Vışşşşş anammm o nee öyleeeehaha kızlar bu hareketime bakınsanıza bidee
Eki Görüntüle 304458
atttt tabi kuzumm bu gece senin gecennnn
güzel olmasına, begenmene sevindim tatlım
Ztenn özell oldukları çok belli.
O kadarr şafağıı bitirenn oldu amaa böylesini ilk defa görüyorummm sendee benim için özelsinn.
Bu sayfaa Farklı şeyleri sen şafağını bitirdiğinde de görecekk
İyi ki varsınnn esra'mmm
aynen tatlım.banada sanki aylar olmuş gibi.ama çok engel oluyordu askerlik bize.nişan bile yapamadık gıcık askerlik yüzünden.ama eylülde gelecek yapacaz nişanımızıo kadar bekliyoruz onları.bi üzsünler bizi.direk beni çağırın döverim askerlerinizi.çok elim maşalı
ben artık kaçıyorummmmm kızlar yoksa sabahlıcam sayenizde hepinizi öptüm çok çokk kendinize cici bakın neşemiz hep böyle olsun inşallah zaman su gibi akıp geçsin sevdecimmm seni tekrar kutluyorum canım ya senle çok konuşup sohbet edemedik ama aynı duyguları paylastık kısa bı surede olsa Rabbim in izniyle yarın kavusuyosunuz insallah bi daha mesafeler girmez aranıza girersede böyle sayılı gün olup tez gelir inşallah canım gözün aydın bayramın mübarek olsunnnnnnn bugun senin bayramın çünkümmm
ilk olmama sevindim canım
bakalım inşaallah o günleri görürsek şafagın bittiğibakıcaz neler görücez
sende iyi varsın
bu arada tickerına aşık oldummmmm(emre duymasın )
heemnnn yazıyorumm aklımın bi köşesinee
dün aşkımla askere gittiğinden beri ilk kavgamızı yaptım yay gibi gerginim tatlım.ama bunun oku fırlattım ona ohh olsun
Vışşşşş anammm o nee öyleeee
Benim gecemm demii benimmmm
ben artık kaçıyorummmmm kızlar yoksa sabahlıcam sayenizde hepinizi öptüm çok çokk kendinize cici bakın neşemiz hep böyle olsun inşallah zaman su gibi akıp geçsin sevdecimmm seni tekrar kutluyorum canım ya senle çok konuşup sohbet edemedik ama aynı duyguları paylastık kısa bı surede olsa Rabbim in izniyle yarın kavusuyosunuz insallah bi daha mesafeler girmez aranıza girersede böyle sayılı gün olup tez gelir inşallah canım gözün aydın bayramın mübarek olsunnnnnnn bugun senin bayramın çünkümmm
görüşürükk tatlımmmyneee gelll
esraaa bnm dansözüm nye oynaşmıyo kızzz:44::44::44:
hayırdır tatlım nye tartıştınızz:44::44:
Herkese tekrar teşekkür ederimmmm
İyi ki varsınız Beni yalnız bırakmadınızzz
Darısı sizin başınızaaa
Özellikleee Şafağıı yeni karalayanlara söylüyorumm
Şafak bitmezz deemeyinn
Ne demişler sayılı gün çabuk geçerr
Ben de biteceğine inanmıyordum amaa BİTTİ
Ve çok mutluyummm
Beniimm çıkmam lazım Şafak bitti diye sizi bırakacağım sanmayınn
Ben de sizinle burda şafak sayıcammm
Herkeseee iyi gecelerrrr
benim şafağım 12 aralık itibariyle başlıyorrrr.................. Çok şükür RABBİM'e İstanbul çıktı...... Aranıza alın benideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hehe
benim yanımda seninki sönük kaldı oynayamıyo
bilmiyorum ki tatlım gif değilse ondan oynamıyor olabilir :44:
hoşgeldin tatlım.uzun dönem mi askerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?