sagol canım ınsallah
yemın törenınız ne zaman
valla canım bu ayın 31inde sanırım ibom öyle demişti bikac gün önce. az kaldı kavuscam askıma.ya biliyomusun canım annemlerin yanında bana ilk defa sarıldı ve bnde ona sımsıkı sarıldım hic unutamıyorum.düşündükçe hep o anı yasıyo gibi oluyorum
denir tabiii olummmmayıp ayıphıc denır mı:82:
nişanlımısınız siz cnm
bızımkıde öleydi 31 inde sanırımgidiceksin törene ne guzel kavusucaksın askına sonrada dagıtıma gelecek ztn.
ınsan hem mutlu oluyo hemde dusundukce daha cok özlüyo demı ah askerlik ahh
denir kızımmmmm aşkınlaaaa sennndenmez cıs cıs
evet canım nişanlıyız :) temmuzda aile arasında yaptık ama bi gelsin bitanemm nişan düğünü yapıcas inşallah dökcez kurtlarımızı
bizde zaten hem adı konsun hemde askerdeyken içi rahat etsin diye yaptık be kuzum.askeriyeye kadar imkansız göndermezdi ailem gecirmeye yoksa.
evet canımm özlemem mi be tatlmm bugun telefonda özledim derken sesi titredi resmen askımın.cok sert gibi gözükür ama öyle hassastırki anlatamam sana. cokk seviyorumm çokkk canımm bugun ilk ayrı kaldıgımız pazar gunumuzdu oyle kötü oldumki sabah erkenden kalkıp dusa girip süslenip püslenip askımı beklemeyi tatlı didişmelerrimizi.uykusundan uyanıp geceleri bana gusel sözler yazıp mesaj atmalarını simdiden özledimmm.ama olsun razıyım özlemeye yeterki hayırlısıyla sag salim bitirsin askerliğini gelsin
denir kızımmmmm aşkınlaaaa sennn
hepimiz aynı duyguları yasıyoruz tatlım.
nisan dügünü neden yapıyosunuz normal dugune daha var mı
valla ilk pazarımda bende öle olmustum acayip bosluk oluyo ya valla gecsin artık zaman sevdıgım gelsn
canımm ya abim askerdeydi biz söz yaparken gelememişti.ozaman o yok diye bnde hickimseyi oynatmadım.nebileyim özeniyorum.geldiginden bikac ay sonra nişan düşünüyoruz sonrasındada 6 7 ay sonrada düğün yaparız heralde canım.gelmeden bişey diyemiyorum be tatlımm önümde abim oldugu için onu beklicez biraz bakalım
canımm ahh sizinkiler bitirse gelsede bizimkilerinde az kalsa bi an önce
evet ya bız kavusalm sıra sızlere gelsın hepimiz kavusalım
anladım cnm iyi olur yapın hem icinde kalmamıs olur
hemde düğüne hazırlık yaparsınız o aradaabin nisanlı felan mı.??,
tatlım tabı abini düsünmen cok guzel ama hayatında bırı yokmus kı önce onu beklersen cok beklersn benceevet canımm tum sevenler kavussun sevdiklerine
yok be canımm nerdeeesevdiği yokki daha.askere giderken vardı kız şeref siz cıktı biraz tatlmm.işte aramızdada 5yaş var müsade ediyo aslında bana sıra veriyo ama ben onun evlenmesini istiyorum ilkönce.boynu bükük kalsın istemiyorum :18:
mehşerimmmmm napıosun fıstığımnerde bu hatunlar aaa ne kadar boş burası artık böyle alalala
alttakiler gördüm sizi gelin gari yaklaşı verin sohbete
mehşerimmmmm napıosun fıstığım
tatlım tabı abini düsünmen cok guzel ama hayatında bırı yokmus kı önce onu beklersen cok beklersn bence
zaten askerin gelicek kendını toplayacak falan zaman alıcak ıllakı ama belkı abınde sevdigin askerdeyken evlenır
kaç yasındasın tatlım sen askerin yasında mı gıttı
sakın kapatma canım benimm.. bak öyle yaparsan hic ii olmaz zaten suan ortama alısmaya calısıyo tum cevresinden uzakta bide nereye düşecegini kara kara düşünüyodur senide özlemiştir,orda kimbilir belkide yanındaki acemiler yuzunden zorlukta cekiyo olabilir.senin 15ay boyunca herseyi alltan alman gerek.yoksa o orda stres olur soora keske demektense sabret sabret.su 15 ayda sabrı özlemeyi beklemeyi ögrenicez.dediğini yaparsan ters teper bidaha aramayabilirde aglama sakın yıpratma kendini aramasını bekle olurmu tatlmm
gözdemmm bebemmm iyiyim canım can sıkıntısından kullanmadığım ojelerimin içine ediyorum
sen napıyorsun
canım ahh ahhh sen benim nazımı tribimi bi bilsen neler yapıyodum askıma.ama anladm hatamı sözlendiğimizden beri kırmamaya calıstım smdk iki guluyorum güldürüyorum btanecmmde hem 1dediğimi iki etmiyo hem dahada aramak için caba gösteriyo.hersey bayanların elinde be tatlmm.sakın öfkeli olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?