Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ahahahaa iffet bitti yarenler tek tek geliyoo esraaa varmısın bu gece karşılıklı kıvırtakk buldum senn siteyi ne maharetler varmış daha o karıdaa ohh ohh fena kıvırıyoo

sewdiceğimmm yarın gidiyo askere ankaraya çıktı askerliğii inş hayırlısıyla yapar gelirr sonrasında ewlenicez nasipse :)))))))

sewdiceğimmm yarın gidiyo askere ankaraya çıktı askerliğii inş hayırlısıyla yapar gelirr sonrasında ewlenicez nasipse :)))))))

allahımm btn asker yarenleri olarak koca meraklısı olup çıkcaz burdan hee bende evlencem gelince dua ediyorum bian önce gelsnde evlenelim dyee:123::123:

bende evlenmek istiyorumm bendeeeee ama ondann ayrı kalmak istemiyorumm artıkk hep burun burunaa olalımm..

buranın yeni şarkısıı ey tanrım bana 3 tanee 3 te yetmez 5 tane 5te yetmez 7 tanee oda yetmezz sadece aşkımı verrr ver ver ver ver allahım ver

Saat 12 olur yarimin nöbet biter
Şafak 256 olur

Yarim arar

aman efendim kimler gelmişşşş

evet canım gerçekten çabuk geçti çok şükür,

200'lere neredeyse 50 günüm kalacak inanması güç ama oluyor sabredince :)
:13:

kuzumm ben demedim mii yaa geçiyorr diyee bende hep diyordum ahh 400ler bitsee ah 300ler ahh 200 ler çift rakamlara gelsek plakalara gelsekk depügüm atılsaa hepsii oldu bittiii Seninde olacakk canımmmm hiçç farkınaa bilee varmıcaksınn

büşracığım kuzum
ben şimdiden depüklemek istiyorum seni hem ilk depüğün olsun uğur getirsin hem de kalamayacağım geceye tatlım
ama biliyorsun bundan sonra durmadan depükleyeceğim seni
bu sedece başlangıç
Eki Görüntüle 304922

:118::118::118::118::118::118:

uça uça mustafaya ulaş kuzum
depüklerin devamı gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…