evet canım konuştuk sağol her derdimde anlaşmış gibi cevap yazıyosun hemen çok teşekür ederim sana
haklısın ya mantık aramak saçma aramıyorum bu saatten sonra nasılsa dayanamadığı an ararr
dün akşam uykudan kalkıpta aramış demekki dayanamıyorbakalım bugun arayacakmı
Rica ederim canım burada birbirimize destek için varız.
Senin yerinde olsam böyle birşeye bende alınmadan edemezdim o konuda haklısın.
Ama onlar açısından düşünmek lazım neler yaşadıklarını pek anlatmıyorlar çok çok sonradan duyduklarım var ki dudak uçuklatır cinsten.
Pskoloji kalmadı der benimki hep.
Düşünsene telefonda konuşuyoruz yanındaki arkadaşına kızıyor banada bağıra bağıra konuşuyor dedim ben kapatıyorum.
Ertesi gün konuşuyoruz dün niye kapadın hemen diyor dedim bağrıyordun bana yok ne bağırması diyor farkıda bile değil paşam.
Orası öyle işte katlan katlanabildiğin kadar
benimki anlattı bi kaç kere bağırıp duruyolar diyo 2 kişiyle kavga etmiş biri küfür etmiş biri ters bişey yapmış boğazına yapışmış resmen yapma etme desen bu sefer bizle araları açılcak e dinliyosun anlatıyo haklıda bişey diyemiyosun zor yani çok zor yalnız özlediğini o kadar hissediyorumki.. geçen gün bana bişeyler yazmak için kantinde sıraya girmiş 1 saat beklemiş sıra ona gelmiş defter bitmiş.insanın yazmaya çok ihtiyacı oluyo ama kitap okuyo orda biliyorum ustalara çarşıya çıkarken sipariş vermiş kitap istemiş :))
Bir şeylere tutunmaları lazım yazmaya okumaya.
Benim adam şair oldu oralarda yaza yaza
Bak sende diyorsun özlüyor,konuşmak istiyor,benim için bişeyler yapıyor.
Canını sıkmanı icap ettirecek bir durum yok
Yok ben illa sıkılacağım diyorsan,özledimde dönsün de,bunlara rahatlıkla takabilirsin
Özledim be az değil 201 gün oldu göndereli
Zeynepcim ben şimdi çıkıyorum canım sonra devam ederiz inşallah öptüm görüşürüz
HAHAHAHH tamam hiç kasmam kıçımıda kendimi kasmadımda ama çok heycanlıydım yanına giderken elim ayağım titriyodu baş başa görüştükkkBol bol bol sans ama ondan booolll assssskk diliorum sana ve suan sen anlamasanda cok kiskaniorum seni masallah diimde nazar degmesin sende kicini kas :))
kaşıdım kaşıdımmmAyyy ne salagim ben ya kicini kasi olcakti canim benim tabikidi kicini kasma:))))
:90::90:
buna çok güldümm :)
büşram kıçını kasmaz inşaallah
kuzum dme öyle dme deme sende kavuşucksın allahın izniyleBüşraaa özlem giderdin miiii?
Seni acayip kıskanıyorum bilesiinn
kuzum dme öyle dme deme sende kavuşucksın allahın izniylesarım sarım sarılcaksınnn
kuzum dme öyle dme deme sende kavuşucksın allahın izniylesarım sarım sarılcaksınnn
bende boğcaktım az kalsın o bile şok olduuuuuuAcaba görecek miyim o günleriii
sarılmak ne kelimee yaaa boğacağııımm
evet canım cumarttesi günü oldu depüğümmmmmBüşra gözün aydın.
Senin depük gecen yapıldıda benmi kaçırdım :26:
Büşraaammmm
çok sevindim ya, inan mutluluğunla bende mutlandımmm
Dilerim Rabbim iki cihan Saadeti Nasip Eder Size..amin..
bende boğcaktım az kalsın o bile şok olduuuuuu
evet canım cumarttesi günü oldu depüğümmmmmgeldi sonunda burda
amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn rabbim hepimize bu mutluluğu yaşatsınnn çok güzel bir duyguuuugel bizde sarılalımmmm
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar sevdiceklerim güzel dilekleriniz için teşekkür ederim 2 gündür heycandan uyuyamıyorum bugün erken yatıyım
sizi çooooookkkk ama çok seviyorummmm sizin yeriniz çok farklı
Offffff ne şanssız bir insanım ben ya
kuzum sen geldin ama benm çıkmam lazımmm çok öüyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?