hmm o zaman başka tabi sorumsuz olduğu için öyle davranıyorlar demek...o zaman diyecek bişey yok kızın ailesi haklı ama kız da seviyordur işte zor bi durum yaa
çocuk da gerçekten değer veriyorsa hayatını düzene sokar dikilir kızın ailesinin karşısına bütün sorunlar çözülür ama yok yapmıosa zaten allah kurtarmış denir bence
ama yine de kız için zor bi durum allah yardım etsin...
ayy benimde içim parçalandı resmen yazık yaa...
ee çocukla konuşsanız olmaz mı acaba??? onu ikna edebilecek kimse yok mu???
anladığım kadarıyla çocuk da seviyor ama sırf askere gidecek diye bırakıyor kızı...sözüne değer verdiği biri konuşsa ikna etse keşke....
ayy benimde içim parçalandı resmen yazık yaa...
ee çocukla konuşsanız olmaz mı acaba??? onu ikna edebilecek kimse yok mu???
anladığım kadarıyla çocuk da seviyor ama sırf askere gidecek diye bırakıyor kızı...sözüne değer verdiği biri konuşsa ikna etse keşke....
kuzum yok onu çok iyi tanıyorum benim arkadaşımdan çok sıkıldı söyledi dönüşü yok bidah aasla olmıycak dedi ama yinede biliyorum senin gibi bi kız asla çıkmıycak karşıma dedi ,yinede bitsn istiyorum artık herkezden herşeyden sıkıldımm seninle gezdiğimiz yerlerde zevk alamıyorum sıkılıyorum çok değişti herşey diyo ama dur bi az kaldı gitsin askere bak nasıl döncek çok iyi biliyorm adım gibi
hoş geldinnnnnnnngünaydınnnnnnnnnnnnn
ben gurur yapardım canım ondannnn için için yesemde kendimiii öylee ağlayıp zırlamazdım beni bıraktıı diyee ben onu bırakmışım gibi davranır kendimi avuturdumm zaten beni bırakan biri hiç haketmemiş demektir derdimmmm sie
Allahım büyük konuşmuyummm ama böylesine bencil biri bence dönmesede olur yaa kıza yazıkk askere gidince nolcak niye anlıcaakkk kendini düşüncekk kızı düşünse zaten başında bırakmazzz sinir oldumm yaaaa
hoş geldinnnnnnnnnapıyosun bakalımmmmm? :44:
zaten ağlayıp zırlamanın mantıklı bi açıklaması yok ki :Silk gün üzülürsün canın sıkılır alışkanlık olayıdır bu ama sonra alışırsın zaten yokluğuna
KIZLAR BU ARADA FACEMİ KAPADIM kimseyi silmedim yanlış anlamayınnnnnn herkez msj atıyor arıyor beni mi sildin diye kimseyi silmedimsilemem ki
yok zaten dönsün yoncaya onu terslemenin zevkini yaşatıcam o sana çok çektirdi sende ona çektir diycem ama benm arakdaşım salak kanar hemen affeder :s
hoş geldinnnnnnnnnapıyosun bakalımmmmm? :44:
hosbuldukkk canımmm ne yapıyım canım sıkkın bi ugriyim dedim
Mustafaadan emir mi geldi kızz hayırdırro face kapatılacakk diyeee hayırdırrr niye kapadınnnn
evet kuzummm ağlamakkk yokkk insan herşeye alışıyorrr Allah ölüm vermesinnnnn yeter ki
Günaydınn kızlarrr
Allah korusun ama ben kendimi bu kadar parçalamazdım herhaldee kuzumm aamaa sen iyi bir dosttsun gerçektennn :)) saçma sapan arkamda birini bırakmıyorum muhabbeti böyle yapınca sanki arkasında kalbi kırık gözü yaslı birini bırakmıyor bu erkek milleti çok salak yaaaa
yok yaa ben biraz dominantlık yaptım da :26: şeyyy feyste atarlandımmm o feys söyle böyle kapatıcaktık zaten kapatalım feysleri olsun bitsin kimse ulaşamasın dedi işte :26: eskileri için bulaşmasın diye kapattık. bende dedim banane sen kapa ben kapamam tamam dedi kapamadım baktım feyste tat yok o yok ya boş bakıcak röntgenliycek biri yok dedim sende kapa büşra
hoşgeldnnn kuzumm neyin var hayırdırrrr
hayırdır ne oldu nedn canın sıkkın ? :44:hosbuldukkk canımmm ne yapıyım canım sıkkın bi ugriyim dedim
Günaydınn kızlarrr
aynen katılıyorum tatlım akıl sağlıklarında bi problem oluyor bu erkeklerin askere gidecekleri zaman
benimki bile bi araya diyordu ben askere giderken ayrılırız ben arkamda seni bırakmak istemiyorum diye...dedim bi otur düşün bakalım ayrılırsak mı beni arkanda bırakmış oluyorsun ayrılmazsak mı??? deli bunlar ayol askerlik deyince bişey oluyorlar
aynen katılıyorum tatlım akıl sağlıklarında bi problem oluyor bu erkeklerin askere gidecekleri zaman
benimki bile bi araya diyordu ben askere giderken ayrılırız ben arkamda seni bırakmak istemiyorum diye...dedim bi otur düşün bakalım ayrılırsak mı beni arkanda bırakmış oluyorsun ayrılmazsak mı??? deli bunlar ayol askerlik deyince bişey oluyorlar
aynen bitanemmmmmmkarşılıklıysa iyi olmuşş kuzumm benim hadi hayırlısııı
bizimkiyle aramız bozulduuuu cooook bilmisssssssssss bu cocuk yaaaaa
bizimkiyle aramız bozulduuuu cooook bilmisssssssssss bu cocuk yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?