tertooooooooooooooooooom devooooooooooooooooooom nasılsıııın bakalım ozledım kız senı neler yapıon bakem enısteyı gormeye gıtmıssınHayırlı olsun, 4 yıl tekirdağda okudum, güzel yer, askerlerin de memnun olduğunu sanıyorum, astsubay tanıdıklarım vardı eskiden orada, onlardan biliyorum... KK dan da latilokumun askeri tekirdağdaydı, ama bitirdi geldi o, darısı sizin başınıza
27 yaşındayım
zeynom yasemininki gölbaşında değildi ama, merkezdeydi sanırsam
ooo edirne de çok güzel, zeynelim'in kocişi orada yaptı askerliğini
tertoooo yarından itibaren 5 ay yok
günaydın taze hürgeneral
günaydın burcum
günaydın esracım
yok kızzz aslında yataktan enkaz gibi kalktım, serviste işe gelene kadar uyudum, şirketin kapısında açtım gözlerimi, 2 tane kahve içtim, daha anca ayılmaya başladım, gözlerimin altı mosmor, keyfim yok, askerimin keyfi yok, canımız sıkkın... vs. vs. .... ama yinede çabalıyorum işte iyi olmaya:26: sen napıosun tatlım?sabahhh sababhhh enerjineee hayrann kaldımmmmmmm deryammm hoşgeldinn canımmm nasılsınn napıyorsunnnnnnnn
nasılsın canım?günaydınn canım
devooommm biliyorum takipteyim, Allah bir yastıkta kocatsın sizi inşallah, güzel telaşeler bunlartertooooooooooooooooooom devooooooooooooooooooom nasılsıııın bakalım ozledım kız senı neler yapıon bakem enısteyı gormeye gıtmıssınazıcık kaldı bakıorummm da artık son sayılar bıtıoooo
bızde hersey kesınlestı kesın tarıh 22 nısan 2012 saaat 3 arttık o gunden sonra hep benımle uyucak benımle uyancak allahın ıznıyleama cok zorrrr bu işler onu anladımmmmm :26: ordan oraya dolanıoz para desen su gıbı gıdıorrrr
neyse bunları bırakalım ama sonuc olarak hersey guzel gıdıorrrr
günaydın ümoşum, afiyet olsun :34.
zeynom yasemininki gölbaşında değildi ama, merkezdeydi sanırsam
ümran ya benim canım sıkılıyor gibi
yok kızzz aslında yataktan enkaz gibi kalktım, serviste işe gelene kadar uyudum, şirketin kapısında açtım gözlerimi, 2 tane kahve içtim, daha anca ayılmaya başladım, gözlerimin altı mosmor, keyfim yok, askerimin keyfi yok, canımız sıkkın... vs. vs. .... ama yinede çabalıyorum işte iyi olmaya:26: sen napıosun tatlım?
nasılsın canım?
devooommm biliyorum takipteyim, Allah bir yastıkta kocatsın sizi inşallah, güzel telaşeler bunlar
yok kız benimki geldi, ben gitmedim, 2 gece birlikte kaldık, 2 gün boyunca 1 DK ayrı kalmadık... şimdi gidince fena oldum yine
onun da canı sıkkın biraz, orda can sıkıcı şeyler oldu, ben de elim kolum bağlı, bişey yapamıyorum... ama neyse ki 10 ayı bitiriyoruz yarın
nasılsın canım?
esramm neyinn var kuzumm yeni gördümmmm yaaaa
Şafak 28 GİRESUN'a selam yola devam
yok kızzz aslında yataktan enkaz gibi kalktım, serviste işe gelene kadar uyudum, şirketin kapısında açtım gözlerimi, 2 tane kahve içtim, daha anca ayılmaya başladım, gözlerimin altı mosmor, keyfim yok, askerimin keyfi yok, canımız sıkkın... vs. vs. .... ama yinede çabalıyorum işte iyi olmaya:26: sen napıosun tatlım?
nasılsın canım?
devooommm biliyorum takipteyim, Allah bir yastıkta kocatsın sizi inşallah, güzel telaşeler bunlar
yok kız benimki geldi, ben gitmedim, 2 gece birlikte kaldık, 2 gün boyunca 1 DK ayrı kalmadık... şimdi gidince fena oldum yine
onun da canı sıkkın biraz, orda can sıkıcı şeyler oldu, ben de elim kolum bağlı, bişey yapamıyorum... ama neyse ki 10 ayı bitiriyoruz yarın
kuzumm benim aynı beni tariff etmişinnn yaaa hahhaşafakta bastıyorrr dünden beri ama konuştuk sonunda çok şükür çok özlemişim yaaaa evlilik konuşuyoruz annem geldi iki senede nasıl evlenceksiniz dedi osman diyor annen güzellik yapar çok eşey istemezse annemda diyor bir sene daha beklersiniz nolcak :d ahahah
Selam kızçelerr
İşlerden fırsat bulupta gelemedim bu araözledim burayı..
