sabreden dervişşşş muradına ermişş
Senin artık sen emir verirsin
Çokk doğruu lafffveremiyorum kii şimdi ablaları gelicekk yarınn akrabalarıı filann onaa bıraktımm üstünee gitmek istemiyorum ama kendimi yiyorum burdaa göremiyorum diyee o beni bugün çok görmek istedi ama ben çıkamadım geç olduğu içinn
ahahaha ayyy çok hoşmuş yaa tabii askeriyede bekleme tonu mozart çalacak değil ya
benimki aradııı bu akşam benim canım sıkkındı biraz :106: onda da kartta kontör az kalmış 1 dk. konuştuk içim sıkılıyor dedi beni iyice üzdü
Bizdee öyleyizzz kıstıramıyorumm sesiniii benleykenn neysede bensizz çok dikkat çekiyorr kızlarr bakıyorr ayar oluyorummm snraaa
Bizimkidee kardeşinee temizlettirdii kesin beğenmediii şimdii yinee temizlettiricekkgözlerii arabadan başka bişeyi görmüyor budaa güzell
Çokk doğruu lafffveremiyorum kii şimdi ablaları gelicekk yarınn akrabalarıı filann onaa bıraktımm üstünee gitmek istemiyorum ama kendimi yiyorum burdaa göremiyorum diyee o beni bugün çok görmek istedi ama ben çıkamadım geç olduğu içinn
kızım sende de hiç atraksiyon yok hee ben olsam 40 takla atardım üstüne yalan atardım yine çıkardım evden.
Hiç olmazsa evin önüne çağırırdım camdan bakardım.Onu da mı yapmadııın
canım bnmkide aradı akşam ben ynede bi arayıp süpriz yapıyım dedim yokmuş ordaa nerelerde geziyosa artık askriyenn içindeadam yok burda diyoo uff hevesim kırıldı ama yaaa çokta çabuk düşürmüştümm tühhh sorarım bn yarın nerdeydn dye bi kulağını çekerimm
ewt yaaaaaaaaaaaaaa ona bende uyuz oluorummmmm hemen dönüp bakıolar..
bizde alışveriş nası bi hobiyse onlardada bu hobi demekki..
kızım sende de hiç atraksiyon yok hee ben olsam 40 takla atardım üstüne yalan atardım yine çıkardım evden.
ahahaaa o özlemle camdan mı bakılr kızz. cama yapışır insan.recep ivediğin cama yapıştığı bi sahne vardı ya öyle olurdum heralde ben o drumda
canım bnmkide aradı akşam ben ynede bi arayıp süpriz yapıyım dedim yokmuş ordaa nerelerde geziyosa artık askriyenn içindeadam yok burda diyoo uff hevesim kırıldı ama yaaa çokta çabuk düşürmüştümm tühhh sorarım bn yarın nerdeydn dye bi kulağını çekerimm
üzülme canım yine düşürürsünbi rahat bırakmıyolar ki sevdiğimizi
canım 4. kattayımm geçsede göremiyoruum ki doğru düzgünn karanlık sokakta.. Benim annem biliyorr yaa onun yüzünden çıkamadımm bu saatte baban evde yok bilmem nee sinirr etti benii yaa. Demediğim kalmadıı ağladımm resmenn ben babanaa ne hesap vericem diyorr onuda zor duruma sokmak istemedim
Terlikk fırlatcamm bir günü o bakanlaraa sonundaa
Aynen öylee bizimki yine mantıklıı süs püss kızız biz ne de olsaa onlardaa boşunaaa gazzzaaa basaa basaaa gezsinlerr
Bende bugun aradım ama acemi mi dedi evet dedim orda tlf. mu yok ne dedi bağlayamıyoruz.Sizi aramasını bekleyin dedi kapattıı
nerdeydi canım sennkii:44:
ahahaaa o özlemle camdan mı bakılr kızz. cama yapışır insan.recep ivediğin cama yapıştığı bi sahne vardı ya öyle olurdum heralde ben o drumda
Ayyyy güldümm amaa benn çokkSahne canlandı birden gözümdeee yalardımm camııı temizlerdimmm
Aşağaa atlardımm camdann görsemm camdann dayanamam daha kötüü bee
Burdur canım....
canım 4. kattayımm geçsede göremiyoruum ki doğru düzgünn karanlık sokakta.. Benim annem biliyorr yaa onun yüzünden çıkamadımm bu saatte baban evde yok bilmem nee sinirr etti benii yaa. Demediğim kalmadıı ağladımm resmenn ben babanaa ne hesap vericem diyorr onuda zor duruma sokmak istemedim
Annen de haklı canım.
Olsun görüşürsünüz yarın:)
Bundan sonra hergün sizin canım benm
Ayyyy güldümm amaa benn çokkSahne canlandı birden gözümdeee yalardımm camııı temizlerdimmm
Aşağaa atlardımm camdann görsemm camdann dayanamam daha kötüü bee
ahahhaaa kalkışma bnce hiç onaa iki gn daha sabrett
tamam kuzum o terliğin tekinide ben atarım
napalım onlarda böle deşarj oluo..
tatlım ben çıkıorum şimdi..yine gelirim..öpüorum seni..
çok sacma ya bağlamak zorundalarr
en azından yanına çağırabilirdin santralciiii adaammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?