amin canım amin hızlı bi şekilde sizinde başınıza gelsin böyle bişey başına gelcek en güzel şeyyyyy
evet bugün cidden var giyindim süslendim püslendimmmm bekliyorum dün aradı işte evdeyim diye evde bi curcuna bi konuşma sesleri off diyorum ne meraklısı varmış ipini koparan gelmiş diyo aşkımm kıyamam ya şimdi millete iyiyim ben iyiyim ben diye diye bi hal olmuştur
heheheh aynen soru yağmuruna tutmuşlardır çocuğu
ayy biz de görücez inşallah o günleri
küçük çocukları az kaldı diye anneleri kandırır ya bende kendime sürekli az kaldı az kaldı deyip duruyorum
bu arada sen benim depüğümü ve mesajımı gördün mü?????
bugün de depükleyeceğim seni
kııızzzz ümran sen napıosun kuzuuuuum
hiç görmüyorsun beni
günaydıııııın
büşüm heyecan tavan yaptı di miiiii????
dün naptınız konuşunca falan nasıldı????
kuzumm tezzz zamandaa kavuşalım bizdee takk dedi artıkkkkk yaa zaamn geçmiyor
sizin eksikliğinizde çok belli oluyordu kuzumm yaa sınav işte girdik çıktık kuzumm :D::d hayat sınav değilmi zaten boşversenee sınavda neki hahaha anla işte köpkötüüüü
amin canım amin hızlı bi şekilde sizinde başınıza gelsin böyle bişey başına gelcek en güzel şeyyyyy
evet bugün cidden var giyindim süslendim püslendimmmm bekliyorum dün aradı işte evdeyim diye evde bi curcuna bi konuşma sesleri off diyorum ne meraklısı varmış ipini koparan gelmiş diyo aşkımm kıyamam ya şimdi millete iyiyim ben iyiyim ben diye diye bi hal olmuştur
Günaydın şeker
Az kaldı biraz daha sabır canım :26:
hadi bakalımBu arada hangi bölüm kaçıncı sınıftasın kuzum sen
59 gün sonra bende yaşıycam başıma gelicek en güzel şeyi
BENDEEEEEE 63 gün sonra inşallahh kuzummm sosyoloji 3. sınıftayım benn bu senede 3. sınıffı çok sevdiğimdenn kalıırm herhaldesabırrrrr diyorumm ama sabırr yaa sabırrrr kuzumm hepimizeeeee az kaldııı yapcak bişrey yok
üstümemi kusarsınnnn benimde depük gecemde midem bozulmuştu kus kus kendimi toparlayamamıştım uyumakta bulmuştum çareyikızımmmmmmmmm bir haftadırrr doğan güneş diyon bir doğamadıı görde bizde kurtulalım artıkın yaa a52
bakkkk zatenn midemm bozukkD ona göre denk al ayanıı bozma moralimi kıızmm yaa
kuzum baktım cevap yazıcaktım konudan görmezsin diye yazmadımm size ne kadar teşekkür etsem azdır esra yasemin sevde buse gözde burcucum hepinizin yeri ap ayrı bende iyiki varsınız bu depük olayı olması belkide bu kadar heycanlanmazdımmm sanki hiç gelmemiş gbi hissediyorummmmheheheh aynen soru yağmuruna tutmuşlardır çocuğu
ayy biz de görücez inşallah o günleri
küçük çocukları az kaldı diye anneleri kandırır ya bende kendime sürekli az kaldı az kaldı deyip duruyorum
bu arada sen benim depüğümü ve mesajımı gördün mü?????
bugün de depükleyeceğim seni
59 gün sonra bende yaşıycam başıma gelicek en güzel şeyi
hahahaha :):)):) süpersinn yaaa
olmazmı 15 aylık reklam arasından sonra film devam edicek yönetmende benimmmmmm aşkım dedisizde yönetmen olursunuz artık
hiç bişey kalmamışşş göz açıp kapayıncaya geçiyor emin ol
aynen öyle, Yapcak bişey yokaşkımın nefret ettiği 2 kelimeyi yan yana kullandım
hiç bişey kalmamışşş göz açıp kapayıncaya geçiyor emin ol
ne kullandın ki :26::44:
üstümemi kusarsınnnn benimde depük gecemde midem bozulmuştu kus kus kendimi toparlayamamıştım uyumakta bulmuştum çareyi
kuzum baktım cevap yazıcaktım konudan görmezsin diye yazmadımm size ne kadar teşekkür etsem azdır esra yasemin sevde buse gözde burcucum hepinizin yeri ap ayrı bende iyiki varsınız bu depük olayı olması belkide bu kadar heycanlanmazdımmm sanki hiç gelmemiş gbi hissediyorummmmhepinizi çok seviyorummmm
olmazmı 15 aylık reklam arasından sonra film devam edicek yönetmende benimmmmmm aşkım dedisizde yönetmen olursunuz artık
Yönetiriz her daim her türlü, kendilerini bize bıraksınlar
hahahahh hep duyduysa doğrudurgeçiyorda, içerden içerden canımı acıtıyo bu zaman
1- Yapcak bişey yok
2- Aynen öyle
Askere gittiğinden beri askeriyede en çok duyduğu bunlarmış ve bıkmış durumdatelefonda konuşurken bazen bunlardan birini söylüyorum aşkım bari sen yapma dio
hahahahkusmak iyidir içi temizlerrr
bende depük attım aama kimse görmüyor iştee aldım depüğümü geriye uleynnnnnnn15 ay ara vermedim kızım ben hep yönetmendim hala yönetmenimmm
benm askerim feysine yazmış 15 aylık reklam arasından sonra filme devam diye
aramızdaki muhabbet söyle GELİŞTİ
-Aşkımm benm bu filmdeki rolüm ne boş rol mü fügüran mı ? :44:
* Aşkım benim sen bu filmin yönetmenisin :26:
- Ama çok pis yönetirim
*Herşeyimle seninim isteğini yaparım yapma de yapmam gitme gitmem
ÇOKKKK SEVİYORUMM ÇOOKKKK
aşk böcükleri sizii
3 gün soona sende yapıştır kuzum 60lara veda
evet kuzumm yaaaa bitsin artık 50 40 derken bir bakmışımm kollarımda aşkımmm inşallahh
bak gördün mü tickerında bile 2 ay yazmıyor 1 ay 4 hafta varkızım kendine gel oda gelcek zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?