Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evett canımcımm zor ama oda diyor beni ne kadar sevdiğnii anlıcamm diye o yüzden ailesine boyun eğdi bencede eger istiyorsa herkesi utandırır dikilir işimi buldum ben kızınızı seviyorum derrr ynnniiii

kuzum yok onu çok iyi tanıyorum benim arkadaşımdan çok sıkıldı söyledi dönüşü yok bidah aasla olmıycak dedi ama yinede biliyorum senin gibi bi kız asla çıkmıycak karşıma dedi ,yinede bitsn istiyorum artık herkezden herşeyden sıkıldımm seninle gezdiğimiz yerlerde zevk alamıyorum sıkılıyorum çok değişti herşey diyo ama dur bi az kaldı gitsin askere bak nasıl döncek çok iyi biliyorm adım gibi

Allahım büyük konuşmuyummm ama böylesine bencil biri bence dönmesede olur yaa kıza yazıkk askere gidince nolcak niye anlıcaakkk kendini düşüncekk kızı düşünse zaten başında bırakmazzz sinir oldumm yaaaa

günaydınnnnnnnnnnnnn
hoş geldinnnnnnnn napıyosun bakalımmmmm? :44:

zaten ağlayıp zırlamanın mantıklı bi açıklaması yok ki :S ilk gün üzülürsün canın sıkılır alışkanlık olayıdır bu ama sonra alışırsın zaten yokluğuna

KIZLAR BU ARADA FACEMİ KAPADIM kimseyi silmedim yanlış anlamayınnnnnn herkez msj atıyor arıyor beni mi sildin diye kimseyi silmedim silemem ki

yok zaten dönsün yoncaya onu terslemenin zevkini yaşatıcam o sana çok çektirdi sende ona çektir diycem ama benm arakdaşım salak kanar hemen affeder :s

Mustafaadan emir mi geldi kızz hayırdırr o face kapatılacakk diyeee hayırdırrr niye kapadınnnn

evet kuzummm ağlamakkk yokkk insan herşeye alışıyorrr Allah ölüm vermesinnnnn yeter ki

bencedeee ağlak biri kesinlikle affeder çünkü onsuz yaşayamayacağını düşünürken ona çektirmek aklının ucundan bile geçmez ki geçtiği ann yine bırakırmı korkusuyla istesede yapamazzzz
yok zaten dönsün yoncaya onu terslemenin zevkini yaşatıcam o sana çok çektirdi sende ona çektir diycem ama benm arakdaşım salak kanar hemen affeder :s

Mustafaadan emir mi geldi kızz hayırdırr o face kapatılacakk diyeee hayırdırrr niye kapadınnnn

evet kuzummm ağlamakkk yokkk insan herşeye alışıyorrr Allah ölüm vermesinnnnn yeter ki

yok yaa ben biraz dominantlık yaptım da :26: şeyyy feyste atarlandımmm o feys söyle böyle kapatıcaktık zaten kapatalım feysleri olsun bitsin kimse ulaşamasın dedi işte :26: eskileri için bulaşmasın diye kapattık. bende dedim banane sen kapa ben kapamam tamam dedi kapamadım baktım feyste tat yok o yok ya boş bakıcak röntgenliycek biri yok dedim sende kapa büşra

aynen katılıyorum tatlım akıl sağlıklarında bi problem oluyor bu erkeklerin askere gidecekleri zaman
benimki bile bi araya diyordu ben askere giderken ayrılırız ben arkamda seni bırakmak istemiyorum diye...dedim bi otur düşün bakalım ayrılırsak mı beni arkanda bırakmış oluyorsun ayrılmazsak mı??? deli bunlar ayol askerlik deyince bişey oluyorlar

karşılıklıysa iyi olmuşş kuzumm benim hadi hayırlısııı

toto korkusu işte kuzummm hahaha bir sünnet bir askerlikk zatenn bunlar olmasaa bunlarr hiç iflah olmazz : ohh ohhhhhhh yandan yanadaannnnn

aynen kuzu bu sözü alkışlarımmmmmm
karşılıklıysa iyi olmuşş kuzumm benim hadi hayırlısııı
aynen bitanemmmmmm
bizimkiyle aramız bozulduuuu cooook bilmisssssssssss bu cocuk yaaaaa

hayırdır canım neyi çok biliyorrrrrrr

kıyamammm sanaaa ya benimkide bir bilmiş görme gitsinn bay çok bilmiş diyorum oda bana bayan mükemmel hahaha herşeyi keendi kafama göre yapıyroum ya nasılsa bayan mükemmelin sevvgilisiyim diyor danışmaya ne gerek var senin ki napı anlat bakemm
bizimkiyle aramız bozulduuuu cooook bilmisssssssssss bu cocuk yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…