kız çok beğendiğim alyanslarıııı takı topiğime koydum bak istersen fikir edin sendeee çok çok güzel hepsi kanımcaaacook degısık farklı canımmm
kız çok beğendiğim alyanslarıııı takı topiğime koydum bak istersen fikir edin sendeee çok çok güzel hepsi kanımcaaa
evet bende çok beğendimmgözdeciğin yüzüğü değişikmiş gerçekten...
teşşekür ederim büşümmmm daha iyisi senn olsunnnSelaaam kızlaaaaaar, :97:
Gözdecim alyansın çok güzlmiş gerçekteeen... hayırlı olsunn
gördüm diger topikte yorumda yazdım sen cevap vermedın gözde hanımacucukun pahalı ama kankammm ama ben eniişteciğini ikna ettimmm
sağol cnmmm biz birazz erken davranıoruzzzz mayısta askerden gelcek aşkım yaza nişan ama ben alyansa bayıldım pelincancım yaaa sen evlimiydin cnmm
periiiim laaan alyansımı gördün mü sen bnm bakayım
tartıştınız mı?
yoksa o an orda brisine canı sıkılmışta birden kapatmıştır...
ya da kontoru mu bitti?
aradı ama musait deildm babam vardı ve konuşma imkanım yoktu söyledm biraz snra ara dedm kızdı nese ya dedi ve kapattı. az çok oda biliyo durumumu sadece musait olduğm bi yere geçmemi beklemesini istedm ya hemn yüzüme kapattı bn burda onun için üzülüyorum ama onun yaptığına bak gelde ağlama yaa....!:84:
aaaaaa dimik fark etmedim ne vuruon ben ensem acıdıııgördüm diger topikte yorumda yazdım sen cevap vermedın gözde hanım
beklemeye alıp müsai bi yere geçseydin ya cnm...aradı ama musait deildm babam vardı ve konuşma imkanım yoktu söyledm biraz snra ara dedm kızdı nese ya dedi ve kapattı. az çok oda biliyo durumumu sadece musait olduğm bi yere geçmemi beklemesini istedm ya hemn yüzüme kapattı bn burda onun için üzülüyorum ama onun yaptığına bak gelde ağlama yaa....!:84:
aaaaaa dimik fark etmedim ne vuruon ben ensem acıdııı
beklemeye alıp müsai bi yere geçseydin ya cnm...
sennin askerin yeni sanırım. onunda oda canı sıkkındır şimdi ortama alışmaya çalışıyodur. sende öyle diyince o an ters tarafına denk geldi demekki... seni üzdüğünün farkına varıp tekrar arar herhalde bugün veya yarın. çünkü sıra falan da oluyo ya ankesörlünün başında o yüzden şu zamanda sürekli arayamaz belki...
Ordakı sıkıntıyla normal bunlar bencemusait oldugun yere o an gecmeye calıssaydın keske:18:
yanı 1 dk dıyıp hemen yer degistirseydın her zaman arama ımkanı olmuyodur aradıgındada bırazdan ara dıyınce o gergınlıkle patlamıstır sıkma sen canını aradıgında acıklarsın
nan ne küsüonnn kaç aydır geldiğin yok bu angel napıo dedin mi hiçfark etme zaten sen
sıkmamaya çalışıyorum ama hep aklımda bn sürekli onu düşnmektn bütn sosyal hayatm sıfıra indi o da böyle yapınca ağırıma gidiyo
alt tarafı bı ay gelmedık olanlara baknan ne küsüonnn kaç aydır geldiğin yok bu angel napıo dedin mi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?