Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım bnmkide aradı akşam ben ynede bi arayıp süpriz yapıyım dedim yokmuş ordaa nerelerde geziyosa artık askriyenn içinde adam yok burda diyoo uff hevesim kırıldı ama yaaa çokta çabuk düşürmüştümm tühhh sorarım bn yarın nerdeydn dye bi kulağını çekerimm

ewt yaaaaaaaaaaaaaa ona bende uyuz oluorummmmm hemen dönüp bakıolar..

bizde alışveriş nası bi hobiyse onlardada bu hobi demekki..

üzülme canım yine düşürürsün bi rahat bırakmıyolar ki sevdiğimizi

ewt yaaaaaaaaaaaaaa ona bende uyuz oluorummmmm hemen dönüp bakıolar..

bizde alışveriş nası bi hobiyse onlardada bu hobi demekki..

Terlikk fırlatcamm bir günü o bakanlaraa sonundaa
Aynen öylee bizimki yine mantıklıı süs püss kızız biz ne de olsaa onlardaa boşunaaa gazzzaaa basaa basaaa gezsinlerr

Bende bugun aradım ama acemi mi dedi evet dedim orda tlf. mu yok ne dedi bağlayamıyoruz.Sizi aramasını bekleyin dedi kapattıı

üzülme canım yine düşürürsün bi rahat bırakmıyolar ki sevdiğimizi

kız bide aradım ya film gibi he. eski filmlerde bağırırlar ya nöbetçilerrr yakalayın şunu diyee adam öyle bi bağıyoki aynı o filmlerdeki ses tonu "nöbetçilerrrr x x çağırınn" ayyy çok komik gülmemek için zor tuttum kendimi

Terlikk fırlatcamm bir günü o bakanlaraa sonundaa
Aynen öylee bizimki yine mantıklıı süs püss kızız biz ne de olsaa onlardaa boşunaaa gazzzaaa basaa basaaa gezsinlerr

tamam kuzum o terliğin tekinide ben atarım

napalım onlarda böle deşarj oluo..

tatlım ben çıkıorum şimdi..yine gelirim..öpüorum seni..

tamam kuzum o terliğin tekinide ben atarım

napalım onlarda böle deşarj oluo..

tatlım ben çıkıorum şimdi..yine gelirim..öpüorum seni..

doğruu bişeyy demiyorum bende canımm arabası bir gün yolda bırakcak onu ama ne zamann
Tmm kuzumm görüşürzz bendee öptümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…