Girrr girr havalara birdaha ne zaman gircenn yaa bizde bir kavuşalım görr havamızı
hoşgeldiiiiin naber???????
bennnnn geldimmmmm kızçelerrrrrrr
Hahahahah katılıyorumm hepsiiiniiii kazana atmalı sedada geldi kazanda hazır nede olsa sende odunları taşı ben ateşi yakarımm hadii
bencedeee biz de kavuşalım uçucaz buralardaaaa
geldim aamaaa heçç havamda deelim kimseyi atamıcam mübarek kazanıma
Neynn var kızımm seninnnnnn anlat bakemm
kuzumm benim işim değilki bekletene söylemek laızm yetişsin diye yardım ediyorummmmeee öyle tembellik yaparsanız şimdi uğraşırsınız
neyse önümüzdeki yıl işi sağlama al sen ay ay düş hepsini
ama bensizi çok seviyorummmm nyse ben gidiyorum ozaman ümranlada birlik oldunuzSafagi bitenlerden nefret ediorum memnuniyetsiz sirin gibiyim hehe
tembellll tembeelllll tembellHahahaha aynen kuzumm yaa ben işşlerimi yaparken geneldew büüyk harf kullanıyorummm ondan böyle yazıoyum arada napıyımm caps locka basmak zor geliyorrr
hoş geldinnnnnnnnnbennnnn geldimmmmm kızçelerrrrrrr
hadi bakalım bizsıramızı sana verdik işte kzım benim askerim glemeden seninki nasıl gelcekti ?Girrr girr havalara birdaha ne zaman gircenn yaa bizde bir kavuşalım görr havamızı
tabi ya sizin askeriniz hiç gelmiycek sankiHahahahah katılıyorumm hepsiiiniiii kazana atmalı sedada geldi kazanda hazır nede olsa sende odunları taşı ben ateşi yakarımm hadii
Şafak yüzzz dörttttt
artık iki haneliler gelsin
Bizi çekemeyennnnn derdine yansınn kızımm
Şafak yüzzz dörttttt
artık iki haneliler gelsin
kuzumm benim işim değilki bekletene söylemek laızm yetişsin diye yardım ediyorummmm
ama bensizi çok seviyorummmm nyse ben gidiyorum ozaman ümranlada birlik oldunuz
tembellll tembeelllll tembellbi kep sıloğa basamıyor
hoş geldinnnnnnnnn
hadi bakalım bizsıramızı sana verdik işte kzım benim askerim glemeden seninki nasıl gelcekti ?
tabi ya sizin askeriniz hiç gelmiycek sanki
plakalara az klamışşşşşşşş
kuzumm benim işim değilki bekletene söylemek laızm yetişsin diye yardım ediyorummmm
ama bensizi çok seviyorummmm nyse ben gidiyorum ozaman ümranlada birlik oldunuz
tembellll tembeelllll tembellbi kep sıloğa basamıyor
hoş geldinnnnnnnnn
hadi bakalım bizsıramızı sana verdik işte kzım benim askerim glemeden seninki nasıl gelcekti ?
tabi ya sizin askeriniz hiç gelmiycek sanki
plakalara az klamışşşşşşşş
Amin canım amin bıktım 3 hanelilerdenvaaaay sevdim bunuuuu
ama yani benden de vazgeçemez onu da biliyorum
maşallah kuzuuuummm hızla atsın şafaklar gelsin 2haneliler
Bugun neden kimse beni sallamio ya fasulyemiyim beeeennnnnnnn sewgilisi gelenlerrr mutluluktan bizi gormez oldularrrr bizimide gelecek elbeettttt :))))))
Bilmiorum azmı kaldı canım geçmiyo hiç zamannnn
Amin canım amin bıktım 3 hanelilerden
kızzçeeee nörüonn yavrum sen selam vermion ben verim barim
hoşbuldum tatlım iyi diyelim iyi olsun senden naber?
Bugun neden kimse beni sallamio ya fasulyemiyim beeeennnnnnnn sewgilisi gelenlerrr mutluluktan bizi gormez oldularrrr bizimide gelecek elbeettttt :))))))
kuzum kaldırmadım kaldırmakta işime gelmiyor çok güzel görünüyor aylarda orda karanlık durdu birazda böyle bitişik dursunlarhoşbulduk canım maşallah tickerin yakıo ortalığı
kuzum gördüm cevap bilem yazdımmmmm hatta :26:Bugun neden kimse beni sallamio ya fasulyemiyim beeeennnnnnnn sewgilisi gelenlerrr mutluluktan bizi gormez oldularrrr bizimide gelecek elbeettttt :))))))
Bilmiorum azmı kaldı canım geçmiyo hiç zamannnn
Amin canım amin bıktım 3 hanelilerden
Aşkolsun sedacım selam vermezmiyim hiç kafam yerinde değil buaralar kusuruma bakma..
Neler yapıyosun görüşmeyeli,şafak kaç oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?