Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yaa kızım dön artık şuraya gel al şafak listeni benden şafağım bitti hala şafak listesi düzenliyorum sadece gel yeter

oyyy bakalım bugün buluşabilirsek olucak öyle olcak umarım bi aksilik çıkmaz yine :18:
Canım benim ya Rabbim birdaha ayırmasın sizi inşaAllah

Bir Ömür Boyu Mutlu Olun Hep

Bakalım bundan sonraki süreçlerin nasıl geçecek :)

düğün istiyoruuzzz düğüünnnn
amin canım hiç belli olmaz belki gider belki biter kader kısmet herşey korkuyorum işte
tertibim nasilsin, seni uzun zamandir göremedim, gecmis olsun bu arada, iyimisin simdi?

büsracim sanada gözün aydin, darisi bize ins

.

oyyy teşekkür ederim c anım benim darısı başınıza inş.. tez vakitte

tertibim nasilsin, seni uzun zamandir göremedim, gecmis olsun bu arada, iyimisin simdi?

büsracim sanada gözün aydin, darisi bize ins

.

Tertipppppp sağoll canım iyiyim çok şükür yavaş yavaş normal hayata dönüyorum sen nasılsın görüşmeyeli ?

yaa kızım dön artık şuraya gel al şafak listeni benden şafağım bitti hala şafak listesi düzenliyorum sadece gel yeter

Ah kuzum listede sana kaldı valla..Sanırım bir iki hafta içinde eski düzene dönerim her daim burda olurum

gell kuzum gelll hiç gitmeee

kızlar ben çıkıyorumm çok öptüm sizi işimin başına dönemem lazımmmmm kendinize iyi bakım seviliyosunz :79:

umarım aksilik çıkmaz deme kuzum mustafaya söyle bu akşam başbaşa görüşelim aşkım de
korkmak yoooooook herşey sizin elinizde bunu unutmayın gençler

iyi cok sevindim,kendine iyi bak biran önce dön normal hayata, ben iyiyim canim okula kosusturmayala geciyor bi bitsede kurtulsam yani

askerin gelcekti yanina geldi mi??

iyi cok sevindim,kendine iyi bak biran önce dön normal hayata, ben iyiyim canim okula kosusturmayala geciyor bi bitsede kurtulsam yani

askerin gelcekti yanina geldi mi??

Ah okul çok büyük sorun zaten en kısa zamanda kurtulursun inşallah
Gelemedi canım malesef izin alamadı ama haftaya ben gidicem kısmetse

Ayyy ne salagim ben ya kicini kasi olcakti canim benim tabikidi kicini kasma :))))

Niye sıkılıyorsun Ceydacığım :26:

bilmiyorum canım ya
askerim dün akşam aradı sesimi duyunca kötü oluyomuş çok konuşunca alışıyomuş kopamıyomuş sonra kapatıncada kendine gelemiyomuş odaklanamıyomuş çok konuşmayalım dedi bana bende sen nasıl istersen dedim normalmi bu ben idrak edemiyorum artık kafam gitti

Benimki hep ne der biliyormusun " askerde mantık arama"

Sende arama canım çok mantıksız geliyor yaptıkları ama maalesef haklısın deyip geçiyoruz.

Sende öyle yap bir müddet

Daha öncede konuştuk seninle çok zor şartlar altındalar oranın baskısı onları çok etkiliyor

evet canım konuştuk sağol her derdimde anlaşmış gibi cevap yazıyosun hemen çok teşekür ederim sana
haklısın ya mantık aramak saçma aramıyorum bu saatten sonra nasılsa dayanamadığı an ararr
dün akşam uykudan kalkıpta aramış demekki dayanamıyor bakalım bugun arayacakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…