Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

haklısın galiba canm. neyse aradığı zamn açarm bi gelsn askerden de bn zatn burnndan getirirm bu yaptığını şimdilik böyle olsn ama üzldüğümü de belli ederm umarm bi daha böyle bşi olmz çnkü düşndkçe nefes alamıyorm

evet ama gelince. Şuan zıttına gitmen dahada yıpratır uzer sizi.
aynen sımdılık böyle olsun.
uzuldugunu belli et ama tatlı dille yap bunu hem oranın gerginligi hem senle gerilirse sonuc gene size zarar.
sıkılma sen bıraz sakinleştirmeye çalış kendini zaten aradıgında seninde keyfin yerıne gelicektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
saol canm ya inş arar bugn eminm o da üzlmştr zatn. off ya şu askerlk bi geçsydi en azndan acemiliği bitsydi blki daha güzl olurdu

saol canm ya inş arar bugn eminm o da üzlmştr zatn. off ya şu askerlk bi geçsydi en azndan acemiliği bitsydi blki daha güzl olurdu

aramasada sen alınma belkı fırsatı hemen olmaz her ihtimali dusunmen lazım
daha guzel olucak duzene alısıcaksınız tam alısıcak bu seferde sıkılmaya baslayacak yanı askerlik bıtmeden bısey yok

aramasada sen alınma belkı fırsatı hemen olmaz her ihtimali dusunmen lazım
daha guzel olucak duzene alısıcaksınız tam alısıcak bu seferde sıkılmaya baslayacak yanı askerlik bıtmeden bısey yok
ya bn birz fazla tripliym bnde sevmiyorm ama huyum bu. neyse bugn aramasada alınmama ya çalşcm herşy daha gzel oluck böyle düşünnce rahatlıyorum

ya bn birz fazla tripliym bnde sevmiyorm ama huyum bu. neyse bugn aramasada alınmama ya çalşcm herşy daha gzel oluck böyle düşünnce rahatlıyorum

Askerde olan o ama sen bıraz alttan alıcaksın
neyıne alıncaksın kı ımkanı yoksa ne yapsın zaten yorgundur acemıde egitimdi falan
tabıkıde hersey daha guzel olucak bu durumda kendını kendın tesellı ediceksın
bu sıkıntılar gecıcek her sey çokk güzel olacak

onunla berabr bnde burda yapıyorm zatn askerliği. ama haklısn ya yorulmuştr şimdi btanem kıyamm bn ona.

offf ya geçse artk su askerlikte tamamn bnm olsa... ozamn bu gnleri gülerk hatrlıcz... ama daha sfk 451

Son düzenleyen: Moderatör:
o zaman aç koynunu aşkın konsun
gene de korkarmısın
korkarm ben banane banane

onunla berabr bnde burda yapıyorm zatn askerliği. ama haklısn ya yorulmuştr şimdi btanem kıyamm bn ona.

offf ya geçse artk su askerlikte tamamn bnm olsa... ozamn bu gnleri gülerk hatrlıcz... ama daha sfk 451
psikolojik olarak bızde yapıyoruz o hem fiziksel hem ruhsal yapıyo bıde orda olan askerlerimiz dusun bız bu haldeysek onlar ne haldeyorulmustur tabı acemıde daha sen desteğisin onun
hepimizin istedigi o zaten askerlerimize kavusmak
sımdıden koyvermek yok bı dagıtıma gelsın
se şafak sayma ya mehtap saysana ne kadar var izine gelmesıne

ne güzell canımyaa benim askımda dogum gunumde iş yerime göndermişti insan cok mutlu oluyo ahhh ahhh askımın dogum gunune az kaldı yanında olamıcam bende .hep böyle kıy met in izi bilirsiniz inşallah canımm :81:

Son düzenleme:

sakın kapatma canım benimm.. bak öyle yaparsan hic ii olmaz zaten suan ortama alısmaya calısıyo tum cevresinden uzakta bide nereye düşecegini kara kara düşünüyodur senide özlemiştir,orda kimbilir belkide yanındaki acemiler yuzunden zorlukta cekiyo olabilir.senin 15ay boyunca herseyi alltan alman gerek.yoksa o orda stres olur soora keske demektense sabret sabret.su 15 ayda sabrı özlemeyi beklemeyi ögrenicez.dediğini yaparsan ters teper bidaha aramayabilirde aglama sakın yıpratma kendini aramasını bekle olurmu tatlmm

canım ahh ahhh sen benim nazımı tribimi bi bilsen neler yapıyodum askıma.ama anladm hatamı sözlendiğimizden beri kırmamaya calıstım smdk iki guluyorum güldürüyorum btanecmmde hem 1dediğimi iki etmiyo hem dahada aramak için caba gösteriyo .hersey bayanların elinde be tatlmm.sakın öfkeli olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…