HAHAHAHH tamam hiç kasmam kıçımıda kendimi kasmadımda ama çok heycanlıydım yanına giderken elim ayağım titriyodu baş başa görüştükkk
kaşıdım kaşıdımmmçocuklar kadar mutluyummmmm
yok kuzum hiç kasmadımm yanında çok rahat hissettim kendimi
günaydınnnnnnnnnnn yarenlerimmmm bugünnnn çok mutluyummmm inşaalahh sizde öylesinizdirr değilseniz bilee ben keyfiniizi yerine geitiririmmmm
şafak 61 Trabzonnnndayızz uşağummmmmmm
büşşşraaa dün mustafaylaaa buluşutuu birde mesajj atmışş mustafaylayım çok mutluyumm diyee çok heyecanlandım okuyuncaaa gerçektennnn çok mutlu oldumm bizde yaşıyıcakmıyzzz o günleri büşşşşşşş çabucakk gel başla anlatmayaaa naptınızzz ne olduuuuu merakkk içersindeyimm çatlıcammm
aayyyy aayyy maşallah kuzumaaaaa
allah bozmasın tatlımmmmm....
günaydııııııııııııııııııııııııııııın
bizde yaşıyacağız o günleri kuzum geçiyor zamaaaan
sen bugün benim memleketimdesin
şafak 35 izmire selammmm
ahhh ahhhhh facee foto koydum sadece osmanın gördüğü bir yorumlarrr yazmışş bir yorumlarr yazmışş keyfimm çok yerindee dört köşe oldummmmmm
wuhuuafferin aşkına
kızlar zamanı bi anda ileri alma şansımız olsaydı ne iyi olurdu dimi
canımmm benimm ayfercim kuzummm nasılsınn yaa
evett kuzumm yaaa çok birşey değil iki aycık alsak yeterdiii beee biz kavuşurdukkk diger yarenlerde iki ay eksildi diye sevinirdiiii ne güzel olurduuu
iyiyim kuzuuum sen nasılsınn?
Büşra ilk kavuşma anını anlattımıııben kaçırdım mı yoksaa
çok benciliz ama yahuu
1 yıl atsak çok daha iyi olur benceEvlilikte yaklaşırdı
Seviyorum seni ekmeği tuza banıp yer gibi
Geceleyin ateşler içinde uyanarak
Ağzımı dayayıp musluğa su içer gibi,
Ağır posta paketini, neyin nesi belirsiz,
Telaşlı, sevinçli, kuşkulu açar gibi.
Seviyorum seni denizi ilk defa uçakla geçer gibi.
İstanbul'da yumuşacık kararırken ortalık
İçimde kımıldanan birşeyler gibi
Seviyorum seni 'yaşıyoruz çok şükür' der gibi.
kuzummm iyim bende büşş burda anlattysa bende kaçırıdm ama mesaj attı bana faceden falan takibime göree havalarda uçuyorr çokkk mutlu doğal olarakk ama onların istisnai bir durum vardı sanırım askere gittiğinden beri ilk kez görüştüler sanırsammmmmmm çok heyecanlııı yaaa benim aşkım aşkımdaaa geçen gece arıyıcaktı beni hasyatım diye geç oldu diye aramamış sabahı beklemiş sabah aradı dedi beklerkenn ilk günkü gibi heyecanlandımmm kalbimm sıkıştı dedii aşkımm yaa birde onların halini düşünseneeeeee öll yaniii
hahahaa o geldiği günden itibaren bir anını bile kaçırmak istemiyorum kızımm ondan iki ay geçsinn gerisiiiii bizee kalsınnn
KIZIMMMMMMMMMMM uçmaaa sabah sabahhhh bu kadarı bana fazlaa yeterrr in artıkk :dD
ahhh ahhhhh facee foto koydum sadece osmanın gördüğü bir yorumlarrr yazmışş bir yorumlarr yazmışş keyfimm çok yerindee dört köşe oldummmmmm
süper yaa bende yaşamak istiyorum artık bu mutluluğuu
büş kavuştu darısı bize kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?