bence onunda ağırına gitmistir iyide seni arayıp ailesini arayıp tekrar senı nasıl arayabilir ki orda sıra bekleyenler oluyordurayrıca sakın kızgınlıkla hareket edip kaptma telefonu felan sinirin gecince cok üzülürsün
senın şuan şikayet etme lüksün yok ona toleranslı davranman gerekiyor canım belkı normal sartlarda durumunu bılıyo ama onunda suan sana ihtiyacı var elınde olmadan gerılıyo
alt tarafı 1 ay mııııalt tarafı bı ay gelmedık olanlara bak
angela napıon dıoz fark etmıyo
haklısın galiba canm. neyse aradığı zamn açarm bi gelsn askerden de bn zatn burnndan getirirm bu yaptığını şimdilik böyle olsnama üzldüğümü de belli ederm umarm bi daha böyle bşi olmz çnkü düşndkçe nefes alamıyorm
alt tarafı 1 ay mıııı
hem selamını alıom ben senn her seferinde
aç koynunu kuş konsunnn perimmtabi. ayıp ayıp bıde almıcan mı selamımı
ask olsun angel karusu:84:
aç koynunu kuş konsunnn perimm
saol canm ya inş arar bugn eminm o da üzlmştr zatn. off ya şu askerlk bi geçsydi en azndan acemiliği bitsydi blki daha güzl olurdu
evet ama gelince. Şuan zıttına gitmen dahada yıpratır uzer sizi.
aynen sımdılık böyle olsun.
uzuldugunu belli et ama tatlı dille yap bunu hem oranın gerginligi hem senle gerilirse sonuc gene size zarar.
sıkılma sen bıraz sakinleştirmeye çalış kendini zaten aradıgında seninde keyfin yerıne gelicektir.
saol canm ya inş arar bugn eminm o da üzlmştr zatn. off ya şu askerlk bi geçsydi en azndan acemiliği bitsydi blki daha güzl olurdu
ya bn birz fazla tripliym bnde sevmiyorm ama huyum bu. neyse bugn aramasada alınmama ya çalşcm herşy daha gzel oluck böyle düşünnce rahatlıyorumaramasada sen alınma belkı fırsatı hemen olmaz her ihtimali dusunmen lazım
daha guzel olucak duzene alısıcaksınız tam alısıcak bu seferde sıkılmaya baslayacak yanı askerlik bıtmeden bısey yok
ya bn birz fazla tripliym bnde sevmiyorm ama huyum bu. neyse bugn aramasada alınmama ya çalşcm herşy daha gzel oluck böyle düşünnce rahatlıyorum
o zaman aç koynunu aşkın konsuno ne be
konmasın ben tırsarım
Askerde olan o ama sen bıraz alttan alıcaksın
neyıne alıncaksın kı ımkanı yoksa ne yapsın zaten yorgundur acemıde egitimdi falan
tabıkıde hersey daha guzel olucak bu durumda kendını kendın tesellı ediceksın
bu sıkıntılar gecıcek her sey çokk güzel olacak
hemde hıc gecmek bılmıyor
455 ten basladık bızde
evet bazen cok heyecanlanıyorum bazende daha var dıyorum
o zaman aç koynunu aşkın konsun
gene de korkarmısın
psikolojik olarak bızde yapıyoruz o hem fiziksel hem ruhsal yapıyo bıde orda olan askerlerimiz dusun bız bu haldeysek onlar ne haldeonunla berabr bnde burda yapıyorm zatn askerliği. ama haklısn ya yorulmuştr şimdi btanem kıyamm bn ona.
offf ya geçse artk su askerlikte tamamn bnm olsa... ozamn bu gnleri gülerk hatrlıcz... ama daha sfk 451
kıyamamyaa hiiiç üzme kendini canım okadar azaltmıssınız sabretmissiniz inşallah kalan zamanda su gibi akıp gecer kavusursun aşkına
slm kızlar..aşkım doğum günüm için büyük bi demet kırmızı gül hazırlatıp eve yollamış..ah ahh nasıl duygulandım anlatamam..ben çok seviyorum aşkımı..yeter bitsin artık.birdaha onsuz bi doğum günü geçirmek istemiyorummm...
korkarmışşş bayılırım konsun demiodaakorkarm ben banane banane
haklısın canm ama dışardaydm ve babam tel. kullandığımı bilmiyo ona rağmn açtm sadece bkle dedm ya bndn snra bi de ailesini arıyo istese tekrar arayablrdi. zatn onun kızdığını anlaynca nese aşkm konuşalm dedm ve dinlemedn yüzüme kapattı ... ya bn bunlarımı hak ediyorum sanki bilmiyo bnm durumumu. o da haklı ama bnide anlaması gerekiyodu. bi daha arasn bu sefer bnde onun yüzüne kapatıcm işim var diye anlasn bni !
korkarmışşş bayılırım konsun demiodaa
ya bn birz fazla tripliym bnde sevmiyorm ama huyum bu. neyse bugn aramasada alınmama ya çalşcm herşy daha gzel oluck böyle düşünnce rahatlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?