peki teslim kagıdında ne yazıyordu komando mu?
mesela o birliklerde egitim alıp komando olmayanda vardır hepsi olmaz bence
nereye kacıyosun kız
neden kardesın mı sorun cıkardı sekerim
aman bısver geldıgınde hepsi hal olur nasılsa sıkılma sımdıden teskereye odaklan canım
şafagm atarsa 85
acemide mi askerinfoçada komando okulu diye bi birlk var askerler komando olarak görünüyorlar ama dağa falan çıkmıyorlar eşşek yerine koyup işlerini yaptırıyor komutanları benim sevgilimde foçada komando ordan biliyorum
evet canım püruz ıste yok ya saka bı yana suan tek ıstedıgım askımın gelmesı sende tezkerecı devresın yanı mahsallah safagına canımm
acemide mi askerin
aynen cnm hepimizin ıstedigi askerine kavusmak
sagol cnm evet öyleyim ama bıde bana sor iyice şafak sıkıstırıyo
hayır 73günü kaldı gelmesine usta birliğinde
hayır 73günü kaldı gelmesine usta birliğinde
olurum cnım soyle sen
iyimis masallah safagına azı kalmıs
ay evet yollayın artık bızıcanım o kadar gunu bıtırdınız ama su seksen gun gecmek bılmez artık ama olsun safaklar bıtmeye mahkumdur canımm hayırlısıyla elbırlıgıyle tepüklüycez sızı
canım senınkı ustada oldugu ıcın oyledır ama bıldıgım kadarıyla o arkadasınkı yenı gıtı bu arada mahsallah safagına az kalmıss
az kaldı kalmasınada geçmiyor sanki artık
ay evet yollayın artık bızı
valla gecmek bılmıyo bak sene oldu göndereli ama bıde ıcıme sor yanı neyse sag salim gelsinlerde
amın canım amın ercan ızne gelmıycek buyuk ıhtımal o zaman benım safak duscek 20 gunn
sağol canım evet az kaldı..benim bildiğim kadarılay öyle ama sevgilimde hiç dağa çıktık falan demedi bugüne kadar acemiliğinide aynı yerde yapmştı çnkü
aynen aynen banada öyle gelıyo gecmıyor sankı böle bıde ay olarak bakınca daha cok gelıyo sankı bana
saatle kavga edicem artık o derece
dayanabilcekseniz gelmesın:26:
canım oyle boyle o kadar gunu atlatmsıın hayırlısıyla bu gunlerde darısı bızım basımıza
banada gün gün sayınca geçmek bilmiyor :) ay olarak düşünnce şubatın 14ünde gelicek bişey kalmadı gibi görünüyor ama gün olarak sayınca mübarek moralm bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?