Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Sağol tatlım..
Mehtap 2den 9a şimdide 23 e çıktı,çok canım sıkkın

tatlım geçmişi okuodum bugün girmişsin ay dedim hep kaçırıom ecemi valla kalbimden geçmişsin..

mehtap bi hafta uzadı demişsin ama şimdi nie uzadı?

Son düzenleme:
tatlım geçmişi okuodum bugün girmişsin ay dedim hep kaçırıom ecemi valla kalbimden geçmişsin..

mehtap bi hafta uzadı demişsin ama şimdi nie uzadı

Kalplerimiz birmiş canımm
Ya annesiyle konuştum bugün benim daha tam iyileşmediğimi ilk kontrolümden sonra gitmeyi düşündüklerini söylediler..
Ee haliyle bende birşey diyemedim ama çok üzüldüm hayallerim suya düştü

ne zaman ilk kontolün cnm?

bak ne güzel seni düşünmüşler ama bu açıdan da bak..hem sende tam toparlamış olursun..kontrolden sonra onlarında içi rahatlar..eh 23 gün sonra plakalara düşersiniz beraber..

Ocağın ilk haftası canım kontrolüm eğer hemen o haftasonu gidersek plakalara ilk düştüğümüz gün olucakk
ama ne biliyim işte sürekli ertelenmesi moralimi çok fena bozdu :44:
Neyse canım sen nasılsın görüşmeyeli ?

seni anlıorum tatlım bi hevesleniosun sonra hevesin kırılıo..ama olsun kuzum senin sağlığın ii olsunda..

napıyım kuzum bende 100leri yarılama yolunda ilerliom..atarsa şafak 158

geçe gün senin şafağıda gördüm maşşallahhhh çok az kalmış 100den düşmene..

Öyle canım yapıcak birşey yok beklicez biraz daha umarım yine ertelenmez..
Maşallah 100leri yarılamışsınn tez zamanda bitirirsin inşallah kuzum,
bizim şafakt atarsa 104 işte kurtulucam 100lerden çok şükür

merhabaaaa kızlarrr ben bugün yeni daha yeni girebildimmm öyle yoğun bir iş günüydüki gerçi dünde öyleydi 3 gün izin aldımm burnumdan geldiii bütün işlerr birikincee canımı okuduuu ama ben hepicini bitirdim tabikisimdeee sonrada alışverişe çıktımm ohhh kafa dağıttımmmm daha yeni geldimm eveee yorgunnnumm birde nedense bugün askerimi çok daha bir çok özledimmm depreştiiiii tüm duygularımmm Allahımm geçmiyorr günler gibi gelsedeee az kaldıııı azzzz şafakkk atarsaa 61 hadii cümletennn iyi gecelerrrrr kızlarrr öptümmm siziiii görüşmekk üzereeee

merhabaaaa kızlarrr ben bugün yeni daha yeni girebildimmm öyle yoğun bir iş günüydüki gerçi dünde öyleydi 3 gün izin aldımm burnumdan geldiii bütün işlerr birikincee canımı okuduuu ama ben hepicini bitirdim tabikisimdeee sonrada alışverişe çıktımm ohhh kafa dağıttımmmm daha yeni geldimm eveee yorgunnnumm birde nedense bugün askerimi çok daha bir çok özledimmm depreştiiiii tüm duygularımmm Allahımm geçmiyorr günler gibi gelsedeee az kaldıııı azzzz şafakkk atarsaa 61 hadii cümletennn iyi gecelerrrrr kızlarrr öptümmm siziiii görüşmekk üzereeee

maşallah cnm darısı başıma inş..

inş ertelenmez bi daha kuzum inş herşey istediğin gibi olur..

ii yapmşısın cnm kafan dağılmıştır..ii geceler tatlım..

Offffff ne şanssız bir insanım ben ya

ecm canım olsun bak bizim halimize de şükret yine de olur oyle aksaklıklar

oh oh maşaaşşah canım
Trabzondasın bugün ah ahh

yerinde olmak için neler vermezdim yaa

:))) bir harfi unutunca bole durumlar cikabilio

hehe evet canım
nasılsın bakalım?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…