Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet bizi geçmişinizzz
katlanssıııın tabiiiii

3 dakka, 5 dakka, 30 dakka, bana bir dakka daha artırr.. hheyheeyyy

geçen bi şarkı vardı burda değiştirelim ey tanrım bana 3 dakka 3te yetmez 5 dakka 5 te yetmez 7 dakka ver ver ver ver ankösörlüden verrrrrrrr

geçen bi şarkı vardı burda değiştirelim ey tanrım bana 3 dakka 3te yetmez 5 dakka 5 te yetmez 7 dakka ver ver ver ver ankösörlüden verrrrrrrr

işte burda karışmadan edemiciğimm öyle az az dakka isteme ey tanrımm bana 10 dk 10 da yetmez 30 dk 30 da yetmez 50 dk ver ver ver ver. azla yetinemiyorum kzıım benn

kızlar asker bekleyenler Allah sizleri de bizi 2,5 ay önce kavuşturduğu gibi sağsalim kavuştursun

Bu topikte az günler geçirmedim iyi bilirim

kızlar asker bekleyenler Allah sizleri de bizi 2,5 ay önce kavuşturduğu gibi sağsalim kavuştursun

Bu topikte az günler geçirmedim iyi bilirim

ayyy ayyy ahtımm olsunn bende yazacam böylee askerimm gelsinnn 1 ay geçsinn bnde yazıcamm ay sağol canımm iyi dileklerinn içinnn allah sizide bidaha ayırmasın inşşş

canım hayırlı olsun neden 5 gün sonra görebilceksin peki

tesekkür ederim canım.
nişanlım izmirde yasıyor ben rizedeyim o yüzden şimdi ailesinin yanında ben gidemedim cumartesi günü gelcek yanıma.şafak bitti cok mutluyum ama buruk işte karsılamak isterdım onu olmadı
yinede herseye şükretmek lazım sag salim evinde bu bana yeter içim cok rahat..

Allah sizede nasip etsin hayırlısıyla canlarım..şimdi sizin böyle konusmalarınızı görünce acayip oluyorum..meger ne kadar cok zaman gecmiş diyorum.

çok süperiimmm

sen nasılsın

Çok mu süperr önemli bi sebebi varmıı pekii :)
Bende iyiyim ne olsunn tam gaz safak attırmaya devam
Bayadır girememiştim tickerimin güzelleştigini görüyorumm 7 aya düsmeme az kalmsss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…