Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

çıkıcam çıkıcam dedim bi türlü çıkamadım iffet başladı bn artık kaçarr görüşürüz kızlarr

bende aradım şimdi iştimadalar dedi 10 dk sora arayın dedi bende zor düşürüyorum dedim sanki zor düşürünce çağırıyolarda içimden demek geldi walla hiç bişi demedi adam ay çok komikti yaaa

Neyse kızlarr ben de çıkıyorumm diizileri seyredeyimde kafam dağılsın birazzz.. Görüşürzz depüktee

iffettt manyağıı yarenlerrr sizii bende izliyorumm yaa çok heyecanlıııı depükte olamazsamm diye yazıyorumm büşümm affett yarınn pazartesi boll bolll depüklücem seni yarenine gidiceğin zamannnnnnn şimdi iffet zamanııııııııııııııııı hadiyinnnnn görüşürükkkkkkkkkk

ceydaa aşkımın içine sinmemiş yine aradıı 52 dk konuşmuşuz canım ondan bırakıp gidiverdim kusura bakma

hoşgeldiniz yarenlerr hayırlı olsun teskereniz

burcummmm yaa sınavv işte ne olsun girdik çıktıkkk : :)

anlaşıldı kötü geçmiş
neyse artık bidahakine

bende bugün aytaçın yanına gittim...gecenin köründe aradı beni ödümü kopardı bişey olud sandım uyku sersemi...ben seni çok özledim yarın annemler gelecek sabah seni de alacaklar noolur gel dedi deli çocuk
tam onu almaya gittik çarşıya çıkacaktı kapıda bekliyoruz
bide ne göreyim bi asker tezkere almış onu yolculuyorlar
anaaaam bi heyecanlanmışım görmeniz lazım
bütün arkadaşları gelmiş onunla kapıya önce şınav çektirdiler sonra vedalaştılar ama çantasını vermediler çocuk kapıdan çıkmadan önce çantayı salladılar salladılar kapının dışına firlattılar sonra çocuğu yolladılar dışarı

ayyyyyyyyy aytaçç enişteme bak bee heyt bee :):) adammm kingg yaa ne güzelll çok sevindim senin adına kuzum benim gördünüz birbirinizi yaa 6 ay oldu tık yokk rüyalarımı bile hatırlamıyorummmm dün gece rüyamda şafak 45 miş diye gördüm bir heyecanlandmmm osmana sormam lazım doğrumu diyorumm bir uyandımm hala 65 annem yaaaa

yaa sorma benimkinin hiç böyle huyu yoktu ama çok bunalmış demek ilk defa gecenin köründe aradı beni

ama bundan sonra zamanı daha çabuk geçirecek çünkü bi sonraki kısa dönemler ptesi teslim oluyorlar
normalde aytaçların orası acemi birliği değil ama acemi birliklerine sığmamışlar çok talep olmuş
o yüzden 180 tanesini aytaçların oraya yollamışlar...usta birliği olmalarına rağmen onlara eğitim verecekler yemin töreni falan olacak orda
bide onlarla tanışıp kaynaşırken bayaa vakit geçirecek inşallah
ama olan yine bana olacak yapacak bişey yok

valla ben ilk zamanlar görüşemezken yüzünü unutmayayım diye fotoğraflarına bakıp duruyordum :) o yüzden anlıyorum seni kuzum
sen üzülme 45e de çok kalmadı artık çok şükür geçiyor günler
daha beni de plaka listesine alın diye yalvardığın günler dün gibi aklımda hehehehehehehe

Son düzenleme:
kimsecikler yok yahu

bu geceeee şafağım 360 olacak inşaAllah

vee pazartesiii günü yeni haftaya 50lere düşerek başlayacagım şimdiden heycanlıyımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…