anaammm 441 kızzz ben yanlışş yazmışımmm
ha balım sen askeriyeyimi arıyon ben bi kere aradım bigün aramamıstı merak ettim onada baglamadılar zaten oda kızdı arama die ben ararım dediaramıyom yani ondan çağırma yok ama aradıgımda 1.havan bölüğü demiştim
amin inşaallah canım
oh ohh kop kız kopppp
ayy delisin:) bu ne böyle hehee:)
Açıklandı kızlar sonunda ben de artık sizinle burdayım. Kısa dönem acemi ve usta Bilecik.
Açıklandı kızlar sonunda ben de artık sizinle burdayım. Kısa dönem acemi ve usta Bilecik.
buseeeeee benimm artıkk DOĞANN GÜNEŞŞ attırdımm şafağıı vee kurtuldumm artıkk
ŞAFAKOĞAN GÜNEŞ
Kızlarrrr Rabbim bu güzel duyguyu hepinizee nasip etsinn
Şafak filan yok artıkk
Yuppiiiiii
hayırlı olsun canım..
heee tmm canımm banada kızdıı bn aramadığımda ararsın dediiyilikte yaramıyo hee
evvet :) bu gecenin şerefineee döküyorum kurtlarımı
Eki Görüntüle 304438 Eki Görüntüle 304439 Eki Görüntüle 304440 Eki Görüntüle 304441 Eki Görüntüle 304442 Eki Görüntüle 304443
yuppiiiiiiii kısa dönmmmmgözn aydınn canımmmm
evvet :) bu gecenin şerefineee döküyorum kurtlarımı
Eki Görüntüle 304438 Eki Görüntüle 304439 Eki Görüntüle 304440 Eki Görüntüle 304441 Eki Görüntüle 304442 Eki Görüntüle 304443
Teşekkür ederim tatlım. Pazartesiden itibaren 155 gün mü sayıcam tam şimdi.
kızdı walla ya delimi ne burda çok şerefsz var dedi bi kaç kişiyle kavga etmiş delü
ahahahahaaaaa koptum şuaannnnnn ayyy allah bozmasın neşemizi kızlarrr herkes bi maşallah desinn bakalımm
Çok sağol canım çok sevindim ben de hem kısa dönem hem Bilecik İstanbul'a yakın yani.
ahahahahaaaaa koptum şuaannnnnn ayyy allah bozmasın neşemizi kızlarrr herkes bi maşallah desinn bakalımm
Çok sağol canım çok sevindim ben de hem kısa dönem hem Bilecik İstanbul'a yakın yani.
anammmmmm ayyyyy inanmıyorummmm şuandaaaaa bayıldımmmm süperr buu .. gözlerimm her yerimm fellik fellik oynuyorrrr
Süperrr bu esrammmm ohhh karşılıklı attırıverelimmmmm bir sen bir bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?