Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bende tatlım memnun oldum hoşgeldin tekrar şafağına maşallahh yaa az kalmışşşş 3 gün öndesinn :)))

3 ün 5 in önemi yok dicem ama yalan olucak sağ sağlim gelsinler inşallah nasılmış senin askerinin sağlığı sıhhati yeri yurdu rahat mı ne olarak görev yapıyo

elif bende çok memnun oldum bnmde 51 kırklareli
maşallah şafağına canım, benim askerim de ilk kırklareline gitmişti bilio musun, demek ki oradayken benimkinin üst devreleriymişsiniz siz bizim şafak 151

ahahah bak çok güldüm buna işte

bence muhattab olma tatlım, sen sessiz sedasız işini yap, polemiğe girme... 1 uğraşır 2 uğraşır vazgeçer.. hem sen karşılık vermezsen o suçlı durumuna düşer, şikayet bile edebilirsin.. ama polemiğe girersen illa o da şikayetine karşılık söylücek bişiler bulur, adama koz verme yani

iyi kuzum benim çavuş oldu askerim keyfi yerinde çokkk şükürr yoruluyor ama azıcık sabretsin az kaldııı senin askerin nasıl
3 ün 5 in önemi yok dicem ama yalan olucak sağ sağlim gelsinler inşallah nasılmış senin askerinin sağlığı sıhhati yeri yurdu rahat mı ne olarak görev yapıyo

kuzum doğru söylüyorssunn amaaa susamıyorum zaten genelinde susuyorum ama öyle sebepsiz yere gelip bağırıyor ona tahammül edemiyorummmmmmmmm

öyle miiii kırklareli çok güzel ya 2 kere gittim belkide tanışıyolardır denk geliyomuydu acaba neyciydi ki acaba
ben kırklarelini sevmiyordum canım yaa, merkezde mekanize bilmem ne tugayındaydı , acemiliten sonra usta birlği oraya çıktı, ama iki dağın arasında biyerde diodu, doğudaki karakollar gibi.. ankesörlü tlf sadece 2 tane vardı, 2 si de bozuktu, konuşamıoduk fln...
Ama çok şükür kırklarelinde sadece 12-13 gün fln kaldı, mülakatla seçim yapıldı, ordan benim kuzumu alıp istanbula getirdileri şimdi orda yani.. kırklarelinde az kaldığı için tanışcaklarını sanmıorum tatlım :26:
ama burda love_my die bi arkadaş vardı, onunki oradaydı, depocuydu. O da yeni teskere aldı geldi ama

iyi kuzum benim çavuş oldu askerim keyfi yerinde çokkk şükürr yoruluyor ama azıcık sabretsin az kaldııı senin askerin nasıl

maşallah aman aman keyfi yerinde olsun da bnmkide iyi napsın koğuşçu oldu işine gelince hep oturuyom yatıyom dio bazende naz yapmak için uf uf çok yoruldum şunu yaptım bunu yaptım dio

anladım cnm neyse hayırlısı olsun az kalmış evet istanbulda he maaşallah evet ya teller gerçekten çok sapıtıyo arıyoruz bi türlü ulaşamıyoruz ALLAH tan cep tel var mesaj arama iyi oluyo

haha nazlılar ya dün de benimki diyor birgün beni bırakırsan yaşayamam falan biliyor öyle yapmıycamı duymak istiyor işte bende söylüyoum söylüyorum biliyorum d,ye birde utanmadan
maşallah aman aman keyfi yerinde olsun da bnmkide iyi napsın koğuşçu oldu işine gelince hep oturuyom yatıyom dio bazende naz yapmak için uf uf çok yoruldum şunu yaptım bunu yaptım dio

anladım cnm neyse hayırlısı olsun az kalmış evet istanbulda he maaşallah evet ya teller gerçekten çok sapıtıyo arıyoruz bi türlü ulaşamıyoruz ALLAH tan cep tel var mesaj arama iyi oluyo
evet canım, hepimiz için hayırlısı, paşa habercisi oldu şimdi, paşalar gibi yaşıyor yani kırklarelinden sonra cennete düştü sandık walla maşallah
kırklarelinde yemekler de çok kötüydü. Aç kalıodu hep, benimki bide herşeyi yemez, çok yemek seçer.. dal gibi kaldıydı walla:26:
benimki de kırklarelinde kalsaydı cep kullanırdı, ama zaten daha çarşıya bile çıkamadan alıp istanbula getirdiler

haha nazlılar ya dün de benimki diyor birgün beni bırakırsan yaşayamam falan biliyor öyle yapmıycamı duymak istiyor işte bende söylüyoum söylüyorum biliyorum d,ye birde utanmadan

ay ALLAH ın akşam bende telle konuşuyoduk vali yi izliyodum bi yandan da bi çocuğu öldürdüler işte neyse ayyy gül gibi çocuk öldü dedim die aman yarabbim beni beğenmiyon mu yok sen git o çocukla evlilik planları yap hahahhaha walla gülsem mi ağlasam mı şaşaırdım bi gelsinde normale dönsün ayolll

oowwww gerçekten paşa gibi yaşıyomuş aman aman iyi iyi rahat olsunda sende yerinde rahat ol

oowwww gerçekten paşa gibi yaşıyomuş aman aman iyi iyi rahat olsunda sende yerinde rahat ol
ewet binlerce kere şükürler olsun.. asker gibi değil zaten, kamuflaj giymiyor, ama şimdi biraz huzursuzluklar var orda da, dün gece görev tlfnundan aradı, bikaç gün tlf kullanamıcam, merak etme dedi... ne olduğunu da anlatamıo, tlfda anlatamam dio... bilmiyorum, çok huzursuzum aslında ama dua ediyorum, düşünmemeye çalışıyorum:26:

aynennn katılıyorumm kuzucumm yaaa bir tuhaflaştılarr yaa :)) bitsin artıkk diyor kokunu özledim falan bir girdi konuya sonra başladı ayrılırsak söyle olursa böyle olursa aaa dedimmm D: suss iki dakika beee

herkese merhabaaa mutlu ve bol kahkahalı günler diliyorum
şafak 433
samsun'a selam beklemeye devamm :98:

bence annen haklı kuzum bi süre sonra vazgeçecektir zaten
sen fazla muhattap olma yeter bence...

evet kuzumm osmann kafayı yerrrrr oradaa çileden çıkar çocukkk çok uysaldır ama çok kıskanıyor benii yaa dün gece napmışım ben duysanız ölürsünürr yaa

benimkini zaten biliyorsun kuzum az çok ve kıskançlığı dillere destandır biraz töpürledik çok şükür de şimdi çekilir düzeyde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…