Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

totoşunnnn haavalanınca mustafayla aradaki boy farkına çare oluyorsa senin totoşuu hep havalandırırımm benn kuzumm benimmmmm kaldırım aramak zorunda kalmazsınn hemmm

Hhaha ewet cok dokunuyo bisiler banaaa ama en cok safagnn bitms olmasi dokunuo uleeeennnn :))

heee 12 den sonrada temizledik puahhahah ya kızım ne alemdi yaaaa

hahahahahha kuzummmm o saatte temizliği ilk sizde gördüm benim surat şekil aklında mı kafanda suratımı foto çektin mi ? ben bile zoom oluşumu unutmuyorum herkez anneni soruyor nerde diye sen içerde diyosun halbuki temizlik yapıyomuşşşş hepinizi eline bi bez hadi kalkınnnnn ama annen baban çok iyi insanlar allah onları hiç üzmesin gülücükleri hiç düşmesin yüzlerinden yüzü gibi kalbide güzel annenin çok pis gaza geldimmm

totoşunnnn haavalanınca mustafayla aradaki boy farkına çare oluyorsa senin totoşuu hep havalandırırımm benn kuzumm benimmmmm kaldırım aramak zorunda kalmazsınn hemmm
hahahahah yok o beni böyle istiyor kabullendim artık bende kalkmasına gerk yok
Hhaha ewet cok dokunuyo bisiler banaaa ama en cok safagnn bitms olmasi dokunuo uleeeennnn :))

seninde az kalmış hızlandırılmış kurdasın bide şikayet ediyosunnnnnn biz ölme eşeeem ölme kurundan anca geçtik dile kolay 1,5 sene ya git git bitmiyor

hahahahihihihohooh türk kahvesi ve benimo ikilisineee bayılıyorummm birdee türk kahvesi vişneli browniiii Allahımm çok canım çektiiiiiiii

Ayyyy oku oku gözlerim kaydıı yahuuu.
Bidaha direk muhabbete dalcam:13::13:
Nasılsınız ?
Büşra sana sormuyorum ama tamam mı

Evett kuzummm en güzeli tuttuğun yerden sarcan muhabbete yoksaaa baş edemezsinn evet büşraya yok sorma hıhhh
ayyyy oku oku gözlerim kaydıı yahuuu.
Nasılsınız ?

hahahahihihihohooh türk kahvesi ve benimo ikilisineee bayılıyorummm birdee türk kahvesi vişneli browniiii Allahımm çok canım çektiiiiiiii
ne midedir kızım sende ki ye ye nereye gidiyor bunlar
Ayyyy oku oku gözlerim kaydıı yahuuu.
Nasılsınız ?

beni neden dışlıyosnuz tamam bende cevaplamıycaktım zaten

Evett kuzummm en güzeli tuttuğun yerden sarcan muhabbete yoksaaa baş edemezsinn evet büşraya yok sorma hıhhh

valla he öle yapcam bundan sonra bide kablosuz ağın gazabına uğruyorum heeppp yarıda bırakıyo benii
ne midedir kızım sende ki ye ye nereye gidiyor bunlar

beni neden dışlıyosnuz tamam bende cevaplamıycaktım zaten

mutluluğunu bulaştırr banaaaaa

Döverimm o neti benn seni üzmesinnn

Hem o mutluluk şafaklar atmadan güneş bize doğmadannn yokk aklından bile geçirmee
valla he öle yapcam bundan sonra bide kablosuz ağın gazabına uğruyorum heeppp yarıda bırakıyo benii

mutluluğunu bulaştırr banaaaaa

Zlar psikolojimz coktu ya konusmalara bakin iice dengesizlestik nihahahaaaaaaa :) buarada uzun donem kizlar kankamsiniz kisa donemler arkdsm safagi bitenlerle hiiiccc isim olmaz dermisiiimmmmmm
Hehe saka saka hepinzi sewiorm allah hepimizn yardimcisi olsn

Ayyyy çokk güldümm yaaa şafağı bitenlerle işim olmaz ne halleri varsa görsünlerrrr. ..dd alemsinn yaaaa

Döverimm o neti benn seni üzmesinnn

Hem o mutluluk şafaklar atmadan güneş bize doğmadannn yokk aklından bile geçirmee

Döv canım döv hep üzüyoo beni
Ayyy gardolap bayağı dağınıktı bugun toplayım dedim
Allahıım ağlamaktan bi hal olduumm
BEnim dağınık aşkım askere gideceği sabah üstünden çıkardığı atleti en ücra köşeye sıkıştırmış
Ve üstündee hala kokusu vardı yaa ay öldüm öldüüüümm
normalde olsa saydırırdım banyoya niye koymadın vs. diye amaa çok mutlu oldumm kokusunu çokk özlemişim yaaaa i
ben daha fazla dayanabileceğimi sanmıyoruum

kuzumm yaaa kokusuuu aynı kendi gibi oluyorr böyle o an yanımda diyorsun sanki bir an içinnn bende babamın gömleğini sıkı sıkı bağlamıştım kokusu kaçmasın diye sende öylee yap çıkarır çıkarırr koklarsınnn hem gelcekk seninki az sabır sonra o varken bütün anlarınızın tadınıı çıkart foto çekinin bol bolll koklaa doya doya canımbenimmm bir dahada sakın ağlamaaa heeee

Şu an makinede yıkanıyo canıım:44::44:
evet ya bugunu de saymazsak 7 gün sonra görücem aşkımııı
Bayadır ağlamamıştım ama iyi oldu biraz daha idare eder bugun beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…