Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

peki teslim kagıdında ne yazıyordu komando mu?
mesela o birliklerde egitim alıp komando olmayanda vardır hepsi olmaz bence

foçada komando okulu diye bi birlk var askerler komando olarak görünüyorlar ama dağa falan çıkmıyorlar eşşek yerine koyup işlerini yaptırıyor komutanları benim sevgilimde foçada komando ordan biliyorum

nereye kacıyosun kız
neden kardesın mı sorun cıkardı sekerim
aman bısver geldıgınde hepsi hal olur nasılsa sıkılma sımdıden teskereye odaklan canım
şafagm atarsa 85

evet canım püruz ıste yok ya saka bı yana suan tek ıstedıgım askımın gelmesı sende tezkerecı devresın yanı mahsallah safagına canımm

evet canım püruz ıste yok ya saka bı yana suan tek ıstedıgım askımın gelmesı sende tezkerecı devresın yanı mahsallah safagına canımm

aynen cnm hepimizin ıstedigi askerine kavusmak
sagol cnm evet öyleyim ama bıde bana sor iyice şafak sıkıstırıyo

aynen cnm hepimizin ıstedigi askerine kavusmak
sagol cnm evet öyleyim ama bıde bana sor iyice şafak sıkıstırıyo

canım o kadar gunu bıtırdınız ama su seksen gun gecmek bılmez artık ama olsun safaklar bıtmeye mahkumdur canımm hayırlısıyla elbırlıgıyle tepüklüycez sızı

olurum cnım soyle sen

ayy kusum ya bıran heycanlandım safak lafı gecınce ama ben daha safagımızı bılmıorumm hanı haftaya cuma bellı olcak ya uzun donemmı kısa donemmı fln muhabbetıı yenı aklıma geldıı .bellı olsunda ozman soolım olurmu yınede cok tesekkurler cnm

canım o kadar gunu bıtırdınız ama su seksen gun gecmek bılmez artık ama olsun safaklar bıtmeye mahkumdur canımm hayırlısıyla elbırlıgıyle tepüklüycez sızı
ay evet yollayın artık bızı
valla gecmek bılmıyo bak sene oldu göndereli ama bıde ıcıme sor yanı neyse sag salim gelsinlerde

canım senınkı ustada oldugu ıcın oyledır ama bıldıgım kadarıyla o arkadasınkı yenı gıtı bu arada mahsallah safagına az kalmıss

sağol canım evet az kaldı..benim bildiğim kadarılay öyle ama sevgilimde hiç dağa çıktık falan demedi bugüne kadar acemiliğinide aynı yerde yapmştı çnkü

ay evet yollayın artık bızı
valla gecmek bılmıyo bak sene oldu göndereli ama bıde ıcıme sor yanı neyse sag salim gelsinlerde

amın canım amın ercan ızne gelmıycek buyuk ıhtımal o zaman benım safak duscek 20 gunn

sağol canım evet az kaldı..benim bildiğim kadarılay öyle ama sevgilimde hiç dağa çıktık falan demedi bugüne kadar acemiliğinide aynı yerde yapmştı çnkü

canım oyle boyle o kadar gunu atlatmsıın hayırlısıyla bu gunlerde darısı bızım basımıza

aynen aynen banada öyle gelıyo gecmıyor sankı böle bıde ay olarak bakınca daha cok gelıyo sankı bana
saatle kavga edicem artık o derece

banada gün gün sayınca geçmek bilmiyor :) ay olarak düşünnce şubatın 14ünde gelicek bişey kalmadı gibi görünüyor ama gün olarak sayınca mübarek moralm bozuluyor

banada gün gün sayınca geçmek bilmiyor :) ay olarak düşünnce şubatın 14ünde gelicek bişey kalmadı gibi görünüyor ama gün olarak sayınca mübarek moralm bozuluyor

iki şekildede bozulcak yer arıyorum heralde ben bı an önce kavusmak ıstıyorum
izin kullandınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…