ewet binlerce kere şükürler olsun.. asker gibi değil zaten, kamuflaj giymiyor, ama şimdi biraz huzursuzluklar var orda da, dün gece görev tlfnundan aradı, bikaç gün tlf kullanamıcam, merak etme dedi... ne olduğunu da anlatamıo, tlfda anlatamam dio... bilmiyorum, çok huzursuzum aslında ama dua ediyorum, düşünmemeye çalışıyorum:26:
bence annen haklı kuzum bi süre sonra vazgeçecektir zaten
sen fazla muhattap olma yeter bence...
benimkini zaten biliyorsun kuzum az çok ve kıskançlığı dillere destandır biraz töpürledik çok şükür de şimdi çekilir düzeyde
kızlar askeri şırnak 6.motorize piyade tugayında olan var mı yada orası hakkında bilgisi olan lütfen yardım edin çok korkuyorum
ayy ne güzel bitmiş bile sizin allah bizede nasip etsin plakalara düşmeyi. Elimde değil kaç gündür uyku uyuyamaz oldum sürekli aklımda şırnak var mıhlanmış gibi beynimetatlım hoşgeld,n benim bri bilgim yok ama korkma benimkide hakkari çukurcadaa bende çok korkmuştum ama herşey olucagına varıyor çok şükür iyi 54 günümüz kaldıı canımm sende aklına kötü şeyler getirmee tamamıııı
ayy ne güzel bitmiş bile sizin allah bizede nasip etsin plakalara düşmeyi. Elimde değil kaç gündür uyku uyuyamaz oldum sürekli aklımda şırnak var mıhlanmış gibi beynime
İnş. canım ya.allahım yokluğunu göstermesin yaşayamam yoksa. Gidip teslim olsun yeri nasıl öğrenince rahatlarım diye umuyorum.sağo lcanım sizinkide su gibi akıp geçicek inşallahh biliyoru mseni çok iyi anlıyorumm yaa bende öyleydimm aklım hep ondaydıı hala da öyle ama alışıyor insan kuzumm birde şu 24 şehitin olduğu gün sel oldu aktı gözlerimden yaş öldü dedim ama bak hala sağlıklı çook şükür o yüzden diyorumm olucağı varsa zaten olurrr sen takma kafanaa tamam ııııı
ümrannn sen bana bişe anlatma olur muuuuuneler oldu kuşum anlamadım ben yazdığından bişey iyice bi anlat bakem
kuzumm müdür yardımcııs konusunumu anlatıyımmm
İnş. canım ya.allahım yokluğunu göstermesin yaşayamam yoksa. Gidip teslim olsun yeri nasıl öğrenince rahatlarım diye umuyorum.
1 önceki safada bişey yazmışsın tatlım o konuyu soruyor,zaten hemen geldiğinde yüüzk takmak istiyrum demişsin
heyt ben geldim bacılar nörüyonuz bakem
ahhhh bacılarr bunun böyle dediğine bakmadınn zorlamasamm gelceği yokk unuttuu biziii D:d:d
burcumm çalıştığım okulda iki müdür yardımcısı var biri akrabam biride benden hoşlanıyor tamamı osmanı kimse bilmiyor çünkü akrabam oldugu için okulda müdür yardımcısı konusundada akrabam olan müdür yardımcısı uyardı beni dikkat et dediii adam eski bir memur varmış aynını onada yapmış o ablaylada konuştum samimiyiz biz banada yaptı dedi kedi ulaşamadıgı ciğere pis der unutma dikkatli ol dedi bende osman gelsin yüzük takmak istiyorum artık dedimm bilsinler ona göre diyeee adam boşanmış birde çocugu var ama ağzından birkere duymadım kimseye söylemiyor özlük bilgilerini ben yaptıgım için biliyroummm öyle işteee
şiddetle kınıyorum seni bacı dedik bağrımıza bastık
kızzzzz kim kimi nerde ne zaman aşık olmuş kimin kaç çocugu varmış kim kimin kokusunu özlemiş kim yüzük takmak istemiş bi özet geçive gari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?