Merhaba canım.
Görünmüyordum hatta benim buraya gelip 400 leri saydığımda gördüm en son seni :26:
evet cnm bi dönem yoktum zor dönemler geçirdim eşimle boşanma boyutlarına geldik fln şimdi toparlanmak için uğraşıyoruz ayrılık kararı benim için çok zor olduğundan ona dair herşeyden uzak durmaya çalışıyordum... Hayırlısıyla bir gelsede tam anlamıyla kendi yuvamızda olabilsek herşeyi düzeltsek diye beklemedeyim
sen nasılsın?/COLOR]
Herşey umarım düzelir bundan sonra güzel olur canım sizin için
Kötü bir dönem geçirmişsiniz.
Nasıl olayım günleri erittik yarıladık sayılır.
Senin şafakta az kalmış
amin cnm...
bir şekilde erittik cnm ama çok zor bir askerlik oldu olmayada devam ediyor çok şeyler aldı bizden çok canımızı yaktı ama genede şükür Rabbim bundan sonrasında mutluluk versin...
Ne güzel cnm sende yarılıyosun başladımı bitio bir şekilde yeterki 460 bozulsun... EE artık ne diyoruz bot bağlamayanlar düşünsün
Günün tatlı yorgunluğundan sonra sizlerleyimm
Kızlarrr Şafakkk atsıınn saatler Çabuk Geçsinn ve Bennnn 359 Diyeyimm artıık
Bir yıl kalmış ha geride
evet çok şükür bir yıl geride kaldıı, Rabbime çok şükür, artık sadece aylar kaldı
esraaaaa'''mmm burdasın gördüm senii bugun seni facede aradımdı ama yokmuşsun yasminimden öğrendimm
Allah'ımmm zeyneppp nerdesiiiinn
askerim aradı tam 40 dakka konuştuk ve gittiginden beri en güzel en romantik en aşk dolu konuşmamızı yaptıkAllah'ım anladımki herşey bende bitiyormuşşş çok mutluyum ya
Hadi bakalım 365 i devirdikten sonra gerisi çorap söküğü gibi geliyor Esracığım.
Senin içinde zaman hızla geçer
esraaaaa'''mmm burdasın gördüm senii bugun seni facede aradımdı ama yokmuşsun yasminimden öğrendimm
evet canım ya artık 200'lere gelmemize sade ve sadece 59 gün kalıyor çok şükür
Allah'ımmm zeyneppp nerdesiiiinn
askerim aradı tam 40 dakka konuştuk ve gittiginden beri en güzel en romantik en aşk dolu konuşmamızı yaptıkAllah'ım anladımki herşey bende bitiyormuşşş çok mutluyum ya
59 gün tez geçer canım benim 300 ler tez bitmişti.
200 lerde bittimi geriye birşey kalmamış oluyor
59 gün tez geçer canım benim 300 ler tez bitmişti.
200 lerde bittimi geriye birşey kalmamış oluyor
evet inanıyorum tez biteceğine inşaallah
200'lere gelince geriye bişey kalmayacak inşaallah
Bitecek işte öyle böyle 2012 ye onlar olamdan giriyoruz ama 2013 e beraber gireceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?