Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

dayanırım ya kurban bayramında burda olmasını ıstıyorumm :78::103:
sımdı dayanırım dıyosun bı 150 ye gel görücem senı yanı ben ölücem heralde dıyodum
izin kullandık bız ama kullanmamakta olur tabı msela kullanmasam suan 65 felan olucaktı safagım
dedigin gibi bayramda yanında olur

canım zaten gelsede ben onunla gorusemem evın durumlarını bılıyosun dayanırız hakkarıden gıt gel yarısı yolda gecıcek su bu derken 20 gun erken gelsın askımı hakkarının elınden ne kadar erken alabılırsem o kadar ıyı

ya canım meslekci sınavına katılırsa değşebilir.evet canım posta cavusuyum dedi bnde netten baktım cıkmadı. abime sordum oda tim cavusu demek dedi korkuuttu beni.işte nöbet tutmuyormus masaları silmiyorum dedi bide nöbet listesini hazırlıyomus tatlmm bende anlamadım hemen oldu dagda egitim görüyolarmıs kuzum simdiden daha yaa.okadar dedi canım cok uzun konusamdk zaten

nefisecim eğer çok merak ediyorsan erkek arkadaşıma sorabilirm akşam konuşucz oda aynı yerde askerlk yapıyor bilir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…