda olacakya gece geç saatte çıkamam diyee bir yarımm saat görücemm netten çıktı alıcamm diyee öylee snraaa pazarr vee pazartesi yanındayımmmm

ayyy allahım bidaha ayrılık göstermesin size
bizleri de tez zamanda kavuştursun inşallaaaaah

canım benim, Allah muaffak eylsin başarılar diliyorum

ama ben seni gördümmm hoşgeldin büşüm dedim sana :26:
bende görmedim :26: hoş buldummmmm
görüşücem nasip olursaa 16:30 gibi burda olacakya gece geç saatte çıkamam diyee bir yarımm saat görücemm netten çıktı alıcamm diyee öylee snraaa pazarr vee pazartesi yanındayımmmm
seninki sanki 1 gün geç geldi otobüsle gelceği için ne oldu çok sevindim görüşüceğinze benim askerimde pazar gelcek pazatesi görüşcez biz

sorma benim de içim gidiyor, tamo an durup bende boyle giderken başkalarının içinin gideceğini düşününce rahatlıyorum

walla canım benim o günleri görmem için şu 2012nin geçmesi gerekiyo çabucak çabucakkkk o geçse 2013 şubatta dogan güneşşşş sanki önümde koskoca 2 sene var gibi yaa şu an 2011 deyiz ama benim dogan güneşim 2013 afff affff

bende görmedim :26: hoş buldummmmm

seninki sanki 1 gün geç geldi otobüsle gelceği için ne oldu çok sevindim görüşüceğinze benim askerimde pazar gelcek pazatesi görüşcez biz
uçak biletii almışşşş yarınn burdaaaa daha erken kavuşucazz

bende özledimmm

sen olmayınca bende pek takılmadım

Aksilikler bitti canımm bundan snraa hep birlikteyizz inşallahhh
Nasıl gidiyorr yıldann düşşmee evresi

canım oyle düşünme, bak 2012'ye ne kaldı çok az kaldııı 20 güncükk sonrası kolay geçecek inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…