Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Merhaba canım.

Görünmüyordum hatta benim buraya gelip 400 leri saydığımda gördüm en son seni
:26:

evet cnm bi dönem yoktum zor dönemler geçirdim eşimle boşanma boyutlarına geldik fln şimdi toparlanmak için uğraşıyoruz ayrılık kararı benim için çok zor olduğundan ona dair herşeyden uzak durmaya çalışıyordum... Hayırlısıyla bir gelsede tam anlamıyla kendi yuvamızda olabilsek herşeyi düzeltsek diye beklemedeyim
sen nasılsın?

Son düzenleme:

Herşey umarım düzelir bundan sonra güzel olur canım sizin için
Kötü bir dönem geçirmişsiniz.

Nasıl olayım günleri erittik yarıladık sayılır.
Senin şafakta az kalmış

Herşey umarım düzelir bundan sonra güzel olur canım sizin için
Kötü bir dönem geçirmişsiniz.

Nasıl olayım günleri erittik yarıladık sayılır.
Senin şafakta az kalmış

amin cnm...
bir şekilde erittik cnm ama çok zor bir askerlik oldu olmayada devam ediyor çok şeyler aldı bizden çok canımızı yaktı ama genede şükür Rabbim bundan sonrasında mutluluk versin...

Ne güzel cnm sende yarılıyosun başladımı bitio bir şekilde yeterki 460 bozulsun... EE artık ne diyoruz bot bağlamayanlar düşünsün

İnş son olur canım.
Anlatınca üzüldüm gerçekten askerliğin zorluğu birde bu durumlar yıpratır haklısın.

Evet başlayınca hakikaten bitiyor senın en son buralarda olduğun zamanlar ben 430 larda iidim sende 200 küsürlerde ben şimdi 258 e geldim sen ise 60 lardasın yerinde durmayan tek şey zaman.

Günün tatlı yorgunluğundan sonra sizlerleyimm

Kızlarrr Şafakkk atsıınn saatler Çabuk Geçsinn ve Bennnn 359 Diyeyimm artıık

Allah'ımmm zeyneppp nerdesiiiinn

askerim aradı tam 40 dakka konuştuk ve gittiginden beri en güzel en romantik en aşk dolu konuşmamızı yaptık Allah'ım anladımki herşey bende bitiyormuşşş çok mutluyum ya

esraaaaa'''mmm burdasın gördüm senii bugun seni facede aradımdı ama yokmuşsun yasminimden öğrendimm

Burdayım canım.

Çok sevindim senin adına.

Herşey güzeline kavuşur canım yeterki sen idare etmeyi bil heleki bu askerlik döneminde

Hadi gözün aydın

maşaallah canım
hep mutlu ol inşaAllah
sen birde şafak düştükçe ne mutluluklar yaşayacaksın bu daha nekiii

Bitecek işte öyle böyle 2012 ye onlar olamdan giriyoruz ama 2013 e beraber gireceğiz

evet canım rabbim nasip ederse 2013 e onlarla gireceğiz

bazen hiç zaman geçmeyecek yada zaman geçsede yarimle kavuşamayacagım gibi hissediyorum...
ama hep dua ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…