hayırdır ne oldu nedn canın sıkkın ? :44:
Baya erken kalktım 6.30du sanırım nöbeti vardı Sametingünaydın kankiii erkencisiiinnn
Sanada günaydın ortagımmgünaydın ortakkkk
hayırdır ne oldu nedn canın sıkkın ? :44:
hoş geldin canım keyifler nasıl ?
kıyamammm sanaaa ya benimkide bir bilmiş görme gitsinn bay çok bilmiş diyorum oda bana bayan mükemmel hahahaherşeyi keendi kafama göre yapıyroum ya nasılsa bayan mükemmelin sevvgilisiyim diyor danışmaya ne gerek var senin ki napı anlat bakemm
benimkiiii resim delisi ya resim yollamadım diye yok ona deger vermiyomusum
yok onu sevmiyomusum yok bilmem ne ne mesaj atıyo ne cevap veriyo uyuz yaa
Baya erken kalktım 6.30du sanırım nöbeti vardı Sametin
Sanada günaydın ortagımmYazdın mıı
İyi Allaha sükür canım sen nasılsın nasıl gidiyorr
kuzum sende bi tane gönderiverseydinnnnnnnnbenimkiiii resim delisi ya resim yollamadım diye yok ona deger vermiyomusum
İyi Allaha sükür canım sen nasılsın nasıl gidiyorr
yok yaa ben biraz dominantlık yaptım da :26: şeyyy feyste atarlandımmm o feys söyle böyle kapatıcaktık zaten kapatalım feysleri olsun bitsin kimse ulaşamasın dedi işte :26: eskileri için bulaşmasın diye kapattık. bende dedim banane sen kapa ben kapamam tamam dedi kapamadım baktım feyste tat yok o yok ya boş bakıcak röntgenliycek biri yok dedim sende kapa büşra
kızım zor günler için saklıyorum dedimm yaaa hattaa geldiği gün bile verebilirimm biraz değiştirippp
amann dert ettiğin şeye bak gönder bissürü resimm al sana deger deee D:
kuzum sende bi tane gönderiverseydinnnnnnnnee huyunu biliyosun telden bi resim at bence çekil güzel bi tane
iyi valla ne olsun bildiğin gibi dertler sıkıntılar bitmiyor :)
en iyisi tatlım
bak bizim face yok...kafalar rahat
varken hep tetikte oluyordum kim ekleyecek benimkini kimle ne konuşuyor acaba diye sıkıntıya giriyordum şimdi yok oooh keyfim yerinde
kuzum sende bi tane gönderiverseydinnnnnnnnee huyunu biliyosun telden bi resim at bence çekil güzel bi tane
iyi valla ne olsun bildiğin gibi dertler sıkıntılar bitmiyor :)
ne bitanesi ne iki tanesiii biii sürüüüü yolladımmm ama ondaaa bagımlılık haline gelmis artık
illa dedigini yaptırcak amacı o biliyorum manyak ya
en iyisi tatlım
bak bizim face yok...kafalar rahat
varken hep tetikte oluyordum kim ekleyecek benimkini kimle ne konuşuyor acaba diye sıkıntıya giriyordum şimdi yok oooh keyfim yerinde
msn kapanmıyo mu yao hala açık içm rahat olsaydı keşke
ne bitanesi ne iki tanesiii biii sürüüüü yolladımmm ama ondaaa bagımlılık haline gelmis artık
illa dedigini yaptırcak amacı o biliyorum manyak ya
toto korkusu işte kuzummm hahaha bir sünnet bir askerlikk zatenn bunlar olmasaa bunlarr hiç iflah olmazz :ohh ohhhhhhh yandan yanadaannnnn
benimkiiii resim delisi ya resim yollamadım diye yok ona deger vermiyomusum
resim hastası olmus yaaa o kadar yolladım bi kere yolamadım suc oldu sinirrr yaa
Kankaaaaa Halaa devam mıı ediyooo ooooooo
ne istiyor ki :26:yaaa zateeenn bi sürüüüüüü yoladıııımmm ama onunki baskaa dedigini yaptırmak amacııı sinir bozucu
Ne derdinn varr kızz Askerinde yanında gez toz eglenmene bakk düsünme
ne istiyor ki :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?