Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

öylee iştee kuzumm ben bu adama şimdi hiç taviz vermemeye çalışıyorummm tavrımı belli ettimm anladı yok öyle falan dedi bu sabah olur olmaz sebepten bagırıyor falannn bende karşılık verdim bugünn terbiyeni takın dedşii: : haha salakk heriff öyle iştee ona sinir oldummm
yuhhhhhhhhhhhhhhhhh
yani adam deli mi yahu çocuğuda varmmş,aman kuuzm dikkat et gerçekten,ne yapacakları belli olmaz..

nasılsın kuzum kendimi kötü hissediyorum demişinnn nedenn cumaya ne kaldı bugün dinlenn kocişş gelinceee trp gibi olmann lazımmm anladın sen onuuuuu
Şahin gözlü canım arkadaşım hemende geldiğimi görürmüşşşşş
Hoşbulduk canım benimmm

Selam kızlarrrr.
Kendimi berbat hissediyorum bugun yaa Allah'ım çok bitkinim ve accayip moralim bozuk.
Cuma günü görücem aşkımı bunun için bile sevinemiyorum

hayırdır canım inşallahhh ???

hahahahaha bacıııı bacııı ne diyonnn sen yolarım saçınııı başınııııı geçmişi oku bea annem iki sayfa bişiyyy :

okudum okudum vazo falan yokmu at kafasına sonra nanik nanik yaparsın

nasılsın kuzum kendimi kötü hissediyorum demişinnn nedenn cumaya ne kaldı bugün dinlenn kocişş gelinceee trp gibi olmann lazımmm anladın sen onuuuuu

Karnım ağrıyo aşırı sinir var 'malum ' günlere yaklaştım sanırım..
Anneme ve babama bozuldum canım boşver yaa.
Çok yalnızım yani anlıcağın ondan bu melankolik hallerim

anladımmm kuzumm yaa malum günn valla malumm günnnnn olmuşş çok kötü olmuşş yaa seninki geldiği zamanda olur mu bu seye benzemiş bir haftalık taitile gidersin malum günün gelir çatar denize giremeden geri gelirsin çok sinir bozucuuu bee

hemm özelden msnden anlatmak istersen dihnlerimm kuzumm benimmm sen nasıl istersenn
Karnım ağrıyo aşırı sinir var 'malum ' günlere yaklaştım sanırım..
Anneme ve babama bozuldum canım boşver yaa.
Çok yalnızım yani anlıcağın ondan bu melankolik hallerim

sanki çok denize giriyoda

Aynen canım ya valla başladı mı bitmek bilmez kiii.Geciktirme yöntemlerine falan bakıyorum olmadı gidip ilaç alıcam

kimsecikler yokmuuuuuuuuu?

ümran ben seni msnden ekledim kuzzum..

Son düzenleme:
şafak 52 orduya slm olsunnn...

kızlar denk gelemiyoruz bir türlü işten güçten fırsat bulamıyorum kendinize çok iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…