ehh olsun napalım devom yaa... gerçi bizim nikahın ne zaman olacağı belli değil, erken yapabiliriz, askerlik bitmeden, iş durumundan dolayı:26: ayy bakalım kısmet yaageç olsun da güç olmasın mervoşum
alışırsın inşallah en kısa zamanda büşümsorma hala olmadım ben o yaşıyor o olcak tabi ama benmde alışmam laızm
walla ne bilim mervoşşş ya, zaten pazar kocişi yolladığımdan beri bi kötüydüm de. Dün gece benim kocişin de morali bozuktu, orda canını sıkan şeyler olmuş, o kötü olunca ben daha da kötü oldum, moralim alt üst oldu... sonra bide sabah enkaz gibi uyandım, sanki hiç uyumamışım gibi.. aynaya baktım, gözlerimin altı mosmor, yüzüm sanki hastalıklı gibi.. iyice bi moralim bozuldu.. Annemden dolayı zatne 6 ayda bir benim de meme ultrasonu çektirmem lazım, ama üşengeçliğimden gidemiyorum, kendimi hasta hissediyorum ama neremden olduğunu bilmiyorum:26: bikaç gündür yine kalbim göğsüm sırtım ağrımaya başladı, hatırlarsan bunun için daha önce doktora gitmiştim, kapakçıkta sarkma var demişti, ama ne zamandır ağrımıodu, yine başladı:44: poff hastalık hastası oldum, böyleyim işte kuzum ben yaaöle tabı kuzum saka yapıom zatennnn :) eee sen nıye moralın bozuk de bakeem neoluo :26:
ecemmm tatlımmm nasılsın?Kızlaaaaaarrrr
ecemmm tatlımmm nasılsın?
wallahi ben de özledim ya huuuİyiyim canım benimmm iyiyim
Sen nasılsın ? Özledim seni doğru düzgün muhabbet edemiyoruz ne zamandır
bugün telde konuşuyoruz nereye gidiyosun dedim çarşıya gidicem dedi ne çarşısı dedim hala askerlik günlerinde misin dedim yok aşkım kapalı çarşı demez mi o an yarıldım diyoki ben geldim işe başladım adapte oldum hala sen kendine gelemedinnapıyım ya napıyım hep aklımda o var kafayı yemişim belli
sorma hala olmadım ben o yaşıyor o olcak tabi ama benmde alışmam laızm
wallahi ben de özledim ya huuu
iyiyim canım, aşkım geldi gitti haftasonu, beklenmedik bi mehtap oldu yani benim için
şimdi iş güç uğraşıyorum işte, kafam şişti, tadilat var işyerinde tırr tırrr ötüyolar başımda
senin de bi mehtabın vardı, noldu bakalım, bu hafta mıydı o?
Kontrolün ne zaman tatlım ? inşallah iyi geçer de gidersin tez zamandaOhh nişanlınıda gördün moral olmuştur sanaBen 5 aydır göremiyorum deliriceemmm..
Yarama tuz bastın kuzum ya benimkide aileside ilk kontrolüm olmadan yola çıkmamı istemediler ne olur ne olmaz diye
Ocağın ilk haftası giderim diye umut ediyorum şimdi bakalım hayırlısı:44:
Kontrolün ne zaman tatlım ? inşallah iyi geçer de gidersin tez zamanda
Sağlığın keyfin nasıl peki? Daha iyisindir inşallah
40 he ne kadar güzelllll
Rüyalarına girer oldu demek, kıyamam yaaaOcağın ilk haftası diye düşünüyorum bir ay sonra çünkü,doktorum arıycakmış :44:
Umarım iyi geçer,
dün rüyamda 2. ameliyatımı oluyordumyoksa kaçıcam benimkinin yanına
İyiyim tatlım ya pek birşey anlamadım açıkçası daha 2 kere dışarı çıktım evdeydim hep,
o yüzden pek fark göremiyorum
şafak 52 herkese hayırlı teskereler
Şafiş 40 :)))))
Rüyalarına girer oldu demek, kıyamam yaaa
makina yenilendi artık maşallahHerşey daha güzel olacak inşallah, sen doktor kontrolün olana kadar fazla yorma zaten kendini, bakalım o ne dicek, ona göre hareket edersin
iş durumunu napıcaksın tatlım? bakıo musun?
Gözünüz aydın kızlar, az kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?