Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

olsun bırak kalsın çok güzel görünüo kaldırma harikalar

Yeniyim ben hosbulduk, tesekkrler cnm bni salladgin icin :)) buarada beeeennnb ebru safagim 45 memnun oldumm :)

2 saattir yazıyorummm görmüyosunnnnnnnnnnn çırpındırm sesimi sana duyuramadım asıl sen beni takmıyorsun hıhhh bugün küsme modumdayım küstümmmm

Plakalara düşeyimde hayırlısıyla ozaman daha iyi olucak inşallah..
Aldın tabi sevgilini rahatsın sen arık

şafak 151 tatlım benimde kafa fenalrda valla kuzum neyin var senin?
Maşallah maşallah 100leri yarılamışsın tatlım..
Canım mehtabım sürekli ertelendi ondan depresyondayım Sana ne oldu ?

Yeniyim ben hosbulduk, tesekkrler cnm bni salladgin icin :)) buarada beeeennnb ebru safagim 45 memnun oldumm :)

Bizde tanışmadık sanırım,hoşgeldinn..
Maşallah şafağına

KizlAr netimde bi problem war telfndan giriorum yazdgnz bazi seyleri kacirablrm simdiden kusrabkmaynnn

hayırlısı olsun tatlım sıkma fazla canını ben benimkiyle nane mollayım bugünlerde ona bozuğum biraz konuşmuoruz bugünde

KizlAr netimde bi problem war telfndan giriorum yazdgnz bazi seyleri kacirablrm simdiden kusrabkmaynnn
kızımmmm bize burdan artistlik yapma sıkıyosa reale gelsene : olsun kuzu sorundeğillll
hadiiiiii ordan küsme modundaymışş bugün çok şıımarıksınn şımarıkkkkk
değilimmm ki valla abla ben bişey yapmadım ben demedim anne dedi valla ben demedim demedimmmm :26:
bende sana sarılmayı özledim tatlım valla en kısa zmanda gene bir kopuş yapalım anladın sen onu
anlamam mı kaçamaklara hazır mıyızzzzzzzz EVEEEEEETTTTTTTTT
Kusmeeeeeeeeeeeeeeeee kuzu kuzu meeee bana kusmee :)

küsmem kiii ben burdaki kimseciklere kıyamam mi şafağım artık olmasada sizler varsız vay be ne dokunaklı konuştum he kendime şaştım kaldım bi anda

bu haftaaa sonu görüşelimm o zamannnnnn benim sınav tekrar sıkıştırmadannnn havada güzelkennnn heee ne dersinizz hatunlar
trip yapma kız valla sarsarım seni hee agresifimmm kompleksiliyim ben çağırayımda sen birdaha gelme heee tabi tabi yolarım seniiii

iyi tatlum kızlarla muhabbet ediyoruz bi yandan da çalışıyoruz işte her zmanki gibi

kısa dönem mi gitti kuzu seninki????
benim de yarim gelsin o zaman görmezden gelicem tatlum seni

GEl gel sende gormezden gel beni ewet kisa donm ama bana uzuuuuunn....

bakk yaa kulis yapın sızz yapınn çağırsanızda gelmem beee
ahahahhah fiskos daha iyi çeyiz içinnnn ÜMRANNNNNNNNNN
trip yapma kız valla sarsarım seni hee agresifimmm kompleksiliyim ben çağırayımda sen birdaha gelme heee tabi tabi yolarım seniiii

dimi ya var ya ümran iyi dinle biz ilk buluşmamızda seda sadece söz verdi diye geldiiiii sen naptınnnnnn bu kız senin için çigköfteler yaptı tavana attı yapıştı okadar güzel oldu bide üstüne tavandaki leke için temizlik başlatıldı neden biliyon mu bizim için ama sonuç ne oldu biliyon mu benimmmmm için yapıldı benim içinnnnnnnn tek başıma totoşum tavan yaptı

Son düzenleme:
hızlandırılmış kurdakilerin hepsi böyle nankörrr yaaa kızımm ölme eşşem ölme kurundasın ona göree konuş ayamın altına almıyım seniii heeeeee uzunmuşşşş bizimkii ne ozamann 460 460
GEl gel sende gormezden gel beni ewet kisa donm ama bana uzuuuuunn....

heee 12 den sonrada temizledik puahhahah ya kızım ne alemdi yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…