Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet canım rabbim nasip ederse 2013 e onlarla gireceğiz

bazen hiç zaman geçmeyecek yada zaman geçsede yarimle kavuşamayacagım gibi hissediyorum...
ama hep dua ediyorum..

Evet canım o oluyor misal bana şu aralar zaman durmuş gibi bir 230 diyemedim son 29 gün ama o güne endekslenince gelmiyor sanki

anammm benm adımın geçtiğini hissettim koştumm geldimm

Burdayım canım.

Çok sevindim senin adına.

Herşey güzeline kavuşur canım yeterki sen idare etmeyi bil heleki bu askerlik döneminde

Hadi gözün aydın

ceydammm göörr benii görrr
evet canım ben face kullanmıyorum

maşaallah canım
hep mutlu ol inşaAllah
sen birde şafak düştükçe ne mutluluklar yaşayacaksın bu daha nekiii

gerçekten içimden gelerek konuştum kırıldıgım o noktayı söyledim söylemicektim ama bana böyle davranma dedi aslında gayette iyiydim :)) anlıyo her halimden yawrumm :) bnde söledim oda sebebini anlattı bi askerin annesi günde bi kaç kere aramışş ordakilerde küfür etmişler o yüzden flan dedii idare ettikçe alttan aldıkça gerçekten hersey güzel oluyo bide onun hep aynı oldugunu degismedigini farkettimki beni daha çok sevdigini çoğaldıgını hisssettim ayyy çok farklıydı yaaaa 40 dakkay hersey sığdı Rabbime binlerce kez şükür olsun bu gece gözlerimi rahat kapatacağım

Ah evet askerdeyken daha sıkı bağlanıyorlar bize

Sevgileri bir kat daha artıyor bize tutunuyorlar orada sadece

Evet canım o oluyor misal bana şu aralar zaman durmuş gibi bir 230 diyemedim son 29 gün ama o güne endekslenince gelmiyor sanki

benim şu an son gaaz zaman ilerliyor çok şükür
200 lerde bendede aynısı çok olacak diye tahmin ediyorum

çok şükür epey konuşmuşsunuz benim rekor 35 dakika

Bizde pazartesi gunu aldik tezkeremizi yarin 1 hafta gecmis olucak safak sayarken hic gecmiyodu ama bir hafta geciverdi hic anlamadan :)

Herkeste aynı olmuyor tabi kimi 300 lerde kimi 200 lerde kimide plakalarda takılıyor.

Umarım sende zaman takılmaz

Benim nişanlım bugün teskereyi aldı kızlar ama onu göremedim 5 gün sonra görücem inşallah o yüzden içimde buruk bir mutluluk var

hepinize Allah sabır dayanma gücü versin gercekten günler zor geciyor ama birgün bitiyor..hepinizi Allah sevdiginize kavustursun

Gözünaydın canım, allah birdaha ayrılık yaşatmasın..
Amin, inşaallah darısı başımıza :)

Ah evet askerdeyken daha sıkı bağlanıyorlar bize

Sevgileri bir kat daha artıyor bize tutunuyorlar orada sadece

evet canımmm ay ben eve sıgamıyorum dısarı atsammı kendimi

oyy sizi geçmişmiyizzzzz katlansın o dakikalarrr bitanemm

canım hayırlı olsun neden 5 gün sonra görebilceksin peki

he ya sorma bu gece depükte yok enerjimi atmam lazım bi şekilde bari benim 50'lere düşmemi kutlayalım

bu gece 360 tan kurtuluuupppp 359 olacağımmm

çok heycanlıyımmmmm

bendee 440tan dşüyorum 30lara bende oynıyım bari bunada şükürrr 10 10 hepi gtcek inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…