Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

katılsın ınsallah ıkna olur sekerimm anladım sıkma sen kendını bı daha aradıgında ögrenırsın
korkma hem neden korkuyosun daha kesın bısey yok:44:
ılk zamanlar azar azar konusuluyo bıraz alıssın ortama daha sık arar belkı ortamına göre tabi

peki teslim kagıdında ne yazıyordu komando mu?
mesela o birliklerde egitim alıp komando olmayanda vardır hepsi olmaz bence

komando yazıyodu canım sülüste.işte simdik aradı askmm ayyy cok mutlu oldum simdik rahat etmek için olmus postacı cavus .meslekci sınavlarına duyarsa gircekmiş herkese bildirmiyolarms galiba kuzum olcam tabi meslekci dedi hatta bi komutanın canak antenini tamir etmiş askmmm benmmm ii hadii ohhhh be nesem yerine geldi tatlmm cok mutlu oldum bu mutluluk bana baya gder

hadı gozun aydın canımmm

nefisecim eğer çok merak ediyorsan erkek arkadaşıma sorabilirm akşam konuşucz oda aynı yerde askerlk yapıyor bilir heralde

yenifocadamı canım e tanıstırsak ya onları madem :) sormana gerek yok canım benimm cokcok saol askmmla konustum demin anlattı içim rahatladı

ben cıkıyorum gorusuruz kızlar herkese ıyı aksamlarrr
ŞAFAKLAR BITMEYE MAHKUMDUR BIR GUN GELECEK BIR GUN KALACAK
GÜZEL GÖZLÜM SANA EMANET HAKKARI ARTIK GOZUMDE KULAGIMDA SENSIN
SAFAK 372

canım benımkıde ızmırden komando olarak gıtı ama hemen komando olunmuyo oyle hanı kılo boy hastalık durumu vb bı cook surecı var hayırlısı neys eo olur sen sıkma canını

canım kilosu 60 boy 174 falandı ama kiloaldı gitmeden önce sabah aksam bizdeydi iyilesti kilosu.hastalıgıda yok cok sukur tatlmm ama inşllh zayf derlerde yapmaazlar komando

yok canım allahıma sükür bugun 3kere aradı sagolsun hic telefonsuz bırakmıyo askeriyeye girdiginden 1 2 saat sonra bile aramıstı tatlmm.diyorumya benimkii azıcık pratiktir herseye bi vakit bulur

canım kilosu 60 boy 174 falandı ama kiloaldı gitmeden önce sabah aksam bizdeydi iyilesti kilosu.hastalıgıda yok cok sukur tatlmm ama inşllh zayf derlerde yapmaazlar komando

ben o kadar hanı olmamasını falan ıstemmıstım sonra kesın secılıp gıdınce cook kotu oldum bıde dagcı komando olarak gıtı ama suan rahatı cook ıyı doguda olup cok rahat olanlar batıda olupda cook zorluk cekenlerde var hepsı ıcın hayırlısı olsun bence sızın ıcınde canım

ben cıkıyorum gorusuruz kızlar herkese ıyı aksamlarrr
ŞAFAKLAR BITMEYE MAHKUMDUR BIR GUN GELECEK BIR GUN KALACAK
GÜZEL GÖZLÜM SANA EMANET HAKKARI ARTIK GOZUMDE KULAGIMDA SENSIN
SAFAK 372

görüşürüz canım iyi akşamlar

evet canım ama artık tepki olusmus olsa gerek insan kötü oluyo duyunca,aslında vatanımızın her topragı aynı ama haberlerde duyduklarımız korkutuyo belkide bizi.hani yakın olursa gidip görürüm diyosun kendi kendine.herseyin hayırlısını versin rabbim canım tez zamanda sende sevdiğine kavusursun inşallah

Son düzenleme:

amın canım hepımızı ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…