Hadi hayirlisi cnm insallah hersey guzel olur
Canim ben kacim artik gorusurz yine hoscakal :)
Yok be cnm bizim isler baya bi karisik benim ceyiz meyiz duzcegim yok :) biz evlenip yavas yavas alcaz heralde esyalarida ole yaptik zaten
Ay gidemedm muhabbet sardi :)
burda hep böle olur gidicem deyip saatlerce kaldığımı biliorum
:)) valla ya gidemiorum saka gibi :) cnm umarim geliriz ustesinden herseyin
inş kuzum..şu askerlik bambaşka duygular yaşatıomuş insana valla..duygularım,aşkım,özlemim sanki içimden taşıo
Cnim benim ya :) aynen nese sen benden once kactin sanirim bende gidim bari
Günaydınnn hatunlrrr şafak 54 çookk mutluyumm bugün allahh bozmasın dün gece hiç beklemediğim bir anda aşkımın telefonuyla uyandımmm ve beni çok özlediğinii bugün aramıycaktı ama dayanamadığını sıra beklerkenn beni ne kadar çok sevdiğini bensiz yapamayacağını düşünüp durmuşşş onu çok seviyorummm yaa..
Bana dediki toprağı saran ağaç misali bütün benliğimi sardın dediiii sensiz nefes alamam sensiz yaşayamamm dediiiiiiiiiiii
Günaydınnn hatunlrrr şafak 54 çookk mutluyumm bugün allahh bozmasın dün gece hiç beklemediğim bir anda aşkımın telefonuyla uyandımmm ve beni çok özlediğinii bugün aramıycaktı ama dayanamadığını sıra beklerkenn beni ne kadar çok sevdiğini bensiz yapamayacağını düşünüp durmuşşş onu çok seviyorummm yaa..
Bana dediki toprağı saran ağaç misali bütün benliğimi sardın dediiii sensiz nefes alamam sensiz yaşayamamm dediiiiiiiiiiii
günayyyydııın canııımmmmm oooo döktürmüs seninkiii bakıyorumdaa
günaydıııınnn
ayy ne güzel demiş
maşallaaaah kuzum allah mutluluğunuzu hiiiiç bozmasın
aytaç da dün akşam aradı beni hiç beklemiyordum bende
doğum günümün tek anlamı seninle konuştuğum dakikalardı dedi
ikimiz için de güzel bi gece olmuş tatluum
Kızlarr yaa burdaki müdür yardımcısı benden hoşlanıyor galiba diğer müdür yardımcısı benim akrabam ona karşı dikkatli olmamı beni ahatsız edip etmediğini sordu bende nededn sordugunu sordugumda böyle böyle dedi birşey duymadım ama öyle hissettim tavırlarından dedi bende biraz sezmiştim ama konduramamıştım ne biliyim üdşüncesi bile midemi bulandıran cinsten burda da osmanı kimse bilmiyor müdür yardımcısı akrabam olduğu için söyleyemiyorumm şimdi bu adam 32 yaşındaaaa ıykkk kendini birşey sanan felsefeci böyle Allah yazdıysa bozsunnn rabbimm korusunn
sonra ben böyle uyarılınca ona karşı tepkimi koydum önceki gibi davranmayı kestim bana açılmaya falan kalkmasın diye birde adam boşanmış birde çocuğu var ama kimseye söylemiyorben burdan bilgilerine ulaşabildiğim için biliyorummm özlüklerine bakıyorum öğretmenlerin böylee oluncada adam bana şimdii tavır almaya başladı gerizekaalııı işte emir vermeler falan bende karşı geliyorum müdür iş verdiğinde onun pek bir yükümü kalmıyor iyice sinir oluyorr napcam ben yaaaa
günaydınnn kuzumm yaaa hala mutluuymm aamaa burdaki müdür yardımcısını öldürebilecek kadarda sinirliyimhhaahha
burcummm günaydınn hoşgeldin nasılsın demicem iyisin galiba ama bugün grev var Allah yardım etsin inşşş.. Aytaç eniştedeee çok güzel söylemişşi yaa bizimde bu akşam doğum günü konuşmamaız olurr aşkımın doğum günüüüü perşembe ama gece yarısından sonra konuştuğumuz için çokk güzel olurr arıyıcak beniiii :))))
hehehehe
duygularım karışık diyorsun yani
aynen tatlım grev başladı tabiiki şimdilik problem yok ama gün uzun bakalım neler olacak :18:
ayyy siz de doğum günü var gece yarısı süper
bunlar ayrı geçirilen son zamanlar bundan sonra hep beraber olucaz sevdiklerimizle şafağım da 28 olmuş
şimdiden plan yapmaya başlamalıyım ayrı geçirdiğimiz özel günlerin hepsini geldiği zaman kutlamamız lazım
odunu indir kafasınaaasapık herif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?