Canım benim sağollelimden geldiğince uğramaya çalışıcam tatlım..
Bu cuma benimkinin yanına gidicektim ama bir hafta ertelemek zorunda kaldım hala tam toparlayamadım onun için moralim bozuk biraz canım
Hoşbulduk tatlımm nasılsın ?
oyyy bakalım bugün buluşabilirsek olucak öyle olcak umarım bi aksilik çıkmaz yine :18:tatlım tabiiki ailesine saygım var ama bi müsaade etseymiş kardeşi de yani bari 1-2 saat yalnız bıraksaymış çok kızdırdı beni çoook
ama sen üzülme bugün en baştan tembihle yalnız olsun
şöyle bi sarılın doya doya bi koklaşın anacım yani
amin canım hiç belli olmaz belki gider belki biter kader kısmet herşey korkuyorum işteCanım benim ya Rabbim birdaha ayırmasın sizi inşaAllah
Bir Ömür Boyu Mutlu Olun Hep
Bakalım bundan sonraki süreçlerin nasıl geçecek :)
düğün istiyoruuzzz düğüünnnn
tertibim nasilsin, seni uzun zamandir göremedim, gecmis olsun bu arada, iyimisin simdi?
büsracim sanada gözün aydin, darisi bize ins
.
tertibim nasilsin, seni uzun zamandir göremedim, gecmis olsun bu arada, iyimisin simdi?
büsracim sanada gözün aydin, darisi bize ins
.
yaa kızım dön artık şuraya gel al şafak listeni benden şafağım bitti hala şafak listesi düzenliyorumsadece gel yeter
Tertippppppsağoll canım iyiyim çok şükür yavaş yavaş normal hayata dönüyorum sen nasılsın görüşmeyeli ?
Ah kuzum listede sana kaldı valla..Sanırım bir iki hafta içinde eski düzene dönerim her daim burda olurum
kızlar ben çıkıyorumm çok öptüm sizi işimin başına dönemem lazımmmmm kendinize iyi bakım seviliyosunz:79:
oyyy bakalım bugün buluşabilirsek olucak öyle olcak umarım bi aksilik çıkmaz yine :18:
amin canım hiç belli olmaz belki gider belki biter kader kısmet herşey korkuyorum işte
oyyy teşekkür ederim c anım benim darısı başınıza inş.. tez vakitte
Tertippppppsağoll canım iyiyim çok şükür yavaş yavaş normal hayata dönüyorum sen nasılsın görüşmeyeli ?
Ah kuzum listede sana kaldı valla..Sanırım bir iki hafta içinde eski düzene dönerim her daim burda olurum
kızlar ben çıkıyorumm çok öptüm sizi işimin başına dönemem lazımmmmm kendinize iyi bakım seviliyosunz:79:
iyi cok sevindim,kendine iyi bak biran önce dön normal hayata, ben iyiyim canim okula kosusturmayala geciyor bi bitsede kurtulsam yani
askerin gelcekti yanina geldi mi??
kzılar bna şans dileyin sevdiğceğimin yanına gdiyorumm
Ayyy ne salagim ben ya kicini kasi olcakti canim benim tabikidi kicini kasma:))))
Niye sıkılıyorsun Ceydacığım :26:
bilmiyorum canım ya
askerim dün akşam aradı sesimi duyunca kötü oluyomuş çok konuşunca alışıyomuş kopamıyomuş sonra kapatıncada kendine gelemiyomuş odaklanamıyomuş çok konuşmayalım dedi bana bende sen nasıl istersen dedim normalmi bu ben idrak edemiyorum artık kafam gitti
Benimki hep ne der biliyormusun " askerde mantık arama"
Sende arama canım çok mantıksız geliyor yaptıkları ama maalesef haklısın deyip geçiyoruz.
Sende öyle yap bir müddet
Daha öncede konuştuk seninle çok zor şartlar altındalar oranın baskısı onları çok etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?