Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sizin de 341 KD olsa gerek. benim eşim dağıtıma geldi 7 gün. Bayrama denk gelmişti. o yüzden 36 sayıyoruz yol izniyle. Sizin sevgiliniz izin kullandı mı??

evet benm askerimde 341 KD...biz izin kullanmadık
biz kullanmadık diye kimse kullanmayacakmış gibi düşündüm

Son düzenleme:
günaydınnnnnnn kuzularımmmm 55 Samsunnnn az kaldı azzz :D bir kahvaltı yapcam geliyorummmmmmm muahh

GÜNAYDIN KIZÇELERRRRR NASILSINIZZZZZZz

günaydın tatlııım iyiyim mutluyum ama biraz buruğum yarimin doğum günü bugün
sen nasılsın?????

günaydınnnnnnn kuzularımmmm 55 Samsunnnn az kaldı azzz :D bir kahvaltı yapcam geliyorummmmmmm muahh

oleeeeey şafağına maşallah derim o zman
benimde şafak 29
20lere başladım çok şükür
afiyet olsun kuzum

günaydın tatlııım iyiyim mutluyum ama biraz buruğum yarimin doğum günü bugün
sen nasılsın?????

oyyy kuzummm benim ya kıyamam sana :118: iyki doğmuş enişte iyiki doğmuşşşşşş iyiki seni bulmuş bizde s eni bulmuşuz öyle bişey iyiki varsınız

sağol kuzumm benim sen kavuşta sıra bana gelsinnnnn kızz :)))çok pis depüklücemm seniiii üzülme kuzumm bizim de doğum günü iki gün sonra tel konuşursunuz işte sıkma canınıııı ben dün diyorum beni ara he doğumgününde benim aramam lazımm haha

Kızlarrrr sizleri çook seviyorumm dün osmanla konuşuyoruz tamam ı 2 saatten fazla konuşunca pek birşey kalmadı konuşcak osmann eee diyorr internetten haberler var mı ne soruyorsun diyorum kk yı diyor ahhaha selamı varr hahahah D birde ben 8 yasındaki erkek kardeşimi dudağından öpüyorumm dünn bir kıskandıı bir kıskandııııııı diyor birda öpme dedim içimden nasıl gelirse öyle davranırımmm seviyorum ben kardeşimi sana noluyorr haha dedi ya öp istediğin yeri dudanı öpme diyorrr sadece bana değmeliii falan

oyyy kuzummm benim ya kıyamam sana :118: iyki doğmuş enişte iyiki doğmuşşşşşş iyiki seni bulmuş bizde s eni bulmuşuz öyle bişey iyiki varsınız

sağoool canım benim
iyi ki varsıınız siz deee

hehehe aytaç da beni aradı sabah
çok yoğunum gün içinde ararsan konuşamayacaktık ben aradım o yüzden dedi, dedim nerden biliyorsun belki aramayacaktım
bu sefer ben aradım ama bi dahaki doğum günümde telafi edersin artık diyor

heheheh kıskanmış ama naapsın
kardeşin de artık büyümeye başlamış zaten yakında o istemez onu öyle öpmeni merak etme o zaman sorun kalmaz

Son düzenleme:
hahaha aytaç eniştede iiy yapmış özledim demedin mantıklı bir açıklamasını yapmış D özleidm bende çookkk

kardeşimi bir görsen 45 kilo olduu öküzz D dün okuldan geldi bir sarıldı bana boyu kısa benim uzun oldugu için karnıma kadar geliyorr kavradı bacakalrmı ayaklarımı yerden kestiiii çüşş deedimm şişkooo

İyi akşamlarr kızlarr..
Aşkım acemide Burdur'da.. Usta birliği tekirdağ çıktı.
TEkirdağda askeri olan var mıı?
Hayırlı olsun, 4 yıl tekirdağda okudum, güzel yer, askerlerin de memnun olduğunu sanıyorum, astsubay tanıdıklarım vardı eskiden orada, onlardan biliyorum... KK dan da latilokumun askeri tekirdağdaydı, ama bitirdi geldi o, darısı sizin başınıza

yaşlarınız kaç kızlar
27 yaşındayım

Bizim Yasemin'in askeri acemiliğini Ankara'da yaptı ama oda şimdi burada yok.

Rahattı askeri hatırladığım kadarı ile
zeynom yasemininki gölbaşında değildi ama, merkezdeydi sanırsam

kızlaaarrr iyi gecelerrr aşkım edirneye çıktı şükürler olsun çok mutluyum
ooo edirne de çok güzel, zeynelim'in kocişi orada yaptı askerliğini

5 aydan düşmeme son 1

100leri yarılamaya son 2

50liler senide yicem Allahın izniyle
tertoooo yarından itibaren 5 ay yok

GÜNAYDIN KIZÇELERRRRR NASILSINIZZZZZZz
günaydın taze hürgeneral

günaydııııııııııııııııınnnnnn
günaydın burcum

günaydın ümoşum, afiyet olsun :34.

Günaydın Kızlar, Bugün Şafak : 351
5^2den kurtulmaya az kaldı sanırımm..
günaydın esracım

hehehehe maşallaaah

sabahhh sababhhh enerjineee hayrann kaldımmmmmmm deryammm hoşgeldinn canımmm nasılsınn napıyorsunnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…