ben sallardım ama henüz tanışmadık sanırsam yenimisin?:44:
kuzum kaldırmadım kaldırmakta işime gelmiyor çok güzel görünüyor aylarda orda karanlık durdu birazda böyle bitişik dursunlar
kuzum gördüm cevap bilem yazdımmmmm hatta :26:
az kalmışşşşş azz çookkk azz hemde ne kalmışki yok biz zamanın geçtiğini anlamıyoruz bak bana buluşmaya bile zaman geçmiyor yanında hop bitiveriyor zaman
Yeniyim ben hosbulduk, tesekkrler cnm bni salladgin icin :)) buarada beeeennnb ebru safagim 45 memnun oldumm :)
Yeniyim ben hosbulduk, tesekkrler cnm bni salladgin icin :)) buarada beeeennnb ebru safagim 45 memnun oldumm :)
kuzum kaldırmadım kaldırmakta işime gelmiyor çok güzel görünüyor aylarda orda karanlık durdu birazda böyle bitişik dursunlar
kuzum gördüm cevap bilem yazdımmmmm hatta :26:
az kalmışşşşş azz çookkk azz hemde ne kalmışki yok biz zamanın geçtiğini anlamıyoruz bak bana buluşmaya bile zaman geçmiyor yanında hop bitiveriyor zaman
Maşallah maşallah 100leri yarılamışsın tatlım..şafak 151 tatlım benimde kafa fenalrda valla kuzum neyin var senin?
olsun bırak kalsın çok güzel görünüo kaldırma harikalar
2 saattir yazıyorummm görmüyosunnnnnnnnnnnçırpındırm sesimi sana duyuramadım asıl sen beni takmıyorsun hıhhh bugün küsme modumdayım küstümmmm
sen daha harikasın biliyo musnsana sarılmayı özledim be
Plakalara düşeyimde hayırlısıyla ozaman daha iyi olucak inşallah..
Aldın tabi sevgilini rahatsın sen arık
Maşallah maşallah 100leri yarılamışsın tatlım..
Canım mehtabım sürekli ertelendi ondan depresyondayımSana ne oldu ?
Bizde tanışmadık sanırım,hoşgeldinn..
Maşallah şafağına
2 saattir yazıyorummm görmüyosunnnnnnnnnnnçırpındırm sesimi sana duyuramadım asıl sen beni takmıyorsun hıhhh bugün küsme modumdayım küstümmmm
bende sana sarılmayı özledim tatlım valla en kısa zmanda gene bir kopuş yapalım anladın sen onu
bakk yaa kulis yapın sızz yapınnçağırsanızda gelmem beee
kızımmmm bize burdan artistlik yapma sıkıyosa reale gelseneKizlAr netimde bi problem war telfndan giriorum yazdgnz bazi seyleri kacirablrm simdiden kusrabkmaynnn
değilimmm kihadiiiiii ordan küsme modundaymışş bugün çok şıımarıksınn şımarıkkkkk
anlamam mı kaçamaklara hazır mıyızzzzzzzz EVEEEEEETTTTTTTTTbende sana sarılmayı özledim tatlım valla en kısa zmanda gene bir kopuş yapalım anladın sen onu
Kusmeeeeeeeeeeeeeeeee kuzu kuzu meeee bana kusmee :)
trip yapma kız valla sarsarım seni hee agresifimmm kompleksiliyim ben çağırayımda sen birdaha gelme heee tabi tabi yolarım seniiii
hayırlısı olsun tatlım sıkma fazla canını ben benimkiyle nane mollayım bugünlerde ona bozuğum biraz konuşmuoruz bugünde
iyi tatlum kızlarla muhabbet ediyoruz bi yandan da çalışıyoruz işte her zmanki gibi
kısa dönem mi gitti kuzu seninki????
benim de yarim gelsin o zaman görmezden gelicem tatlum seni
ahahahhah fiskos daha iyi çeyiz içinnnn ÜMRANNNNNNNNNNbakk yaa kulis yapın sızz yapınnçağırsanızda gelmem beee
trip yapma kız valla sarsarım seni hee agresifimmm kompleksiliyim ben çağırayımda sen birdaha gelme heee tabi tabi yolarım seniiii
GEl gel sende gormezden gel beniewet kisa donm ama bana uzuuuuunn....
ahahahhah fiskos daha iyi çeyiz içinnnn ÜMRANNNNNNNNNN
dimi ya var ya ümran iyi dinle biz ilk buluşmamızda seda sadece söz verdi diye geldiiiii sen naptınnnnnn bu kız senin için çigköfteler yaptı tavana attı yapıştı okadar güzel oldu bide üstüne tavandaki leke için temizlik başlatıldıneden biliyon mu bizim için ama sonuç ne oldu biliyon mu benimmmmm için yapıldı benim içinnnnnnnn tek başıma totoşum tavan yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?