hehehehe bakalım esra ne dicek bu düşüncene
evet tatlum bizimkilere tatlı diile yaptırabiliyoruz sadece
hahahhah olmazsa sen yaparsın ne olcek yaniiiii
bak seeeen
yok kuzum benim şafak müsait değil
sıkıştırıyor beni
bana dar geliyor artık kızım sevdiğim askerdeykene bi söz söylerdi burda dikkati 'askerdeykene'ye çekiyoruzzzzşafak bastıyor aşkımmm ondan böyleyim derdi
şafak 36 geçiyormu günler ne :)
ooo bitmiş bitmiş 1 ay sonrası kolay zaten maşallahşafak 36 geçiyormu günler ne :)
demek hava atıyorsun bana heee
sen daha göremedin mustafayı ama ctesi aytaçımın yanındaydım
aytaç dün aradı keyfi yerindeydi yeniler gelecek zaman çabuk geçecek diyordu...acemiler sığmamışlar acemi birliklerine 180tanesini aytaçların oraya yolluyorlarmış usta birliği olmasına rağmen...
kızlar birşey sorcam bu şafak tickerlerini daisypath den yaptım ama siteye hangi uzantıyı ekleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
kızlar birşey sorcam bu şafak tickerlerini daisypath den yaptım ama siteye hangi uzantıyı ekleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
nereye düştü askerin canımm kısa mı olcak 12 ay mı belli mi :44:
niye tickerını mini ticker yaptın büyük yapmadın canımmmm :44:
ooo bitmiş bitmiş 1 ay sonrası kolay zaten maşallah
hahahha ne güzel hafta sonu bende sevdiğimle görüşcemdürütüşüp birbirimize tekrar şans dileriz seninki şanslı kendin iiyi hisseder ezikler biraz onları
selam kızlarr,,
iyi haftalar herkesee
büşra gözünaydın canım ,ee anlat hadi kavuşma gününü,neler oldu,ne yaptınız,nasıl karşıladın?
mesaj atcaktım tam 00.00 da ama işyerinde şarj aletimi unuttuğum için telim kapalıydı
Kızlar günaydın...........
Naıslsınız birşey sorucam ama konu dışı .... olur mu ?
Kısa Dönemler için şafak kaçtan başlıyor yaaaaaaaaaaaa:)
Askerim bugün gitti kaç gün saycaz bilmiyorum saymak istiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?