Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

esraa bu ne kızz hahahah çok sexi oynuyor bu hatun

daha bnmkinde bi vukuat yok geçenlrde yan koğuşta kavga var faln dedi dedm sen karışma kafanı kırarm rahat dursunn ordaa

benimkimiydi acaba o kız ya benımkı hıc duramaz yya küfre falan dayanamaz patlatr adama yanii

esraa bu ne kızz hahahah çok sexi oynuyor bu hatun

benimkimiydi acaba o kız ya benımkı hıc duramaz yya küfre falan dayanamaz patlatr adama yanii

üstler falan gelmiş hatta rahat değiliz dyoduu bide garibimm anlatıyo hep koş yat sürün o durumdalarmışşş kıyamam ama yaaa

Açıklandı kızlar sonunda ben de artık sizinle burdayım. Kısa dönem acemi ve usta Bilecik.

tebrikler cnm..inş zmaan su gibi akar size..

ah esra alemsin valla..

maşşallahhhhhhh

benim depüğede beklerim seni..

ayy evett ziyarete de gdersinn rahatlıklaaa canımmm

kızlaar oohh ohhhhhhh maşaallah nazar değmesin

almor canım hayılrı olsun çok sevindim senin adına
benden once depükleneceksin

sevdemm ohhh ohhhh yandan yandannn

Eki Görüntüle 304454

ah esra alemsin valla..

maşşallahhhhhhh

Sağolun kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum. Hayırlısı ile gidip gelir inşallah

ah esra alemsin valla..

maşşallahhhhhhh

hehehe tamam kızlar bu işi ücrete mi döksek ne yapsak
hani varya düğünlerde parayla adamlar oynamaya geliyorlar

bu kadar talep varken bende mi yaposammmm

üstler falan gelmiş hatta rahat değiliz dyoduu bide garibimm anlatıyo hep koş yat sürün o durumdalarmışşş kıyamam ama yaaa

evet canım benimki ustadan biriylede tartışmışş küfür etmiş pislik öyle olcaklar canım sürünsünler biraz gerçi evet düşündümde bende kıyamam yawuu

kzuuu en yakın bz varızz hee biz atalım birbirimizee depükk kız bişey dcm senn sülüs tarihi kaçtı??

atacaz tabi balım ondan şüphen olmasınnnn 21 canım snnki 23mü
kız kıza egleniyoz bişey olmaz olsun

bişey demedim yawrum süperrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…