yakaladımmm seni bak bende burdaymmm
görüşücem nasip olursaa 16:30 gibi burda olacakya gece geç saatte çıkamam diyee bir yarımm saat görücemm netten çıktı alıcamm diyee öylee snraaa pazarr vee pazartesi yanındayımmmm
burcummmmmmm senide gördümm kocaman öptümm annemm hoşgeldin ama ben artık gidiyorumm yatcammm sabah erken kalkcamm sevdecimm canımm Allah mutlulugunu daim etsin birdaha ayrılık nedeir göstermesinn canımmmmm çok seviniyorum gerçektenn ama içinde insnaın birr buruklukta olumyor değilllll olsun az kaldı kızlarr sabırr bizede doğucak birgün o güneşşşşşşş hoşçakalınn öpüyorum hepinizii bolşans dileyin birde dua ediverinn yaa belki işe yararda geçerimm sınavıııı
bende görmedim :26: hoş buldummmmmama ben seni gördümmm hoşgeldin büşüm dedim sana :26:
seninki sanki 1 gün geç geldi otobüsle gelceği için ne oldu çok sevindim görüşüceğinze benim askerimde pazar gelcek pazatesi görüşcez bizgörüşücem nasip olursaa 16:30 gibi burda olacakya gece geç saatte çıkamam diyee bir yarımm saat görücemm netten çıktı alıcamm diyee öylee snraaa pazarr vee pazartesi yanındayımmmm
sewdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee depüğün hayırlı olsun kuzum şimdideeeeeen sağoll burcucummmmmmbütünn iyi dileklerinn için teşekür ediyorummmmmm
Eki Görüntüle 304378
sorma benim de içim gidiyor, tamo an durup bende boyle giderken başkalarının içinin gideceğini düşününce rahatlıyorum
meraba yeni nesil hoş geldinnnnnmerhaba tatlişkolarım ben geldimmmmmmm
bende görmedim :26: hoş buldummmmm
seninki sanki 1 gün geç geldi otobüsle gelceği için ne oldu çok sevindim görüşüceğinze benim askerimde pazar gelcek pazatesi görüşcez biz
canımm canımmmmmmnasıl güzel bir hissit o tekmeyii senden de yemekk iyi ki varsınızz darısı başınızaaaa
uçak biletii almışşşş yarınn burdaaaabende görmedim :26: hoş buldummmmm
seninki sanki 1 gün geç geldi otobüsle gelceği için ne oldu çok sevindim görüşüceğinze benim askerimde pazar gelcek pazatesi görüşcez biz
bende özledimmm
sen olmayınca bende pek takılmadım
sana depük atmak da çok güzel kuzum
amiiin canım biz de hayırlısıyla görücez depükleri inşallaaaah
walla canım benim o günleri görmem için şu 2012nin geçmesi gerekiyo çabucak çabucakkkk o geçse 2013 şubatta dogan güneşşşş sanki önümde koskoca 2 sene var gibi yaa şu an 2011 deyiz ama benim dogan güneşim 2013 afff affff
merhaba tatlişkolarım ben geldimmmmmmm
hoş geldinnnnn canımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?