yeşimmm hoşgeldinnnnn canımmmm yakışıklı paşanınnn güzel annesiiiiii
yuhhhhhhhhhhhhhhhhh
yani adam deli mi yahu çocuğuda varmmş,aman kuuzm dikkat et gerçekten,ne yapacakları belli olmaz..
Şahin gözlü canım arkadaşım hemende geldiğimi görürmüşşşşş
Hoşbulduk canım benimmm
Selam kızlarrrr.
Kendimi berbat hissediyorum bugun yaa Allah'ım çok bitkinim ve accayip moralim bozuk.
Cuma günü görücem aşkımı bunun için bile sevinemiyorum
hahahahaha bacıııı bacııı ne diyonnn sen yolarım saçınııı başınıııııgeçmişi oku bea annem iki sayfa bişiyyy :
nasılsın kuzum kendimi kötü hissediyorum demişinnn nedenn cumaya ne kaldı bugün dinlenn kocişş gelinceee trp gibi olmann lazımmm anladın sen onuuuuu
Karnım ağrıyo aşırı sinir var 'malum ' günlere yaklaştım sanırım..
Anneme ve babama bozuldum canım boşver yaa.
Çok yalnızım yani anlıcağın ondan bu melankolik hallerim
anladımmm kuzumm yaa malum günn valla malumm günnnnn olmuşş çok kötü olmuşş yaa seninki geldiği zamanda olur mu bu seye benzemiş bir haftalık taitile gidersin malum günün gelir çatardenize giremeden geri gelirsin çok sinir bozucuuu bee
hemm özelden msnden anlatmak istersen dihnlerimm kuzumm benimmm sen nasıl istersenn
anladımmm kuzumm yaa malum günn valla malumm günnnnn olmuşş çok kötü olmuşş yaa seninki geldiği zamanda olur mu bu seye benzemiş bir haftalık taitile gidersin malum günün gelir çatardenize giremeden geri gelirsin çok sinir bozucuuu bee
hemm özelden msnden anlatmak istersen dihnlerimm kuzumm benimmm sen nasıl istersenn
Aynen canım ya valla başladı mı bitmek bilmez kiii.Geciktirme yöntemlerine falan bakıyorum olmadı gidip ilaç alıcam
mutlakaa almalısın kuzum
kimsecikler yokmuuuuuuuuu?
ümran ben seni msnden ekledim kuzzum..
kızlaaaar bişe sorcm bkrmsnzzz
Hayırdırrr canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?