Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

heheheh aynen soru yağmuruna tutmuşlardır çocuğu
ayy biz de görücez inşallah o günleri
küçük çocukları az kaldı diye anneleri kandırır ya bende kendime sürekli az kaldı az kaldı deyip duruyorum
bu arada sen benim depüğümü ve mesajımı gördün mü?????
bugün de depükleyeceğim seni

kııızzzz ümran sen napıosun kuzuuuuum
hiç görmüyorsun beni

senn görmüyorsunn kuzum mben yazdımm bir geçmişe git görcenn bakkkk ben nasıl görmem senii yaaa hastayımm çokkk kuzummm

günaydıııııın
büşüm heyecan tavan yaptı di miiiii????
dün naptınız konuşunca falan nasıldı????

Günaydın şeker

kuzumm tezzz zamandaa kavuşalım bizdee takk dedi artıkkkkk yaa zaamn geçmiyor

Az kaldı biraz daha sabır canım :26:

sizin eksikliğinizde çok belli oluyordu kuzumm yaa sınav işte girdik çıktık kuzumm :D::d hayat sınav değilmi zaten boşversenee sınavda neki hahaha anla işte köpkötüüüü

hadi bakalım Bu arada hangi bölüm kaçıncı sınıftasın kuzum sen

59 gün sonra bende yaşıycam başıma gelicek en güzel şeyi

BENDEEEEEE 63 gün sonra inşallahh kuzummm sosyoloji 3. sınıftayım benn bu senede 3. sınıffı çok sevdiğimdenn kalıırm herhalde sabırrrrr diyorumm ama sabırr yaa sabırrrr kuzumm hepimizeeeee az kaldııı yapcak bişrey yok

aynen öyle, Yapcak bişey yok aşkımın nefret ettiği 2 kelimeyi yan yana kullandım

kızımmmmmmmmm bir haftadırrr doğan güneş diyon bir doğamadıı görde bizde kurtulalım artıkın yaa a52

bakkkk zatenn midemm bozukk D ona göre denk al ayanıı bozma moralimi kıızmm yaa
üstümemi kusarsınnnn benimde depük gecemde midem bozulmuştu kus kus kendimi toparlayamamıştım uyumakta bulmuştum çareyi
kuzum baktım cevap yazıcaktım konudan görmezsin diye yazmadımm size ne kadar teşekkür etsem azdır esra yasemin sevde buse gözde burcucum hepinizin yeri ap ayrı bende iyiki varsınız bu depük olayı olması belkide bu kadar heycanlanmazdımmm sanki hiç gelmemiş gbi hissediyorummmm hepinizi çok seviyorummmm

59 gün sonra bende yaşıycam başıma gelicek en güzel şeyi

olmazmı 15 aylık reklam arasından sonra film devam edicek yönetmende benimmmmmm aşkım dedi sizde yönetmen olursunuz artık

hiç bişey kalmamışşş göz açıp kapayıncaya geçiyor emin ol

ne kullandın ki :26::44:

geçiyorda, içerden içerden canımı acıtıyo bu zaman

1- Yapcak bişey yok
2- Aynen öyle

Askere gittiğinden beri askeriyede en çok duyduğu bunlarmış ve bıkmış durumda telefonda konuşurken bazen bunlardan birini söylüyorum aşkım bari sen yapma dio

hahahah kusmak iyidir içi temizlerrr

bende depük attım aama kimse görmüyor iştee aldım depüğümü geriye uleynnnnnnn 15 ay ara vermedim kızım ben hep yönetmendim hala yönetmenimmm

Yönetiriz her daim her türlü, kendilerini bize bıraksınlar

benm askerim feysine yazmış 15 aylık reklam arasından sonra filme devam diye

aramızdaki muhabbet söyle GELİŞTİ

-Aşkımm benm bu filmdeki rolüm ne boş rol mü fügüran mı ? :44:
* Aşkım benim sen bu filmin yönetmenisin :26:
- Ama çok pis yönetirim
*Herşeyimle seninim isteğini yaparım yapma de yapmam gitme gitmem

ÇOKKKK SEVİYORUMM ÇOOKKKK

hahahahh hep duyduysa doğrudur haklı yaniiiii :26: bende olsam bende derdimmmmmmm demezdimde
hahahah kusmak iyidir içi temizlerrr

bende depük attım aama kimse görmüyor iştee aldım depüğümü geriye uleynnnnnnn 15 ay ara vermedim kızım ben hep yönetmendim hala yönetmenimmm

ne zman attın depüğü yaaaaaaaaaaaaa

aşk böcükleri sizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…