seni buralarda görmek ne güzel ayfercim bi ara yoktun hoş geldinnn günaydınnnn
nsılsın bakalımmmm?
Bak ümran hasta olmuş çok cvp verme bilgisayarın virüs kapar :2::2::2::2:
evet canım sayılır daha görüşemesekte kurtulduk şu asker piskolojisindenbugün görüşcez bakalımmm çok heycanlıyımmm
hoşbuldum tatlımmm
Süperimm süper 60lardan düştük artık..
cuma burdaydım ya tatlımhaftasonu da mümkün olmuyor girmek ancak hafta içi ve sabahları
çok fenasın sen yaaa korkulur senden tamam seni dinliycem bu günün keyfini çıkarıcam ama 4 buçuktan sonraşafak yok artık şafak kalmadı bitti askerim artık asker değil hala inanamıyorum ona askerim demiycem
Günaydınnnn canım söylediğin sözlere sonuna kadar katılıyorummmm
Çaresizce beklemek kadar zor bişey yok
Napıyosun bakalımmmm?
seni buralarda görmek ne güzel ayfercim bi ara yoktun hoş geldinnn günaydınnnn
nsılsın bakalımmmm?
Bak ümran hasta olmuş çok cvp verme bilgisayarın virüs kapar :2::2::2::2:
al işte bak onu hiç düşünemiyorum sanki hala askerde ben kendimi kandırıyorum burda diye geliyor görmeden inanmıycam artık burda olduğuna adepte olamadım hala garip bi hisolsun aynı şehirde nefes almak bile yeter adama
asker değil artık aşkın öyle düşün...
hoşgeldin yawru nerelerdesin senözlettin kendini
al işte bak onu hiç düşünemiyorum sanki hala askerde ben kendimi kandırıyorum burda diye geliyor görmeden inanmıycam artık burda olduğuna adepte olamadım hala garip bi his:26:
kurban olurum ben sana maşallah şafağına maşallah sizde kavuşun en kısa zaman sevdiceğinizehiç ayrılmayın bidaha inş.
hoşbuldummm kuzumm senide özledimm ya göremedim giremeyinceee neler yapıyn bakemm benim sınavlarım vardı hafta sonu ondan gelemedimm
onu karşısnda görünce öyle bi anlıycaksın ki
inşallah darısı tüm bekleyenlerin başına
tamam onuda diycem bak bugün nasıl mülaimim görüyosun d,imi ilahi aşkkkhahaha deme kızz askerim falan boşver mustafam deeeD aşkımm de gel öpcem de ahahaha
iim nasıl olsunnn askerim burda ve ben hala görmedim işimin başındaymmmmnapalım tatlım ya, pazartesiye bismillah ile başladık işte :)
inşaAllah güzel Geçer 359 oldum 60ı yedim oh ohh misss missss
sen nasılsın bakalım tezkereci güzelll
yokkkk kızımm yaa hastayım ben burda anam ağlıyorr midem bomboşşş açım ama midem bulanıyor birşey yiyemiyorumm dediği şeye bak yaaa:
Canım yaa bende özledim kız eksikliğin belli oluyodu
Aynı valla bıraktığın gibiyiz şafak sayıp duruyoruz
Nasıl geçti sınavların canımm?
tamam onuda diycem bak bugün nasıl mülaimim görüyosun d,imi ilahi aşkkk
iim nasıl olsunnn askerim burda ve ben hala görmedim işimin başındaymmmmuyuyo evinde şimdi mışıl mışılll
oyy kuzum kıyamma saşacıktan söylüyorummmmm ama :26:
amin canım amin hızlı bi şekilde sizinde başınıza gelsin böyle bişey başına gelcek en güzel şeyyyyyonu karşısnda görünce öyle bi anlıycaksın ki
inşallah darısı tüm bekleyenlerin başına
günaydıııııın
büşüm heyecan tavan yaptı di miiiii????
dün naptınız konuşunca falan nasıldı????
ilahii aşkkkk sen adamıııı delirtirsinnderlerdide inanmazdımmmm bir numaralı deli oldum yaaaa
ahh ahh benimkide uyuyor şimdi karakolda mışıl mışılll ahh ahh yanında olmak vardıııı onu izlemekkkk
amin canım amin hızlı bi şekilde sizinde başınıza gelsin böyle bişey başına gelcek en güzel şeyyyyy
evet bugün cidden var giyindim süslendim püslendimmmm bekliyorum dün aradı işte evdeyim diye evde bi curcuna bi konuşma sesleri off diyorum ne meraklısı varmış ipini koparan gelmiş diyo aşkımm kıyamam ya şimdi millete iyiyim ben iyiyim ben diye diye bi hal olmuştur
benm ki burdada ne oluyor izleyebiliyom mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?