Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Allahıma şükürler olsun son kez 5 ay diorummmmmmmmm

yarın hem 5 aydan düşüorum hemde 100leri yarılıorummmmmmmmm

Son düzenleme:
Günaydınnn hatunlrrr şafak 54 çookk mutluyumm bugün allahh bozmasın dün gece hiç beklemediğim bir anda aşkımın telefonuyla uyandımmm ve beni çok özlediğinii bugün aramıycaktı ama dayanamadığını sıra beklerkenn beni ne kadar çok sevdiğini bensiz yapamayacağını düşünüp durmuşşş onu çok seviyorummm yaa..

Bana dediki toprağı saran ağaç misali bütün benliğimi sardın dediiii sensiz nefes alamam sensiz yaşayamamm dediiiiiiiiiiii

günayyyydııın canııımmmmm oooo döktürmüs seninkiii bakıyorumdaa

günaydıııınnn
ayy ne güzel demiş
maşallaaaah kuzum allah mutluluğunuzu hiiiiç bozmasın
aytaç da dün akşam aradı beni hiç beklemiyordum bende
doğum günümün tek anlamı seninle konuştuğum dakikalardı dedi
ikimiz için de güzel bi gece olmuş tatluum

burcummm günaydınn hoşgeldin nasılsın demicem iyisin galiba ama bugün grev var Allah yardım etsin inşşş.. Aytaç eniştedeee çok güzel söylemişşi yaa bizimde bu akşam doğum günü konuşmamaız olurr aşkımın doğum günüüüü perşembe ama gece yarısından sonra konuştuğumuz için çokk güzel olurr arıyıcak beniiii :))))

Kızlarr yaa burdaki müdür yardımcısı benden hoşlanıyor galiba diğer müdür yardımcısı benim akrabam ona karşı dikkatli olmamı beni ahatsız edip etmediğini sordu bende nededn sordugunu sordugumda böyle böyle dedi birşey duymadım ama öyle hissettim tavırlarından dedi bende biraz sezmiştim ama konduramamıştım ne biliyim üdşüncesi bile midemi bulandıran cinsten burda da osmanı kimse bilmiyor müdür yardımcısı akrabam olduğu için söyleyemiyorumm şimdi bu adam 32 yaşındaaaa ıykkk kendini birşey sanan felsefeci böyle Allah yazdıysa bozsunnn rabbimm korusunn

sonra ben böyle uyarılınca ona karşı tepkimi koydum önceki gibi davranmayı kestim bana açılmaya falan kalkmasın diye birde adam boşanmış birde çocuğu var ama kimseye söylemiyor ben burdan bilgilerine ulaşabildiğim için biliyorummm özlüklerine bakıyorum öğretmenlerin böylee oluncada adam bana şimdii tavır almaya başladı gerizekaalııı işte emir vermeler falan bende karşı geliyorum müdür iş verdiğinde onun pek bir yükümü kalmıyor iyice sinir oluyorr napcam ben yaaaa

odunu indir kafasınaaa sapık herif

Son düzenleme:
günaydınnn kuzumm yaaa hala mutluuymm aamaa burdaki müdür yardımcısını öldürebilecek kadarda sinirliyimhhaahha

hehehehe
duygularım karışık diyorsun yani

aynen tatlım grev başladı tabiiki şimdilik problem yok ama gün uzun bakalım neler olacak :18:
ayyy siz de doğum günü var gece yarısı süper
bunlar ayrı geçirilen son zamanlar bundan sonra hep beraber olucaz sevdiklerimizle şafağım da 28 olmuş
şimdiden plan yapmaya başlamalıyım ayrı geçirdiğimiz özel günlerin hepsini geldiği zaman kutlamamız lazım

aynenn burcummm yaa karmakarışık oldummmm

evet burcum bizimde ayrı geçen çok özel günümüz oldu toptan bir kutlama yapmamızz şartt dün nostalji yaptık biraz bana diyor yediğimiz ve unutmadığın yemek yok izlediğimiz en kötü film falann çok güzeldiii

ayyyyy kızz osmanada söyleyemedim kuzum üzülmesin kafasına takmasın oralarda diye osman duyarsa öpücekk benii

odun değilll şöylee kızgın yağ dökesim var kafasından aşaaa yaa dün osman dedi kızz bana bakkk sarkıntılık eden yan bakan falan yok dimi diye yalan söyledim mecburennn öyle birşey olsa hiç durmam havamı atarım dedimmm nasıl gülüyorr
odunu indir kafasınaaa sapık herif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…