maşşallahhhhhhhhhhh
kuzum senin şafak uçmuş gitmiş valla görmeyeli
sizin de 341 KD olsa gerek. benim eşim dağıtıma geldi 7 gün. Bayrama denk gelmişti. o yüzden 36 sayıyoruz yol izniyle. Sizin sevgiliniz izin kullandı mı??
GÜNAYDIN KIZÇELERRRRR NASILSINIZZZZZZz
günaydınnnnnnn kuzularımmmm 55 Samsunnnn az kaldı azzz :D bir kahvaltı yapcam geliyorummmmmmm muahh
günaydın tatlııım iyiyim mutluyum ama biraz buruğum yarimin doğum günü bugün
sen nasılsın?????
günaydın tatlııım iyiyim mutluyum ama biraz buruğum yarimin doğum günü bugün
sen nasılsın?????
oleeeeey şafağına maşallah derim o zman
benimde şafak 29
20lere başladım çok şükür
afiyet olsun kuzum
oyyy kuzummm benim ya kıyamam sana :118: iyki doğmuş enişte iyiki doğmuşşşşşş iyiki seni bulmuş bizde s eni bulmuşuz öyle bişey iyiki varsınız
sağol kuzumm benim sen kavuşta sıra bana gelsinnnnn kızz :)))çok pis depüklücemm seniiiiüzülme kuzumm bizim de doğum günü iki gün sonra tel konuşursunuz işte sıkma canınıııı ben dün diyorum beni ara he doğumgününde benim aramam lazımm haha
Kızlarrrr sizleri çook seviyorumm dün osmanla konuşuyoruz tamam ı 2 saatten fazla konuşunca pek birşey kalmadı konuşcak osmann eee diyorr internetten haberler var mı ne soruyorsun diyorum kk yı diyorahhaha selamı varr hahahah D birde ben 8 yasındaki erkek kardeşimi dudağından öpüyorumm dünn bir kıskandıı bir kıskandııııııı diyor birda öpme dedim içimden nasıl gelirse öyle davranırımmm seviyorum ben kardeşimi sana noluyorr haha dedi ya öp istediğin yeri dudanı öpme diyorrr sadece bana değmeliii falan
sağoool canım benim
iyi varsıınız siz deee
hehehe aytaç da beni aradı sabah
çok yoğunum gün içinde ararsan konuşamayacaktık ben aradım o yüzden dedi, dedim nerden biliyorsun belki aramayacaktım
bu sefer ben aradım ama bi dahaki doğum günümde telafi edersin artık diyor
heheheh kıskanmış ama naapsın
kardeşin de artık büyümeye başlamış zaten yakında o istemez onu öyle öpmeni merak etme o zaman sorun kalmaz
Hayırlı olsun, 4 yıl tekirdağda okudum, güzel yer, askerlerin de memnun olduğunu sanıyorum, astsubay tanıdıklarım vardı eskiden orada, onlardan biliyorum... KK dan da latilokumun askeri tekirdağdaydı, ama bitirdi geldi o, darısı sizin başınızaİyi akşamlarr kızlarr..
Aşkım acemide Burdur'da.. Usta birliği tekirdağ çıktı.
TEkirdağda askeri olan var mıı?
27 yaşındayımyaşlarınız kaç kızlar
zeynom yasemininki gölbaşında değildi ama, merkezdeydi sanırsamBizim Yasemin'in askeri acemiliğini Ankara'da yaptı ama oda şimdi burada yok.
Rahattı askeri hatırladığım kadarı ile
ooo edirne de çok güzel, zeynelim'in kocişi orada yaptı askerliğinikızlaaarrr iyi gecelerrr aşkım edirneye çıktı şükürler olsun çok mutluyum
tertoooo yarından itibaren 5 ay yok5 aydan düşmeme son 1
100leri yarılamaya son 2
50liler senide yicem Allahın izniyle
günaydın taze hürgeneralGÜNAYDIN KIZÇELERRRRR NASILSINIZZZZZZz
günaydın burcumgünaydııııııııııııııııınnnnnn
günaydın ümoşum, afiyet olsun :34.günaydınnnnnnn kuzularımmmm 55 Samsunnnn az kaldı azzz :D bir kahvaltı yapcam geliyorummmmmmm muahh
günaydın esracımGünaydın Kızlar, Bugün Şafak : 351
5^2den kurtulmaya az kaldı sanırımm..
hahaha aytaç eniştede iiy yapmış özledim demedin mantıklı bir açıklamasını yapmış Dözleidm bende çookkk
kardeşimi bir görsen 45 kilo olduu öküzz Ddün okuldan geldi bir sarıldı bana boyu kısa benim uzun oldugu için karnıma kadar geliyorr kavradı bacakalrmı ayaklarımı yerden kestiiii çüşş deedimm şişkooo
Hayırlı olsun, 4 yıl tekirdağda okudum, güzel yer, askerlerin de memnun olduğunu sanıyorum, astsubay tanıdıklarım vardı eskiden orada, onlardan biliyorum... KK dan da latilokumun askeri tekirdağdaydı, ama bitirdi geldi o, darısı sizin başınıza
27 yaşındayım
zeynom yasemininki gölbaşında değildi ama, merkezdeydi sanırsam
ooo edirne de çok güzel, zeynelim'in kocişi orada yaptı askerliğini
tertoooo yarından itibaren 5 ay yok
günaydın taze hürgeneral
günaydın burcum
günaydın ümoşum, afiyet olsun :34.
günaydın esracım
sabahhh sababhhh enerjineee hayrann kaldımmmmmmm deryammm hoşgeldinn canımmm nasılsınn napıyorsunnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?