Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sagol canım ınsallah
yemın törenınız ne zaman

valla canım bu ayın 31inde sanırım ibom öyle demişti bikac gün önce. az kaldı kavuscam askıma .ya biliyomusun canım annemlerin yanında bana ilk defa sarıldı ve bnde ona sımsıkı sarıldım hic unutamıyorum.düşündükçe hep o anı yasıyo gibi oluyorum

nişanlımısınız siz cnm
bızımkıde öleydi 31 inde sanırım gidiceksin törene ne guzel kavusucaksın askına sonrada dagıtıma gelecek ztn.
ınsan hem mutlu oluyo hemde dusundukce daha cok özlüyo demı ah askerlik ahh

evet canım nişanlıyız :) temmuzda aile arasında yaptık ama bi gelsin bitanemm nişan düğünü yapıcas inşallah dökcez kurtlarımızı
bizde zaten hem adı konsun hemde askerdeyken içi rahat etsin diye yaptık be kuzum.askeriyeye kadar imkansız göndermezdi ailem gecirmeye yoksa.
evet canımm özlemem mi be tatlmm bugun telefonda özledim derken sesi titredi resmen askımın.cok sert gibi gözükür ama öyle hassastırki anlatamam sana. cokk seviyorumm çokkk canımm bugun ilk ayrı kaldıgımız pazar gunumuzdu oyle kötü oldumki sabah erkenden kalkıp dusa girip süslenip püslenip askımı beklemeyi tatlı didişmelerrimizi.uykusundan uyanıp geceleri bana gusel sözler yazıp mesaj atmalarını simdiden özledimmm.ama olsun razıyım özlemeye yeterki hayırlısıyla sag salim bitirsin askerliğini gelsin

hepimiz aynı duyguları yasıyoruz tatlım.
nisan dügünü neden yapıyosunuz normal dugune daha var mı
valla ilk pazarımda bende öle olmustum acayip bosluk oluyo ya valla gecsin artık zaman sevdıgım gelsn

hepimiz aynı duyguları yasıyoruz tatlım.
nisan dügünü neden yapıyosunuz normal dugune daha var mı
valla ilk pazarımda bende öle olmustum acayip bosluk oluyo ya valla gecsin artık zaman sevdıgım gelsn

canımm ya abim askerdeydi biz söz yaparken gelememişti.ozaman o yok diye bnde hickimseyi oynatmadım.nebileyim özeniyorum.geldiginden bikac ay sonra nişan düşünüyoruz sonrasındada 6 7 ay sonrada düğün yaparız heralde canım.gelmeden bişey diyemiyorum be tatlımm önümde abim oldugu için onu beklicez biraz bakalım
canımm ahh sizinkiler bitirse gelsede bizimkilerinde az kalsa bi an önce

evet ya bız kavusalm sıra sızlere gelsın hepimiz kavusalım
anladım cnm iyi olur yapın hem icinde kalmamıs olur
hemde düğüne hazırlık yaparsınız o arada abin nisanlı felan mı.??,

evet ya bız kavusalm sıra sızlere gelsın hepimiz kavusalım
anladım cnm iyi olur yapın hem icinde kalmamıs olur
hemde düğüne hazırlık yaparsınız o arada abin nisanlı felan mı.??,

evet canımm tum sevenler kavussun sevdiklerine
yok be canımm nerdeee sevdiği yokki daha.askere giderken vardı kız şeref siz cıktı biraz tatlmm.işte aramızdada 5yaş var müsade ediyo aslında bana sıra veriyo ama ben onun evlenmesini istiyorum ilkönce.boynu bükük kalsın istemiyorum :18:

Son düzenleme:
tatlım tabı abini düsünmen cok guzel ama hayatında bırı yokmus kı önce onu beklersen cok beklersn bence
zaten askerin gelicek kendını toplayacak falan zaman alıcak ıllakı ama belkı abınde sevdigin askerdeyken evlenır
kaç yasındasın tatlım sen askerin yasında mı gıttı

nerde bu hatunlar aaa ne kadar boş burası artık böyle alalala
alttakiler gördüm sizi gelin gari yaklaşı verin sohbete

ben 20yaşındaymcanım askerimde 22yaşında.okuldan dolayı gec gitti. aslında haklısın canım beklersek daha cok bekleriz ama baktık gördük gelene kadar birini bulamadı arayı sogutmadan yapıcaz ama bulursa bekleriz canımmyaa.üzülüyorum onada cok temiz kalpli aslında ama hep karsısına hayır sız insanlar cıkıyo

öyle yaptm zatn canm ya dediğinz gibi kapatmadm iyiki de ole yapmışm komutan cağrmş birdn kapatmk zornda kaldm dedi iyiki sizi dnlemşm yok sa direk kapatcktm telefonu.
bitanm ya mide si ağrıyomuş sabret kocacım biteck bu safak esmerin seni çokkkkkkkkk seviyo

aynn canm ya bnde çok tripli çok nazlıym ama sözlndkten snra braz daha dikkat etmeye başladm. çok seviyorm ya çokk. ailesini aramıyomş 2 gndr pek vaktm olmuyo diyo ama bni sürekli arıo hiç üzmücm artk ne kndimi ne onu bi gelsn de . haklısn tatlım herşey bizim elimzde

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…