hehehehehe
iyiki de öyle demiş de seni bulmuş kuzum
yok valla öpmedim ben o öptü ilk yanağımdansonra dedi belli sen özlememişsin beni dedi bende niye diyince tiribal enfeksiyona başladı anlamıştım işime gelmemşti mecbur geldi işime bende öptüm sonra
inş. inş. inş....zamanında babası annesiyle evlenmeden önce hep uzun kadın alcam diyip duruyomuşş almış benim gibi hatun şimdi sıra mustafada ya babasıyla konuşuyolarmış zamanındada mustafa demiş babasına aynısını bende uzun bi kadınla evlencem diye diye beni buldu işte şimdi babasının diline sakız olmuş yeni itiraf ediyor hani uzun alcaktın heee diyomuş babsı geldin mi sözüme büyük lokma ye büyük konuşma demiş babası
yok valla öpmedim ben o öptü ilk yanağımdansonra dedi belli sen özlememişsin beni dedi bende niye diyince tiribal enfeksiyona başladı anlamıştım işime gelmemşti mecbur geldi işime bende öptüm sonra
kızlarr günaydınnnn... Kavuşma anınızı okudumm ayyy sıra bizede gelse bizde kavuşsak sarılsak koklaşsak şu askerliğin getirdiği bütün kötü şeyleri ağır yükleri atsak üzerimizden
şafak 59 bugünde Tekirdağdayızzz yarın 58 Sivas diyip kocamın memleketine slm göndericem
ÜMMMMRRRAAAAANNNNN nereye gitti kızlarrrrr :26:
hoşgeldin tatlımm..
Hadi bakalım 60 lardan kurtuldun sende
hahahha bazen bnde öyle diyorummbende barışmam baarışmam onla evlenmem dedim şimdi bak ne oldu barıştık büyük lokma ye büyük söz konuşma demişler
oyyy kuzuuummmm, az kaldı kızzzz, kavuşcan kocişinekızlarr günaydınnnn... Kavuşma anınızı okudumm ayyy sıra bizede gelse bizde kavuşsak sarılsak koklaşsak şu askerliğin getirdiği bütün kötü şeyleri ağır yükleri atsak üzerimizden
şafak 59 bugünde Tekirdağdayızzz yarın 58 Sivas diyip kocamın memleketine slm göndericem
walla ben de ben dedeli yaa kızım ben aşkımı gördüğüm yerde deli gibi öpcem ne diosun
kuzum doya doya sarıldım ya o bile bana yeter yasakalım yok diye dinlemiyorsun sen beni sanırım
o kadar dedim sana di mi
bak beni dinleseydin hmm özlemiş sevgilim beni dicekti
neyse sonuç iyi olmuş önemli olan o
Allahım o günleri en güzel şekilde yaşamanızı nasip etsin inş.kızlarr günaydınnnn... Kavuşma anınızı okudumm ayyy sıra bizede gelse bizde kavuşsak sarılsak koklaşsak şu askerliğin getirdiği bütün kötü şeyleri ağır yükleri atsak üzerimizden
deli yaa kızım ben aşkımı gördüğüm yerde deli gibi öpcem ne diosun
hoşbulduk cnm çok şükür kurtuldum şimdiden heyecan sarmaya başladı son 10 dediğimde halim nasıl olur bilmiyorum
Kızlar alıntı yapamıyorum, hatta cwp da veremiyorum kaç saattir, bağlantı berbat
hepinizi özledim ayollll
Büşümmm hürgeneralimmmm, çok duygulandım kavuşmanızı okuyunca, birden bizi hayal ettim dee
Burçkankam, buuucummm ve diğer kısçelerim, walla iyiyim işte, çeyiz telaşesi içindeyim, ıvır zıvır alıp duruyorum...
Bi de bu hafta şirketin yılbaşı yemeği var, aşkım gelirse gideceğim, gelmezse gitmeyeceğim, onun bi heyecanı var fln...
Günlerimiz öyle bi telaşe içinde geçio işte
oyyy kuzuuummmm, az kaldı kızzzz, kavuşcan kocişine
Bütün kötülükler geride kalacak inşallah...
Nasıl keyfin feridem
walla ben de ben de
kuzum doya doya sarıldım ya o bile bana yeter yasürekli özlediğini söyledi bana ben daha dün görmüş olsamda insan doyumsuz işte yine özledimmmmmmm
Allahım o günleri en güzel şekilde yaşamanızı nasip etsin inş.kavgasız gürültüsüz inş.... 2 ay göz açıp kapayıncaya geçiyor seninde askerin gelcek az kalmışşş
öp öp öp öp doyamadım yap
oyyy kuzuuummmm, az kaldı kızzzz, kavuşcan kocişine
Bütün kötülükler geride kalacak inşallah...
Nasıl keyfin feridem
Allahım o günleri en güzel şekilde yaşamanızı nasip etsin inş.kavgasız gürültüsüz inş.... 2 ay göz açıp kapayıncaya geçiyor seninde askerin gelcek az kalmışşş
aynen canım yaa o anı hayal ettiğimde bile kalbim pır ediyoheyecan basıyo
oyyy ne güzel bi haber bu hep böyle devam eder aramaya inş. sıkıntısı olmasında benim askerim buluştuğumuzda hala askermiş 4 günlük izni varmış bugün bitti tam olarakhehehehehehe evet çok doğru bi söz
ama hayırlısı buymuş demek
benimkide 2gün aramamıştı dün akşam aradı çok şükür
oyy kuzum benim teşekkür ederim yeminle içimden söylüyorum inş. sizdaha iyi şekilde sevgilinze kabuşur daha mutlu bi şekilde ayrlırsınız yanındanKızlar alıntı yapamıyorum, hatta cwp da veremiyorum kaç saattir, bağlantı berbat
hepinizi özledim ayollll
Büşümmm hürgeneralimmmm, çok duygulandım kavuşmanızı okuyunca, birden bizi hayal ettim dee
Burçkankam, buuucummm ve diğer kısçelerim, walla iyiyim işte, çeyiz telaşesi içindeyim, ıvır zıvır alıp duruyorum...
Bi de bu hafta şirketin yılbaşı yemeği var, aşkım gelirse gideceğim, gelmezse gitmeyeceğim, onun bi heyecanı var fln...
Günlerimiz öyle bi telaşe içinde geçio işte
canım benim ya kıyamam sana inş. zaman su gibi akar geçer uğurlu gelirim sana ve sizeara vermeden saatlerce öpüp kokusunu içime çeksem doyamam ki
kızlar çok özledim yaa çok özledim benn
Öle canım az kaldı büyük bir heyecanla bekliyorum sevdiğimi gelsede köşeye sıkıştırıp öpücüklere boğsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?