Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

eee öyle tembellik yaparsanız şimdi uğraşırsınız
neyse önümüzdeki yıl işi sağlama al sen ay ay düş hepsini
kuzumm benim işim değilki bekletene söylemek laızm yetişsin diye yardım ediyorummmm
Safagi bitenlerden nefret ediorum memnuniyetsiz sirin gibiyim hehe
ama bensizi çok seviyorummmm nyse ben gidiyorum ozaman ümranlada birlik oldunuz
Hahahaha aynen kuzumm yaa ben işşlerimi yaparken geneldew büüyk harf kullanıyorummm ondan böyle yazıoyum arada napıyımm caps locka basmak zor geliyorrr
tembellll tembeelllll tembell bi kep sıloğa basamıyor
bennnnn geldimmmmm kızçelerrrrrrr
hoş geldinnnnnnnnn
Girrr girr havalara birdaha ne zaman gircenn yaa bizde bir kavuşalım görr havamızı
hadi bakalım bizsıramızı sana verdik işte kzım benim askerim glemeden seninki nasıl gelcekti ?
Hahahahah katılıyorumm hepsiiiniiii kazana atmalı sedada geldi kazanda hazır nede olsa sende odunları taşı ben ateşi yakarımm hadii
tabi ya sizin askeriniz hiç gelmiycek sanki
Şafak yüzzz dörttttt
artık iki haneliler gelsin

plakalara az klamışşşşşşşş

hoşbulduk canım maşallah tickerin yakıo ortalığı

Bugun neden kimse beni sallamio ya fasulyemiyim beeeennnnnnnn sewgilisi gelenlerrr mutluluktan bizi gormez oldularrrr bizimide gelecek elbeettttt :))))))

Bilmiorum azmı kaldı canım geçmiyo hiç zamannnn

vaaaay sevdim bunuuuu
ama yani benden de vazgeçemez onu da biliyorum

maşallah kuzuuuummm hızla atsın şafaklar gelsin 2haneliler
Amin canım amin bıktım 3 hanelilerden

hoşbuldum tatlım iyi diyelim iyi olsun senden naber?

iyi tatlum kızlarla muhabbet ediyoruz bi yandan da çalışıyoruz işte her zmanki gibi

Bugun neden kimse beni sallamio ya fasulyemiyim beeeennnnnnnn sewgilisi gelenlerrr mutluluktan bizi gormez oldularrrr bizimide gelecek elbeettttt :))))))

kısa dönem mi gitti kuzu seninki????
benim de yarim gelsin o zaman görmezden gelicem tatlum seni

hoşbulduk canım maşallah tickerin yakıo ortalığı
kuzum kaldırmadım kaldırmakta işime gelmiyor çok güzel görünüyor aylarda orda karanlık durdu birazda böyle bitişik dursunlar
kuzum gördüm cevap bilem yazdımmmmm hatta :26:
Bilmiorum azmı kaldı canım geçmiyo hiç zamannnn

Amin canım amin bıktım 3 hanelilerden

az kalmışşşşş azz çookkk azz hemde ne kalmışki yok biz zamanın geçtiğini anlamıyoruz bak bana buluşmaya bile zaman geçmiyor yanında hop bitiveriyor zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…