Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

resim hastası olmus yaaa o kadar yolladım bi kere yolamadım suc oldu sinirrr yaa

kızım zor günler için saklıyorum dedimm yaaa hattaa geldiği gün bile verebilirimm biraz değiştirippp
Baya erken kalktım 6.30du sanırım nöbeti vardı Sametin

Sanada günaydın ortagımm Yazdın mıı

İyi Allaha sükür canım sen nasılsın nasıl gidiyorr

benimkiiii resim delisi ya resim yollamadım diye yok ona deger vermiyomusum
yok onu sevmiyomusum yok bilmem ne ne mesaj atıyo ne cevap veriyo uyuz yaa
kuzum sende bi tane gönderiverseydinnnnnnnn ee huyunu biliyosun telden bi resim at bence çekil güzel bi tane
İyi Allaha sükür canım sen nasılsın nasıl gidiyorr

iyi valla ne olsun bildiğin gibi dertler sıkıntılar bitmiyor :)

en iyisi tatlım
bak bizim face yok...kafalar rahat
varken hep tetikte oluyordum kim ekleyecek benimkini kimle ne konuşuyor acaba diye sıkıntıya giriyordum şimdi yok oooh keyfim yerinde

kuzum sende bi tane gönderiverseydinnnnnnnn ee huyunu biliyosun telden bi resim at bence çekil güzel bi tane

Ne derdinn varr kızz Askerinde yanında gez toz eglenmene bakk düsünme

en iyisi tatlım
varken hep tetikte oluyordum kim ekleyecek benimkini kimle ne konuşuyor acaba diye sıkıntıya giriyordum şimdi yok oooh keyfim yerinde

msn kapanmıyo mu ya o hala açık içm rahat olsaydı keşke

ne bitanesi ne iki tanesiii biii sürüüüü yolladımmm ama ondaaa bagımlılık haline gelmis artık
illa dedigini yaptırcak amacı o biliyorum manyak ya

ben çok güveniyorıumm galibaa hiç öyle korkularım yok kız benimmm
en iyisi tatlım

toto korkusu işte kuzummm hahaha bir sünnet bir askerlikk zatenn bunlar olmasaa bunlarr hiç iflah olmazz : ohh ohhhhhhh yandan yanadaannnnn

aynen öyle kuzu ooohhh yandaaaan

benimkiiii resim delisi ya resim yollamadım diye yok ona deger vermiyomusum
yok onu sevmiyomusum yok bilmem ne ne mesaj atıyo ne cevap veriyo uyuz yaa

resim hastası olmus yaaa o kadar yolladım bi kere yolamadım suc oldu sinirrr yaa

askere gidince çocuklaşıyorlar sanırım bunlar adam olacakları yere
sende bisürü resim yolla al al de sus yeterki de
şaka yapıyorum tabiki biraz neşelen diye

yaaa zateeenn bi sürüüüüüü yoladıııımmm ama onunki baskaa dedigini yaptırmak amacııı sinir bozucu
ne istiyor ki :26:
Ne derdinn varr kızz Askerinde yanında gez toz eglenmene bakk düsünme

ya öyle demekle olmuyo anne ayrılıyor amcam ayrılıyot mustafanın amcası ayrılıyor arakdaşım en yakın arkadaşım sevgilsinden ayrıldı askerlik yüzünden çocuk bunu istemedi askere gidicem istemiyorum hiç bişey senide dahil dedidaha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…