Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Selaaam kızlaaaaaar, :97:

Gözdecim alyansın çok güzlmiş gerçekteeen... hayırlı olsunn

offf ya çok kötüyüm... telefonu yüzüme kapattı... anlamıyorum ya birbirimize en çok ihtiyacmz olduğu zamnda niye böyle yapıyo...

sfk 451

Son düzenleyen: Moderatör:
tartıştınız mı?
yoksa o an orda brisine canı sıkılmışta birden kapatmıştır...
ya da kontoru mu bitti?

gördüm diger topikte yorumda yazdım sen cevap vermedın gözde hanım

tartıştınız mı?
yoksa o an orda brisine canı sıkılmışta birden kapatmıştır...
ya da kontoru mu bitti?

aradı ama musait deildm babam vardı ve konuşma imkanım yoktu söyledm biraz snra ara dedm kızdı nese ya dedi ve kapattı. az çok oda biliyo durumumu sadece musait olduğm bi yere geçmemi beklemesini istedm ya hemn yüzüme kapattı bn burda onun için üzülüyorum ama onun yaptığına bak gelde ağlama yaa....!:84:

Ordakı sıkıntıyla normal bunlar bence musait oldugun yere o an gecmeye calıssaydın keske:18:
yanı 1 dk dıyıp hemen yer degistirseydın her zaman arama ımkanı olmuyodur aradıgındada bırazdan ara dıyınce o gergınlıkle patlamıstır sıkma sen canını aradıgında acıklarsın

beklemeye alıp müsai bi yere geçseydin ya cnm...
sennin askerin yeni sanırım. onunda oda canı sıkkındır şimdi ortama alışmaya çalışıyodur. sende öyle diyince o an ters tarafına denk geldi demekki... seni üzdüğünün farkına varıp tekrar arar herhalde bugün veya yarın. çünkü sıra falan da oluyo ya ankesörlünün başında o yüzden şu zamanda sürekli arayamaz belki...

haklısın canm ama dışardaydm ve babam tel. kullandığımı bilmiyo ona rağmn açtm sadece bkle dedm ya bndn snra bi de ailesini arıyo istese tekrar arayablrdi. zatn onun kızdığını anlaynca nese aşkm konuşalm dedm ve dinlemedn yüzüme kapattı ... ya bn bunlarımı hak ediyorum sanki bilmiyo bnm durumumu. o da haklı ama bnide anlaması gerekiyodu. bi daha arasn bu sefer bnde onun yüzüne kapatıcm işim var diye anlasn bni !

sıkmamaya çalışıyorum ama hep aklımda bn sürekli onu düşnmektn bütn sosyal hayatm sıfıra indi o da böyle yapınca ağırıma gidiyo

sıkmamaya çalışıyorum ama hep aklımda bn sürekli onu düşnmektn bütn sosyal hayatm sıfıra indi o da böyle yapınca ağırıma gidiyo

bence onunda ağırına gitmistir iyide seni arayıp ailesini arayıp tekrar senı nasıl arayabilir ki orda sıra bekleyenler oluyordur ayrıca sakın kızgınlıkla hareket edip kaptma telefonu felan sinirin gecince cok üzülürsün
senın şuan şikayet etme lüksün yok ona toleranslı davranman gerekiyor canım belkı normal sartlarda durumunu bılıyo ama onunda suan sana ihtiyacı var elınde olmadan gerılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…