Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Size benzer bir durumdaydık.

Evlenmek istiyoruz ama askerlik yapılmamıştı,tecili vardı üni bitmesi beklesek bir 3 yıl oyalardı bizi ondan sonrada askere gitse gelse derken uzuyor mevzu baktık.

En iyisi askere gidip gelmesi düzenini kurması diye düşündük.
Sizde askerliği problemlem olarak görüyorsanız bi an önce yapıp gelmesi en iyisidir.

Hım anladım canım ama biz de evlenmek istiyoruz çok uzadı artık düzenimizi kurmak istiyoruz

bizde sizin gibiydik canım, ama once askerliği yap gel evlenelim dedim:) çünkü evliyken kuzenlerimden biliyorum çok kötü, hem erkekler askere gidince daha da bi akılları başlarına geliyor :) daha bi olgunlaşıyor :) evlenmek için daha iyi bi zaman dilimi gibi gelyor :)

kızlarr askeri ankara gölbaşında olan var mıı aşkımın usta birliği orasıymış çok şükürrr ama bi bilgim yok rahatmı değilmi nasıl bi yer acaba baktım netten pek bişi bulamadım:26:

kızlarr askeri ankara gölbaşında olan var mıı aşkımın usta birliği orasıymış çok şükürrr ama bi bilgim yok rahatmı değilmi nasıl bi yer acaba baktım netten pek bişi bulamadım:26:

Bizim Yasemin'in askeri acemiliğini Ankara'da yaptı ama oda şimdi burada yok.

Rahattı askeri hatırladığım kadarı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…