ya canım meslekci sınavına katılırsa değşebilir.evet canım posta cavusuyum dedi bnde netten baktım cıkmadı. abime sordum oda tim cavusu demek dedi korkuuttu beni.işte nöbet tutmuyormus masaları silmiyorum dedi bide nöbet listesini hazırlıyomus tatlmm bende anlamadım hemen oldu dagda egitim görüyolarmıs kuzum simdiden daha yaa.okadar dedi canım cok uzun konusamdk zaten
sagol masallah safaklarımızamaşallah sennkinnde az kalmş
peki teslim kagıdında ne yazıyordu komando mu?
mesela o birliklerde egitim alıp komando olmayanda vardır hepsi olmaz bence
komando yazıyodu canım sülüste.işte simdik aradı askmm ayyy cok mutlu oldum simdik rahat etmek için olmus postacı cavus.meslekci sınavlarına duyarsa gircekmiş herkese bildirmiyolarms galiba kuzum olcam tabi meslekci dedi hatta bi komutanın canak antenini tamir etmiş askmmm benmmm ii hadii ohhhh be nesem yerine geldi tatlmm cok mutlu oldum bu mutluluk bana baya gder
toplam izni ne kadar bıde sülüsü ne benım safagım fazla geldı
nefisecim eğer çok merak ediyorsan erkek arkadaşıma sorabilirm akşam konuşucz oda aynı yerde askerlk yapıyor bilir heralde
yenifocadamı canım e tanıstırsak ya onları madem :) sormana gerek yok canım benimm cokcok saol askmmla konustum demin anlattı içim rahatladı
canım benımkıde ızmırden komando olarak gıtı ama hemen komando olunmuyo oyle hanı kılo boy hastalık durumu vb bı cook surecı var hayırlısı neys eo olur sen sıkma canını
ben cıkıyorum gorusuruz kızlar herkese ıyı aksamlarrr
ŞAFAKLAR BITMEYE MAHKUMDUR BIR GUN GELECEK BIR GUN KALACAK
GÜZEL GÖZLÜM SANA EMANET HAKKARI ARTIK GOZUMDE KULAGIMDA SENSIN
SAFAK 372
katılsın ınsallah ıkna olur sekerimmanladım sıkma sen kendını bı daha aradıgında ögrenırsın
korkma hem neden korkuyosun daha kesın bısey yok:44:
ılk zamanlar azar azar konusuluyo bıraz alıssın ortama daha sık arar belkı ortamına göre tabi
canım kilosu 60 boy 174 falandı ama kiloaldı gitmeden önce sabah aksam bizdeydi iyilesti kilosu.hastalıgıda yok cok sukur tatlmm ama inşllh zayf derlerde yapmaazlar komando
görüşürz canm iyi akşamlar
oh sevndm tatlım gözün aydın benmki eski foçada yapıyor değilse tanıştrrdık
ben cıkıyorum gorusuruz kızlar herkese ıyı aksamlarrr
ŞAFAKLAR BITMEYE MAHKUMDUR BIR GUN GELECEK BIR GUN KALACAK
GÜZEL GÖZLÜM SANA EMANET HAKKARI ARTIK GOZUMDE KULAGIMDA SENSIN
SAFAK 372
mmeerraall ben o kadar hanı olmamasını falan ıstemmıstım sonra kesın secılıp gıdınce cook kotu oldum bıde dagcı komando olarak gıtı ama suan rahatı cook ıyı doguda olup cok rahat olanlar batıda olupda cook zorluk cekenlerde var hepsı ıcın hayırlısı olsun bence sızın ıcınde canım
görüşürüz canım iyi akşamlar
kızlar cıkarsakta bikaç saat snra girerz yine sohbete devam ederz
görüşürüz canım iyi akşamlar
evet canım ama artık tepki olusmus olsa gerek insan kötü oluyo duyunca,aslında vatanımızın her topragı aynı ama haberlerde duyduklarımız korkutuyo belkide bizi.hani yakın olursa gidip görürüm diyosun kendi kendine.herseyin hayırlısını versin rabbim canım tez zamanda sende sevdiğine kavusursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?