23.02.2013
dene bakalım cnm olcak mı
nasıl amaa olmuş muu
zaten 11 gün sonrada kavşacaum asşkımaaa
Günaydınn Kızlarr
Beklemek,
Bazen insanı çıldırtacak kadar ruha ağır gelse bile,
İnsan; takdir-i ilahi ile karara bağlanan bir süreyi daraltamaz, varlığın bağrına konan tedricilik esasıyla oynayamaz..
Şafak : 359
..::emresra::..
12.12.2011
ümran bugün olmuş mu şafak listesi beğendin mi
kurban olurum sana nazara mı geldi yeşil gözlü prensesimmmmmmmmGünaydınnnn canlarımmmmmm bennnn geldim çok kötü hastayımmm yaa
şükürrr kızımmm sonunda beğendimmellerine sağlıkkk ya bugün görüşüceksinizzzz vay beee kıskanıyorum kızımmm bir tarafını kaşıı
kurban olurum sana nazara mı geldi yeşil gözlü prensesimmmmmmmmhadi burcu gelsin sana ilacını versinnnn hastanede çalışan o
kızım sabahtan beridir kaç kere kontrol ettiğimi biliyon mu kızımkaşıdım kaşıdımmm bakalım kısmet olursa bugün görüşcezzz ya iş çıkışı gidicem yanına yada oturduğum yerde nalcak duruma göre
süperr anacımm yaaa maşallahhh osmanla konuşuyordukk gece midem nasıl bulandııara verdim kusmaya gittimm osmana diyorum aşkım kustummmm diyorr aşkım kıyamam yediğin birşey mi dokundu falan diyorum aşkımı kocaman öptümmmmm pislikk diyorr hahah
burcum gelsinn ilaç niyetinee gelir zatensende öylee geldinn çünküü
off yaaa vallaaa takılabildiğiniz kadar takılınn öp koklaaa kızımm birdaha gelmez bugünn ona göreeee
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TEZKERECİ DEVRE
:123:… subat10 = 59 TEKİRDAĞ’ a selam yola devam :123:
12/12/2011
----------------
-----------
-----
:98:şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar
Günaydın kızçelerr
Hepimize süpperr bir hafta diliyorum, Sendromsuz bir pazartesiii
Aşk dolu günlerr
kurban olurum sana nazara mı geldi yeşil gözlü prensesimmmmmmmmhadi burcu gelsin sana ilacını versinnnn hastanede çalışan o
kızım sabahtan beridir kaç kere kontrol ettiğimi biliyon mu kızımkaşıdım kaşıdımmm bakalım kısmet olursa bugün görüşcezzz ya iş çıkışı gidicem yanına yada oturduğum yerde nalcak duruma göre
süperr anacımm yaaa maşallahhh osmanla konuşuyordukk gece midem nasıl bulandııara verdim kusmaya gittimm osmana diyorum aşkım kustummmm diyorr aşkım kıyamam yediğin birşey mi dokundu falan diyorum aşkımı kocaman öptümmmmm pislikk diyorr hahah
burcum gelsinn ilaç niyetinee gelir zatensende öylee geldinn çünküü
off yaaa vallaaa takılabildiğiniz kadar takılınn öp koklaaa kızımm birdaha gelmez bugünn ona göreeee
evet canım sayılır daha görüşemesekte kurtulduk şu asker piskolojisindenkavuştunuzmu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?