- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
inşallah tatlım hayırlısıyla kavuşun hepinz sevdiklerinize hemen bitsin askerlikleri
sımdı dayanırım dıyosun bı 150 ye gel görücem senı yanı ben ölücem heralde dıyodumdayanırım ya kurban bayramında burda olmasını ıstıyorumm :78::103:
iki şekildede bozulcak yer arıyorum heralde ben bı an önce kavusmak ıstıyorum
izin kullandınız mı
sımdı dayanırım dıyosun bı 150 ye gel görücem senı yanı ben ölücem heralde dıyodum
izin kullandık bız ama kullanmamakta olur tabı msela kullanmasam suan 65 felan olucaktı safagım
dedigin gibi bayramda yanında olur
sizin ne kadar kalmştı canm
azaltıcaksınız tabıkısı neden azalmasın bızımkılerde aynı uzuntulerle azaldı Allah'ın ıznıyle
sıkma canını degisme ihtimali yok mu nerden cıktı hemen tim çavusu pek anlamam ama netten baktıgım kadarıyla
posta cavusu diye bısey yazmıyor yani tim çavuşu yazınca cıkıyor bence askerinden iyice bilgi al aradıgında konusablirse
safakmı soruyosun canım anlayamadım yada perıye mı sordun
evet 10gün kullandı
eski foçada mı askr?peki devresi kaç
ya canım meslekci sınavına katılırsa değşebilir.evet canım posta cavusuyum dedi bnde netten baktım cıkmadı. abime sordum oda tim cavusu demek dedi korkuuttu beni.işte nöbet tutmuyormus masaları silmiyorum dedi bide nöbet listesini hazırlıyomus tatlmm bende anlamadım hemen oldu dagda egitim görüyolarmıs kuzum simdiden daha yaa.okadar dedi canım cok uzun konusamdk zaten
senin bir yıldan fazla var sanırım perinin şafak kaç acaba
yeni focada canım yeni gitti
safak mı soruyosun canımm anlayamdım kusura bakma
evet meralcim şafak soruyorum
372 canım benım sen subatta tezkere oalıyosun bende 200 lere gecıs yapıyorumm
safak mı soruyosun canımm anlayamdım kusura bakma
yeni focada canım yeni gitti
hadi hayırlısı 300lerden düşmk daha kolay oluyor sanki ben anlamadım nasıl geçti ama 70lere geldk dayandık daha ilerlemiyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?