aradan 3 yıl geçti ve hala listelerimi devam ettirmenize inanamıyorum çok tşk ederim inşallah sizlerde sevdiklerinize kavuşursunuz kazasız belasız ...askerlik çok zor diyordum ama askerlik sonrası dahada zor kızlar.şimdiki zamanlar size ççok zor geçmez bitmez gibi geliyor belkide ama yaşayan bilen biri olarak emin olun askerlik sonrası daha zor oluyor.bu nedenle kendinizi üzmemeye yıpratmamaya çalışın.allahtan sizin için en yürekten duam inşallah askerliğiniz bir çırpıda biter.askerlik sonrasındada herşey gönlünüzce olsun inşallah
Beimkide onumuzdeki haftasonu evci cikiyor bencede yandan yandan :))) ya keske kk ya begenme butonu yapsalarrr super olur dimii kizlar buarda ben safagin ucunu kacirdimmm
gözün aydın canımm..
haklısın tabi yanında olsun isterdin baska ne isterki insan başka kimse görmesin duymasın dokunmasın bizene
benimki geldi ama görüşemedik neti gidiyor donuyor yavaş başka heryer doluymuş çok sinirliyim sakinleşmeye çalışıyorum varya şu an patlamaya hazır bomba gibiyim
Gözün aydın seninde o zaman canım
Neden şafağın ucunu kaçırdın ki :26:
Sakin ol diyemeyeceğim seni anlıyorum.
Kafelerin dolu olmasıda normal zaten bilmedikleri bir yer merkezde bildikleri bi kaç netkafe vardır onlarda askerler yüzünden doludur.
Zamanlar oldukları yerde öğreneceklerdir ne nerde nasıl gidilir ilk zaman zorluk çekerler.
Peki telefonu varmı ulaşabiliyormusun konuşabiliyormusun
amin canım sağol askerlik sonrası ne gibi zorluklar yaşadınki böyle söylüyorsun azcık anlatsana
hayır hiç bi haberim fikrim yok kafayı yemek üzereyim gelen arkadaş tekliflerini kabul edip benim çevrimdışı yazdıgım mesajları açıp okumuş yani benim pcden öyle görünüyo bilmiyorum benimi yiyo anlamadım şu an gelse yada arasa demedigimi bırakmam
Sanki canın az sıkkın değil bide o tür şeylerimi dinleyip sıkacaksın.
Asıl dert askerlik sonrası başlıyor arkadaş haklı.
İş bul düzen kur nişan evlen para pul vss
Dur hemen heyheylenme
Bilmediği bir ortamda bilmediği bir insanlarla
İlk zamanlar böyle olması normal telefon açınca sakin sakin konuş.
Askerlikte çektikleri yetiyor zaten
hepsini biliyomda işte
tertipleriyle arkadaş olmuş tertibi bunları etiketlemiş 15 dk önce duvarına haftaya görüşürüz yazmış tertibi işte
gittiler heralde
Sanırım bu saate çıkmalar lazım ki geç kalmasınlar birde yol felan var ise
4te teslim olmaları gerekiyomuş dün söylemişti hevesim kursağımda kaldı zaten neye heveslensem bi pürüz çıkıyo
Geçecek canım geçecek
Gün gelecek bu günler için gülüp geçeceksin.
İlk zamanlar neler çektik anlatamam
Hatta benim tertiplerden biri ile benım askerim aynı yerde aynı bölükte idi acemilikte.
Birimiz haber alamayınca diğerimiz alıyordu anca öyle haberdar oluyorduk
İlk zamanlar çok zor geçiyor
İki taraf içinde sende zorlanacaksın ama bitecek şu 400 ler bi bitsin 300 lere geçtiğin zaman herşey çok daha güzel olacak
Şafakkkkk 51 kızlarrrrr ne kaldı şurdaa kavuşmamızaaa :))) dünn gece sabaha kadar konuştuk nerdeysseeee şimdi uyandım bendeee çok güzeldiii
Şafakkkkk 51 kızlarrrrr ne kaldı şurdaa kavuşmamızaaa :))) dünn gece sabaha kadar konuştuk nerdeysseeee şimdi uyandım bendeee çok güzeldiii
selam kızlaaar ben geldim
sakinleştim canım valla çok şükür hala aramadı ama aradıgındada ters davranmam oda mantıklı bi açıklama yaparsa sorun yapmam
dün yemin töreninden sonra beni aramadı akşam üstü gibi aradı kızdım bende neden aramıyosun sanki bişey yaptırıyolar dedim tüfekleri falan temizletmişler toplamışlar yine bi ara bunları senin bana moral verecegin yere ben veriyorum sana diyo haspamvalla şu 400ler bitsin o az daha alışsın ustada çıksın dağıtıma gelsn gitsin anca o zaman rahatlıcam ben ya
valla bişey kalmamışşşş ümrüşüm gözün aydınn sabaha kadarda konuşmussuunz ohh daha ne ister insan kızım yaaaa
selam kızlaaar ben geldim
Hoş geldin canım ohh ne güzel konuşmuşsunda
Selam hoş geldin
Ustaya çıktığı zaman çok rahatlayacaksınız zaten
kız var ya şu göz kırpma smileına sinir oluyorum ben pek bi havalı bakıyo baksana şuna
Hoş geldin canım ohh ne güzel konuşmuşsunda
Selam hoş geldin
Ustaya çıktığı zaman çok rahatlayacaksınız zaten
hoşgeldin canım nasılsın
sağolun canlarım hoşbuldum
nasıl olayım dün yemin töreni vardı iki gündür askerim çarşıda ailesi gitmişti yanına bu akşam geri dönüyorlar :106:
ben de telefonla idare ediyorum yanında olamadıminternetten de konuşuyoruz ara sıra ama askerlik cidden insanı çok değiştiriyormuş artık anladım :44:
sizde ne var ne yok?
Siniri olmadığın bi o kalmıştı Ceyda
hatrı kalmasın onada sinir ol
sağolun canlarım hoşbuldum
nasıl olayım dün yemin töreni vardı iki gündür askerim çarşıda ailesi gitmişti yanına bu akşam geri dönüyorlar :106:
ben de telefonla idare ediyorum yanında olamadıminternetten de konuşuyoruz ara sıra ama askerlik cidden insanı çok değiştiriyormuş artık anladım :44:
sizde ne var ne yok?
Askerlik her iki tarafı da çok değiştiriyor canım.
Bende iyi askerim izinde burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?