Günaydınlar efendim günaydıınlarrr
bende sevmiyorum pazartesini ama işte bir pazartesi daha gördük çok şükürrr
şafağına maşaAllah demeden geçmeyeyim
bende kötü rüyalar gördüm bi kaç gündür görüyorum.. hayırlara gitsin diyelim
Şafak 52; Ordu'ya selam yola devam
Günaydınnnn Kızçelerrrrrrrrr
Ben Geldi Uçarak
büşümmmmmmmmmmmmmm nirelerdesinnnn yaaaaa
kuzumm herşey üst üste geldi cuma annemle babamın mahkemesi vardı onlarla ilgilendimmm.. Dün çok samimi bi arkaşım sevgilisinden ayrıldı resmen tranva yaşadı çocuğun onu bırakma sebebi arkamda kimseyi bırakmak istemiyorm bide arada benim sevdiceğimin amcası var karısıyla boşanma kararı almış :18: :26: çok yoğunduk çookkk siz neler yaptınız bakalım? bende iyi bşey yok siz iyi bişey söyleyin bari
kuzumm herşey üst üste geldi cuma annemle babamın mahkemesi vardı onlarla ilgilendimmm.. Dün çok samimi bi arkaşım sevgilisinden ayrıldı resmen tranva yaşadı çocuğun onu bırakma sebebi arkamda kimseyi bırakmak istemiyorm bide arada benim sevdiceğimin amcası var karısıyla boşanma kararı almış :18: :26: çok yoğunduk çookkk siz neler yaptınız bakalım? bende iyi bşey yok siz iyi bişey söyleyin bari
buycummmm buycummmm yaaa günaydınnn :)))))
Herşeyin hayırlısı olsun yavruu yaaa üzüldüm vallahi sizin mahkemede sonuç ne olduusevdicenle aran iyi dimiiiii :)))) benim aynı hep ama dün çocukluk arkdasım demiştim ya tanışmaya gelcekler diye bu seferde onlar gitti yüzük takcaklardıçocuğu işten çıkartmışlar bunlarda yalan söyleimş izinli diye ailesi gitmiş sormuş işte öğrenmiş işten çıktığını kıza görüşmüceksin dediler işini bulsun öyle arasınnn garibimm ağlıyordu gece bende onlaydımmm
yaa kısmet bu çıkarmışlar çocuğu işten çocuk napsın taksınlar yüzükleri beklemeye alsınlar işe girince tekrar başlarlar hazırlıklara nolcak yani ahh bu aileler aaahhh
sabah sabah ne havadisler varmış anacım sizde de
kıyamam ya böyle üzülen olunca çok üzülüyorum bende akşam beraber değişiklik olsun diye saçlarını boyatıcaz sarı yapıcaz bakalım inş. iyi gelir.. :) dün ne üzüldüm ama diyoki uğur yapmaz o beni bırakmaz asla yapmaz şaka bu bunları o değil baskası yazıyor inanmıyorum şaka diycek şimdi gelip diyo şoka girdi ilacını içirdik hemen ama görmeniz lazımdı yerinde duramıyordu.. bende ona diyorum o askere gidince istesede istemesede dönce yok sakalım dinlemiyorHerşeyin hayırlısı olsun yavruu yaaa üzüldüm vallahi sizin mahkemede sonuç ne olduusevdicenle aran iyi dimiiiii :)))) benim aynı hep ama dün çocukluk arkdasım demiştim ya tanışmaya gelcekler diye bu seferde onlar gitti yüzük takcaklardıçocuğu işten çıkartmışlar bunlarda yalan söyleimş izinli diye ailesi gitmiş sormuş işte öğrenmiş işten çıktığını kıza görüşmüceksin dediler işini bulsun öyle arasınnn garibimm ağlıyordu gece bende onlaydımmm
ahh bu erkek milleti anacım nedir bu arkamda kimse kalmasın saçmalığı
askere gidiyor zannımca gitsin de aklı başına gelir oralarda
seni de özledik kuzum ya kaç gündür
ahh bu erkek milleti anacım nedir bu arkamda kimse kalmasın saçmalığı
askere gidiyor zannımca gitsin de aklı başına gelir oralarda
seni de özledik kuzum ya kaç gündür
günaydııııııın canıımmmmm
napıosunuz bakiim
kıyamam ya böyle üzülen olunca çok üzülüyorum bende akşam beraber değişiklik olsun diye saçlarını boyatıcaz sarı yapıcaz bakalım inş. iyi gelir.. :) dün ne üzüldüm ama diyoki uğur yapmaz o beni bırakmaz asla yapmaz şaka bu bunları o değil baskası yazıyor inanmıyorum şaka diycek şimdi gelip diyo şoka girdi ilacını içirdik hemen ama görmeniz lazımdı yerinde duramıyordu.. bende ona diyorum o askere gidince istesede istemesede dönce yok sakalım dinlemiyor:26:
bende sizi çok özledim anacımmmmm ilk işm buraya girmek oldu canım sııkkın sabaha kadr uyuyamdım kendine bişey yapıcak diye çünkü ölücem ben onsuz yaşayamam yapamam diyodu.şuanda zaten öldüm sadece acımı aşkımı hissediyorum vicudumda güç yok uykum yok diyo off o ağlarken o sinirden üzüntüden kusup ağarlarken ben parçalandımmmm
sormaa kuzumm yaa neler neler dediler işte hiç birşekilde görüşmüyceksin iş bulduğunda bile abisini arıcakmış onlar ok derse yani ama çocuk rahat büyümüş sorumsuz yetişmiş 26 yasında daha sabit 4 5 ay bir yerrde çalışmamış kuzum ben ailesinede hak veriyorummmm
kıyamam ya böyle üzülen olunca çok üzülüyorum bende akşam beraber değişiklik olsun diye saçlarını boyatıcaz sarı yapıcaz bakalım inş. iyi gelir.. :) dün ne üzüldüm ama diyoki uğur yapmaz o beni bırakmaz asla yapmaz şaka bu bunları o değil baskası yazıyor inanmıyorum şaka diycek şimdi gelip diyo şoka girdi ilacını içirdik hemen ama görmeniz lazımdı yerinde duramıyordu.. bende ona diyorum o askere gidince istesede istemesede dönce yok sakalım dinlemiyor:26:
bende sizi çok özledim anacımmmmm ilk işm buraya girmek oldu canım sııkkın sabaha kadr uyuyamdım kendine bişey yapıcak diye çünkü ölücem ben onsuz yaşayamam yapamam diyodu.şuanda zaten öldüm sadece acımı aşkımı hissediyorum vücudumda güç yok uykum yok diyo off o ağlarken o sinirden üzüntüden kusup ağarlarken ben parçalandımmmm
Allah korusun ama ben kendimi bu kadar parçalamazdım herhaldee kuzumm aamaa sen iyi bir dosttsun gerçektennn :)) saçma sapan arkamda birini bırakmıyorum muhabbeti böyle yapınca sanki arkasında kalbi kırık gözü yaslı birini bırakmıyor bu erkek milleti çok salak yaaaa
hemde ne salakbende sadece o an üzülürdüm herhalde ama kendimi harap etmezdim o kadar diye düşünüyorum yaaa acaba merak ediyorum biz mi hiç sevmiyorz onların iradesi mi çok zayıf anlamadım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?