Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sakalım yok diye dinlemiyorsun sen beni sanırım
o kadar dedim sana di mi
bak beni dinleseydin hmm özlemiş sevgilim beni dicekti
neyse sonuç iyi olmuş önemli olan o

kızlarr günaydınnnn... Kavuşma anınızı okudumm ayyy sıra bizede gelse bizde kavuşsak sarılsak koklaşsak şu askerliğin getirdiği bütün kötü şeyleri ağır yükleri atsak üzerimizden

şafak 59 bugünde Tekirdağdayızzz yarın 58 Sivas diyip kocamın memleketine slm göndericem

çok ii yaa hehe

deli yaa kızım ben aşkımı gördüğüm yerde deli gibi öpcem ne diosun

hoşgeldin tatlımm..

Hadi bakalım 60 lardan kurtuldun sende

Kızlar alıntı yapamıyorum, hatta cwp da veremiyorum kaç saattir, bağlantı berbat
hepinizi özledim ayollll
Büşümmm hürgeneralimmmm, çok duygulandım kavuşmanızı okuyunca, birden bizi hayal ettim dee
Burçkankam, buuucummm ve diğer kısçelerim, walla iyiyim işte, çeyiz telaşesi içindeyim, ıvır zıvır alıp duruyorum...
Bi de bu hafta şirketin yılbaşı yemeği var, aşkım gelirse gideceğim, gelmezse gitmeyeceğim, onun bi heyecanı var fln...
Günlerimiz öyle bi telaşe içinde geçio işte

hahahha bazen bnde öyle diyorumm bende barışmam baarışmam onla evlenmem dedim şimdi bak ne oldu barıştık büyük lokma ye büyük söz konuşma demişler

hehehehehehe evet çok doğru bi söz
ama hayırlısı buymuş demek
benimkide 2gün aramamıştı dün akşam aradı çok şükür

oyyy kuzuuummmm, az kaldı kızzzz, kavuşcan kocişine
Bütün kötülükler geride kalacak inşallah...
Nasıl keyfin feridem

walla ben de ben de

sakalım yok diye dinlemiyorsun sen beni sanırım
o kadar dedim sana di mi
bak beni dinleseydin hmm özlemiş sevgilim beni dicekti
neyse sonuç iyi olmuş önemli olan o
kuzum doya doya sarıldım ya o bile bana yeter ya sürekli özlediğini söyledi bana ben daha dün görmüş olsamda insan doyumsuz işte yine özledimmmmmmm
Allahım o günleri en güzel şekilde yaşamanızı nasip etsin inş. kavgasız gürültüsüz inş.... 2 ay göz açıp kapayıncaya geçiyor seninde askerin gelcek az kalmışşş

öp öp öp öp doyamadım yap

hadi bakalımm bende giricem bu telaşa yakındaa

piyasa araştırması içerisindeyim

ara vermeden saatlerce öpüp kokusunu içime çeksem doyamam ki

oyyy kuzuuummmm, az kaldı kızzzz, kavuşcan kocişine
Bütün kötülükler geride kalacak inşallah...
Nasıl keyfin feridem

Amin canım inş...
Keyfim iyi canım sadece yaşanmışlıkların yorgunluğu var bişeyleri geride bırakmanın çabasını veriyoruz ama inanıyorum herşey iyi olacak
sen nasılsın bitanem

Allahım o günleri en güzel şekilde yaşamanızı nasip etsin inş. kavgasız gürültüsüz inş.... 2 ay göz açıp kapayıncaya geçiyor seninde askerin gelcek az kalmışşş

Öle canım az kaldı büyük bir heyecanla bekliyorum sevdiğimi gelsede köşeye sıkıştırıp öpücüklere boğsam

aynen canım yaa o anı hayal ettiğimde bile kalbim pır ediyo heyecan basıyo

demi ama ah bi gelselerrrr iki dk olsun ayırmıcam valla yanımdan bi müddet yapışık ikiz gibi gezeceğiz

hehehehehehe evet çok doğru bi söz
ama hayırlısı buymuş demek
benimkide 2gün aramamıştı dün akşam aradı çok şükür
oyyy ne güzel bi haber bu hep böyle devam eder aramaya inş. sıkıntısı olmasında benim askerim buluştuğumuzda hala askermiş 4 günlük izni varmış bugün bitti tam olarak dün harbi askerimle görüştüm bugün sivilde görüşcez
oyy kuzum benim teşekkür ederim yeminle içimden söylüyorum inş. sizdaha iyi şekilde sevgilinze kabuşur daha mutlu bi şekilde ayrlırsınız yanından
ara vermeden saatlerce öpüp kokusunu içime çeksem doyamam ki
kızlar çok özledim yaa çok özledim benn
canım benim ya kıyamam sana inş. zaman su gibi akar geçer uğurlu gelirim sana ve size
Öle canım az kaldı büyük bir heyecanla bekliyorum sevdiğimi gelsede köşeye sıkıştırıp öpücüklere boğsam

yaa benimki yanımda ama ben onu yapamıyorum işte bana akıl verin napıyım benm sevgilim odun diyorum ama ben ondan daha odunum sankimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…