ahahahhah fiskos daha iyi çeyiz içinnnn ÜMRANNNNNNNNNN
dimi ya var ya ümran iyi dinle biz ilk buluşmamızda seda sadece söz verdi diye geldiiiii sen naptınnnnnn bu kız senin için çigköfteler yaptı tavana attı yapıştı okadar güzel oldu bide üstüne tavandaki leke için temizlik başlatıldıneden biliyon mu bizim için ama sonuç ne oldu biliyon mu benimmmmm için yapıldı benim içinnnnnnnn tek başıma totoşum tavan yaptı
kızımmmm bize burdan artistlik yapma sıkıyosa reale gelsene: olsun kuzu sorundeğillll
değilimmm kivalla abla ben bişey yapmadım ben demedim anne dedi valla ben demedim demedimmmm :26:
anlamam mı kaçamaklara hazır mıyızzzzzzzz EVEEEEEETTTTTTTTT
küsmem kiii ben burdaki kimseciklere kıyamam mi şafağım artık olmasada sizler varsızvay be ne dokunaklı konuştum he kendime şaştım kaldım bi anda
heee 12 den sonrada temizledik puahhahah ya kızım ne alemdi yaaaa
hahahahah yok o beni böyle istiyor kabullendim artık bendetotoşunnnn haavalanınca mustafayla aradaki boy farkına çare oluyorsa senin totoşuu hep havalandırırımm benn kuzumm benimmmmm kaldırım aramak zorunda kalmazsınn hemmm
Hhaha ewet cok dokunuyo bisiler banaaa ama en cok safagnn bitms olmasi dokunuo uleeeennnn :))
GEl gel sende gormezden gel beniewet kisa donm ama bana uzuuuuunn....
hahahahah yok o beni böyle istiyor kabullendim artık bendekalkmasına gerk yok
seninde az kalmış hızlandırılmış kurdasın bide şikayet ediyosunnnnnnbiz ölme eşeeem ölme kurundan anca geçtik dile kolay 1,5 sene ya git git bitmiyor
ayyyy oku oku gözlerim kaydıı yahuuu.
Bidaha direk muhabbete dalcam:13::13:
Nasılsınız ?
Büşra sana sormuyorum ama tamam mı
ne midedir kızım sende kihahahahihihihohooh türk kahvesi ve benimo ikilisineee bayılıyorummm birdee türk kahvesi vişneli browniiii Allahımm çok canım çektiiiiiiii
Ayyyy oku oku gözlerim kaydıı yahuuu.
Bidaha direk muhabbete dalcam:13::13:
Nasılsınız ?
Büşra sana sormuyorum ama tamam mı
Evett kuzummm en güzeli tuttuğun yerden sarcan muhabbete yoksaaa baş edemezsinn evet büşraya yok sorma hıhhh
ne midedir kızım sende kiye ye nereye gidiyor bunlar
beni neden dışlıyosnuz tamam bende cevaplamıycaktım zaten
aaaaaüstüme iyilik sağlık gidiyorum bidahada gelmiycem Küstüm işte
Evett kuzummm en güzeli tuttuğun yerden sarcan muhabbete yoksaaa baş edemezsinn evet büşraya yok sorma hıhhh
ne midedir kızım sende kiye ye nereye gidiyor bunlar
beni neden dışlıyosnuz tamam bende cevaplamıycaktım zaten
valla he öle yapcam bundan sonra bide kablosuz ağın gazabına uğruyorum heeppp yarıda bırakıyo benii
mutluluğunu bulaştırr banaaaaa
zlar psikolojimz coktu ya konusmalara bakin iice dengesizlestik nihahahaaaaaaa :) buarada uzun donem kizlar kankamsinizkisa donemler arkdsm safagi bitenlerle hiiiccc isim olmaz dermisiiimmmmmm
Hehe saka saka hepinzi sewiorm allah hepimizn yardimcisi olsn
Döverimm o neti benn seni üzmesinnn
Hem o mutluluk şafaklar atmadan güneş bize doğmadannn yokk aklından bile geçirmee
Döv canım döv hep üzüyoo beni
Ayyy gardolap bayağı dağınıktı bugun toplayım dedim
Allahıım ağlamaktan bi hal olduumm
BEnim dağınık aşkım askere gideceği sabah üstünden çıkardığı atleti en ücra köşeye sıkıştırmış
Ve üstündee hala kokusu vardı yaa ay öldüm öldüüüümm
normalde olsa saydırırdım banyoya niye koymadın vs. diye amaa çok mutlu oldumm kokusunu çokk özlemişim yaaaa i
ben daha fazla dayanabileceğimi sanmıyoruum
kuzumm yaaa kokusuuu aynı kendi gibi oluyorr böyle o an yanımda diyorsun sanki bir an içinnn bende babamın gömleğini sıkı sıkı bağlamıştım kokusu kaçmasın diye sende öylee yap çıkarır çıkarırr koklarsınnn hem gelcekk seninki az sabır sonra o varken bütün anlarınızın tadınıı çıkart foto çekinin bol bolll koklaa doya doya canımbenimmm bir dahada sakın ağlamaaa heeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?