Kızlarr yaa burdaki müdür yardımcısı benden hoşlanıyor galiba diğer müdür yardımcısı benim akrabam ona karşı dikkatli olmamı beni ahatsız edip etmediğini sordu bende nededn sordugunu sordugumda böyle böyle dedi birşey duymadım ama öyle hissettim tavırlarından dedi bende biraz sezmiştim ama konduramamıştım ne biliyim üdşüncesi bile midemi bulandıran cinsten burda da osmanı kimse bilmiyor müdür yardımcısı akrabam olduğu için söyleyemiyorumm şimdi bu adam 32 yaşındaaaa ıykkk kendini birşey sanan felsefeci böyle Allah yazdıysa bozsunnn rabbimm korusunn
sonra ben böyle uyarılınca ona karşı tepkimi koydum önceki gibi davranmayı kestim bana açılmaya falan kalkmasın diye birde adam boşanmış birde çocuğu var ama kimseye söylemiyorben burdan bilgilerine ulaşabildiğim için biliyorummm özlüklerine bakıyorum öğretmenlerin böylee oluncada adam bana şimdii tavır almaya başladı gerizekaalııı işte emir vermeler falan bende karşı geliyorum müdür iş verdiğinde onun pek bir yükümü kalmıyor iyice sinir oluyorr napcam ben yaaaa
ayyyyy kızz osmanada söyleyemedim kuzum üzülmesin kafasına takmasın oralarda diye osman duyarsa öpücekk benii
odun değilll şöylee kızgın yağ dökesim var kafasından aşaaa yaa dün osman dedi kızz bana bakkk sarkıntılık eden yan bakan falan yok dimi diye yalan söyledim mecburennn öyle birşey olsa hiç durmam havamı atarım dedimmm nasıl gülüyorr
aynenn burcummm yaa karmakarışık oldummmm
evet burcum bizimde ayrı geçen çok özel günümüz oldu toptan bir kutlama yapmamızz şartt dün nostalji yaptık biraz bana diyor yediğimiz ve unutmadığın yemek yok izlediğimiz en kötü film falann çok güzeldiii
ayyyyy kızz osmanada söyleyemedim kuzum üzülmesin kafasına takmasın oralarda diye osman duyarsa öpücekk benii
odun değilll şöylee kızgın yağ dökesim var kafasından aşaaa yaa dün osman dedi kızz bana bakkk sarkıntılık eden yan bakan falan yok dimi diye yalan söyledim mecburennn öyle birşey olsa hiç durmam havamı atarım dedimmm nasıl gülüyorr
sen ters bi hareketini gördüğün an şikayet et kuzum...istediği kadar gıcık gıcık davransın sapık herif
çok sinirlendim şimdi yaaa
kuzum boşver akrabayı falan osmanı da söyle bence sen bilsinler ona göre yaklaşmasınlar beni de sinir etmesinler
ayy süper valla
allah hepimizi bir ömür mutlu etsin inşallaaaaaah
söyleme bence şimdilik en azından askerden gelene kadar
zaten sıkınıtılıdır orda bide elinden bişey gelmeyecek daha fena olacak
Şafak 151
Günaydın kısçeler...
hoşbuldum ümoşum, iyilik sağlık, çok şükür, biraz huzursuzluk olsa da buna da şükür, hepsi geçecek inşallah...maşalllahhh şafağınaaaa
günaydınn canım hoşgeldin nasılsınn
hoşbuldum ümoşum, iyilik sağlık, çok şükür, biraz huzursuzluk olsa da buna da şükür, hepsi geçecek inşallah...Sen nasılsın tatlım?
Günaydınnn hatunlrrr şafak 54 çookk mutluyumm bugün allahh bozmasın dün gece hiç beklemediğim bir anda aşkımın telefonuyla uyandımmm ve beni çok özlediğinii bugün aramıycaktı ama dayanamadığını sıra beklerkenn beni ne kadar çok sevdiğini bensiz yapamayacağını düşünüp durmuşşş onu çok seviyorummm yaa..
Bana dediki toprağı saran ağaç misali bütün benliğimi sardın dediiii sensiz nefes alamam sensiz yaşayamamm dediiiiiiiiiiii
ayyy çok şeker yaaa maaşallaahhhh rabbim nazarlardan korusun
sen ters bi hareketini gördüğün an şikayet et kuzum...istediği kadar gıcık gıcık davransın sapık herif
çok sinirlendim şimdi yaaa
kuzum boşver akrabayı falan osmanı da söyle bence sen bilsinler ona göre yaklaşmasınlar beni de sinir etmesinler
sormaa kuzumm yaa asinirlerim alt üst oluyorr nasıl davrancağımı şaşırmış durumdayım annemede söyledim eğer sana birşey derse sevgilim var de dedi akrabamızada onu reddedmek için söylediğini söyleriz birşey olursa dediii gelsin hemen yüzük takmak istiyorummm zaten
ebbisss yenimisin kuzummm hoşgeldinnn
Canımm şu müdür yard. olayını diosan okudum ben onu, bişey çıkmaz o işten korkma, aşkerinin gelmesine az kaldı, hemencik bi yüzük takıverin.. Adam birazcık uğraşır belki senle ama geçer gider, merak etme senkuzumm benimm herşey Allahtan hayırlısı olsun inş.. bende iyiyim çok şükür biraz oku yazdıklarıımı sıkıntımı anlrsın tatlımmm
canımm sağol tanışalımm kızz ümran ben şafak 54 okudun hakkaride askerim
elif bende çok memnun oldum bnmde 51 kırklareli
Canımm şu müdür yard. olayını diosan okudum ben onu, bişey çıkmaz o işten korkma, aşkerinin gelmesine az kaldı, hemencik bi yüzük takıverin.. Adam birazcık uğraşır belki senle ama geçer gider, merak etme sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?