KIZLAR çok yoğunum bu aralar allahta yapıcağım işte mola verebilceğim stoklar bitebiliyor
Bende o bahaneyle sizinle konuşabiliyorummmmmm
Bu arada sevdiceğim askerden geldi işe başladı hemen adapte oldu istanbula ama ben hala askerde gibi o şimdi asker tuğba ekinci diyorum şaka gibi
aynen canım bende sabah bi geldim sonra yoğunluk oldu uzak kaldım moralim bozuldu
neyse dönebildim yine
olsun canım benim olur öyle şeylerGünaydın canım.
Arkadaş Gölbaşı yazmış ben sonradan farkettim Ankara yı görmüşüm sadece
ahahah benim şafak bastırmıyor ama basan bişeyler war bellikuzumm benim aynı beni tariff etmişinnn yaaa hahhaşafakta bastıyorrr dünden beri ama konuştuk sonunda çok şükür çok özlemişim yaaaa evlilik konuşuyoruz annem geldi iki senede nasıl evlenceksiniz dedi osman diyor annen güzellik yapar çok eşey istemezse annemda diyor bir sene daha beklersiniz nolcak :d ahahah
ehh işte esracım, şöyle böyle idare eder diyelim:26:nasıl olayım işte çok şükür işte
sen nasılsın?
görüşemedik buçkankam yaSelam kızçelerr
İşlerden fırsat bulupta gelemedim bu araözledim burayı..
oo maşallahayyy benimde heyecan vericii
ewet yaa devom, zor oluyor walla... Ama bi gelsin 5 dk ayrılmıcam yanındanayy ne zor bişey bılmnezmıyım tam alıss tekrar gonderrrneysekı bak azcık kalmıs bıtıooo kuzum bıtıooo sen hurgeneral oluon ben ıse evımın kadını esımın gulu ahahahah
enişte alıştı adapte oldu sivil hayata ama sen hala olamadın desene büşümKIZLAR çok yoğunum bu aralar allahta yapıcağım işte mola verebilceğim stoklar bitebiliyor
Bende o bahaneyle sizinle konuşabiliyorummmmmm
Bu arada sevdiceğim askerden geldi işe başladı hemen adapte oldu istanbula ama ben hala askerde gibi o şimdi asker tuğba ekinci diyorum şaka gibi
olsun canım benim olur öyle şeyler
ahahah benim şafak bastırmıyor ama basan bişeyler war belli
olur kuzum be, gelsin de sağsalim, düğün zamanı da gelir, aceleye gerek yok, hazırlıklarınızı birlikte tamamlarsınız ne güzel... Bak ben bir sürü şeyi yalnız başıma halletmek zorunda kalıyorum:26: keşke birlikte alabilsek herşeyimzi, tabağımza çanağımıza kadar
ehh işte esracım, şöyle böyle idare eder diyelim:26:
görüşemedik buçkankam ya
oo maşallah
ewet yaa devom, zor oluyor walla... Ama bi gelsin 5 dk ayrılmıcam yanındansizden 5 ay sonra da ben kocamın gülü olcem kııı
enişte alıştı adapte oldu sivil hayata ama sen hala olamadın desene büşüm
ehh olsun napalım devom yaa... gerçi bizim nikahın ne zaman olacağı belli değil, erken yapabiliriz, askerlik bitmeden, iş durumundan dolayı:26: ayy bakalım kısmet yaaayırmaaa ayırmaaa yapışşşşşben senden once olcam kiiiiiiii ahahhah
bugün telde konuşuyoruz nereye gidiyosun dedim çarşıya gidicem dedi ne çarşısı dedim hala askerlik günlerinde misin dedim yok aşkım kapalı çarşı demez mi o an yarıldım diyoki ben geldim işe başladım adapte oldum hala sen kendine gelemedindelüüüüüü
biz askerlik bitse de daha askerin a sından bahsetmesek diye düşünüyoruz bizim ki hala o şimdi asker dinliyor
enişte alıştı adapte oldu sivil hayata ama sen hala olamadın desene büşüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?