Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sen ters bi hareketini gördüğün an şikayet et kuzum...istediği kadar gıcık gıcık davransın sapık herif
çok sinirlendim şimdi yaaa
kuzum boşver akrabayı falan osmanı da söyle bence sen bilsinler ona göre yaklaşmasınlar beni de sinir etmesinler

hahahah güzelmisssssss

ayy süper valla
allah hepimizi bir ömür mutlu etsin inşallaaaaaah

söyleme bence şimdilik en azından askerden gelene kadar
zaten sıkınıtılıdır orda bide elinden bişey gelmeyecek daha fena olacak

sormaa kuzumm yaa asinirlerim alt üst oluyorr nasıl davrancağımı şaşırmış durumdayım annemede söyledim eğer sana birşey derse sevgilim var de dedi akrabamızada onu reddedmek için söylediğini söyleriz birşey olursa dediii gelsin hemen yüzük takmak istiyorummm zaten

evet kuzumm osmann kafayı yerrrrr oradaa çileden çıkar çocukkk çok uysaldır ama çok kıskanıyor benii yaa dün gece napmışım ben duysanız ölürsünürr yaa
ayy süper valla
allah hepimizi bir ömür mutlu etsin inşallaaaaaah

söyleme bence şimdilik en azından askerden gelene kadar
zaten sıkınıtılıdır orda bide elinden bişey gelmeyecek daha fena olacak

kuzumm benimm herşey Allahtan hayırlısı olsun inş.. bende iyiyim çok şükür biraz oku yazdıklarıımı sıkıntımı anlrsın tatlımmm
hoşbuldum ümoşum, iyilik sağlık, çok şükür, biraz huzursuzluk olsa da buna da şükür, hepsi geçecek inşallah... Sen nasılsın tatlım?

ayyy çok şeker yaaa maaşallaahhhh rabbim nazarlardan korusun

kesinlikle haklısın söyle söyle rahat etmek istiyosan

aklın yolu bir bak annen iyi düşünmüş

kuzumm benimm herşey Allahtan hayırlısı olsun inş.. bende iyiyim çok şükür biraz oku yazdıklarıımı sıkıntımı anlrsın tatlımmm
Canımm şu müdür yard. olayını diosan okudum ben onu, bişey çıkmaz o işten korkma, aşkerinin gelmesine az kaldı, hemencik bi yüzük takıverin.. Adam birazcık uğraşır belki senle ama geçer gider, merak etme sen

kızlarr dün saat 7 de uyuya kalmışım üzerimi değiştirmemiştim gç gittim biraz eve sonra dar kot giymiştim altınada kilotlu çorap altında gece rahatsız olmuşum pantolonu çıkarıp atmışım sonra orabı iç çamasırıyla kalmışımm bir kalktımmm hahahhah D halime güldümmmmm

sormaa uğraşıyor zaten bende karşılık veriyorumm sabah biraz bağrıştıkkkk terbiyeni bil dedi banaaa hahaaha ben müdür yardımcısıyımm dedim bende memurummm nolmşu yani birde müdür yardımcısı ama işlerini yapmayı bilmiyor ben yapıyorumm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…