Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Rica ederim canım burada birbirimize destek için varız.

Senin yerinde olsam böyle birşeye bende alınmadan edemezdim o konuda haklısın.

Ama onlar açısından düşünmek lazım neler yaşadıklarını pek anlatmıyorlar çok çok sonradan duyduklarım var ki dudak uçuklatır cinsten.

Pskoloji kalmadı der benimki hep.

Düşünsene telefonda konuşuyoruz yanındaki arkadaşına kızıyor banada bağıra bağıra konuşuyor dedim ben kapatıyorum.

Ertesi gün konuşuyoruz dün niye kapadın hemen diyor dedim bağrıyordun bana yok ne bağırması diyor farkıda bile değil paşam.

Orası öyle işte katlan katlanabildiğin kadar

benimki anlattı bi kaç kere bağırıp duruyolar diyo 2 kişiyle kavga etmiş biri küfür etmiş biri ters bişey yapmış boğazına yapışmış resmen yapma etme desen bu sefer bizle araları açılcak e dinliyosun anlatıyo haklıda bişey diyemiyosun zor yani çok zor yalnız özlediğini o kadar hissediyorumki.. geçen gün bana bişeyler yazmak için kantinde sıraya girmiş 1 saat beklemiş sıra ona gelmiş defter bitmiş.insanın yazmaya çok ihtiyacı oluyo ama kitap okuyo orda biliyorum ustalara çarşıya çıkarken sipariş vermiş kitap istemiş :))

Bir şeylere tutunmaları lazım yazmaya okumaya.
Benim adam şair oldu oralarda yaza yaza

Bak sende diyorsun özlüyor,konuşmak istiyor,benim için bişeyler yapıyor.
Canını sıkmanı icap ettirecek bir durum yok

Yok ben illa sıkılacağım diyorsan,özledimde dönsün de,bunlara rahatlıkla takabilirsin

Özledim be az değil 201 gün oldu göndereli

sorma ya gideli altı üstü 20 gün oldu ama gel bi bana sor sanki 10 yıl gibi
bugun ne kadar yoğundum halbuki, ama bi türlü geçmiyo zaman

Son düzenleme:
Bol bol bol sans ama ondan booolll assssskk diliorum sana ve suan sen anlamasanda cok kiskaniorum seni masallah diimde nazar degmesin sende kicini kas :))
HAHAHAHH tamam hiç kasmam kıçımıda kendimi kasmadımda ama çok heycanlıydım yanına giderken elim ayağım titriyodu baş başa görüştükkk
Ayyy ne salagim ben ya kicini kasi olcakti canim benim tabikidi kicini kasma :))))
kaşıdım kaşıdımmm çocuklar kadar mutluyummmmm
:90::90:

buna çok güldümm :)
büşram kıçını kasmaz inşaallah

yok kuzum hiç kasmadımm yanında çok rahat hissettim kendimi

Acaba görecek miyim o günleriii
sarılmak ne kelimee yaaa boğacağııımm
bende boğcaktım az kalsın o bile şok olduuuuuu
Büşra gözün aydın.

Senin depük gecen yapıldıda benmi kaçırdım
:26:
evet canım cumarttesi günü oldu depüğümmmmm geldi sonunda burda

Büşraaammmm

çok sevindim ya, inan mutluluğunla bende mutlandımmm

Dilerim Rabbim iki cihan Saadeti Nasip Eder Size..amin..

amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn rabbim hepimize bu mutluluğu yaşatsınnn çok güzel bir duyguuuu gel bizde sarılalımmmm

amin inşAllah tatlım..

sarılalım tabi...

kızlar sevdiceklerim güzel dilekleriniz için teşekkür ederim 2 gündür heycandan uyuyamıyorum bugün erken yatıyım
sizi çooooookkkk ama çok seviyorummmm sizin yeriniz çok farklı

kızlar sevdiceklerim güzel dilekleriniz için teşekkür ederim 2 gündür heycandan uyuyamıyorum bugün erken yatıyım
sizi çooooookkkk ama çok seviyorummmm sizin yeriniz çok farklı

ii geceler cnm..

Offffff ne şanssız bir insanım ben ya

kuzummmmmmmmmm geçmiş olsunnnnnn..noldu tatlım neyin var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…