inşallah canımm uzun dönem askerliği bitti 15 gün cezasını çekiyor işimdi şu son günler bi geçmedi(
Oyyy kuzucum kıyamamm yaa azıcık daha sabrr az kaldııı tatlımm haklısın ama böyle pisi pisine beklemek daha zordur bir günün bile hesabını yaparken ama ne kalmış ki sunun surasında bir bakcan hopp yanıbaşındaaa :)))))
slm kızlar...Şafak 92 konya
henüz 1 senelik evli ve 4 aylık bebeğimiz varken eşim askere gitti, O askere gidecek ben yalnız başıma yapamam diye( küçük bi kasabada öğretmenlik yapıyor) ben de hamile olduğum için daha 6 aylık evliyken evimizi kapatıp kayınvalidemlerin yanına yerleştik. ve Şuan asker ben de peşinden kızımı da alıp peşinden İstanbul'a geldim Allah'tan ailem de İstanbulda da rahatız, İlk kez şansımın güldüğünü düşünüyorum Eşim kısa dönem asker ve ŞAFAK 36, Rabbim tüm askerlerimizi sağlıkla evimize dönmeyi nasip etsin, bekleyenlerine tez zamanda kavuştursun, kimsenin gözünü yollarda bırakmasın bekleme hakikaten çok zor. ben eşimi 5 sene bekledim ve yine ayrıyız. Rabbim bir daha bizi ayırmasın
henüz 1 senelik evli ve 4 aylık bebeğimiz varken eşim askere gitti, O askere gidecek ben yalnız başıma yapamam diye( küçük bi kasabada öğretmenlik yapıyor) ben de hamile olduğum için daha 6 aylık evliyken evimizi kapatıp kayınvalidemlerin yanına yerleştik. ve Şuan asker ben de peşinden kızımı da alıp peşinden İstanbul'a geldim Allah'tan ailem de İstanbulda da rahatız, İlk kez şansımın güldüğünü düşünüyorum Eşim kısa dönem asker ve ŞAFAK 36, Rabbim tüm askerlerimizi sağlıkla evimize dönmeyi nasip etsin, bekleyenlerine tez zamanda kavuştursun, kimsenin gözünü yollarda bırakmasın bekleme hakikaten çok zor. ben eşimi 5 sene bekledim ve yine ayrıyız. Rabbim bir daha bizi ayırmasın
Kizlarrrr slm nasilsingizzzz :)) safak panosu kacinci sayfada yahu yine goremedimmm
Heyyo bende varımmm bu camiaya yenı katıldımmmm,kısa dönem Şafak 148 :))))
hoşgeldin canımm... benim askerimde kısa dönem ama sizin bir üst devreniziz. 341. dönemler...
sizin de topiğiniz var orayada bakabilirsin. 343. dönem asker yarenleri topiğine de bakabilirsin.
Son zamanlarda şafak sıkıştırıyorr...
Atarsa batarsa 28...
Benim de 28................
hoşgeldinnn canımm herşeyin yolunda olmasına çok sevindim ve şanslısın ki kısa dönem askerlik yapıyor eşin şafağında yakıyor hanii :)) benim hala 56 gün var 460 saydıkk kala kala bu kaldı işte :)) buna da şükürr Allah hepimizi tez zamanda birbirimize kavştursun ve sanada bir daha ayrılık göstermesin inşşş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?