Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

amin canım sağol askerlik sonrası ne gibi zorluklar yaşadınki böyle söylüyorsun azcık anlatsana

Beimkide onumuzdeki haftasonu evci cikiyor bencede yandan yandan :))) ya keske kk ya begenme butonu yapsalarrr super olur dimii kizlar buarda ben safagin ucunu kacirdimmm

Gözün aydın seninde o zaman canım

Neden şafağın ucunu kaçırdın ki :26:

Sakin ol diyemeyeceğim seni anlıyorum.
Kafelerin dolu olmasıda normal zaten bilmedikleri bir yer merkezde bildikleri bi kaç netkafe vardır onlarda askerler yüzünden doludur.
Zamanlar oldukları yerde öğreneceklerdir ne nerde nasıl gidilir ilk zaman zorluk çekerler.
Peki telefonu varmı ulaşabiliyormusun konuşabiliyormusun

hayır hiç bi haberim fikrim yok kafayı yemek üzereyim gelen arkadaş tekliflerini kabul edip benim çevrimdışı yazdıgım mesajları açıp okumuş yani benim pcden öyle görünüyo bilmiyorum benimi yiyo anlamadım şu an gelse yada arasa demedigimi bırakmam

amin canım sağol askerlik sonrası ne gibi zorluklar yaşadınki böyle söylüyorsun azcık anlatsana

Sanki canın az sıkkın değil bide o tür şeylerimi dinleyip sıkacaksın.
Asıl dert askerlik sonrası başlıyor arkadaş haklı.
İş bul düzen kur nişan evlen para pul vss

Dur hemen heyheylenme
Bilmediği bir ortamda bilmediği bir insanlarla
İlk zamanlar böyle olması normal telefon açınca sakin sakin konuş.
Askerlikte çektikleri yetiyor zaten

Sanki canın az sıkkın değil bide o tür şeylerimi dinleyip sıkacaksın.
Asıl dert askerlik sonrası başlıyor arkadaş haklı.
İş bul düzen kur nişan evlen para pul vss

hepsini biliyomda işte

Dur hemen heyheylenme
Bilmediği bir ortamda bilmediği bir insanlarla
İlk zamanlar böyle olması normal telefon açınca sakin sakin konuş.
Askerlikte çektikleri yetiyor zaten

tertipleriyle arkadaş olmuş tertibi bunları etiketlemiş 15 dk önce duvarına haftaya görüşürüz yazmış tertibi işte
gittiler heralde

hepsini biliyomda işte

tertipleriyle arkadaş olmuş tertibi bunları etiketlemiş 15 dk önce duvarına haftaya görüşürüz yazmış tertibi işte
gittiler heralde

Sanırım bu saate çıkmalar lazım ki geç kalmasınlar birde yol felan var ise

4te teslim olmaları gerekiyomuş dün söylemişti hevesim kursağımda kaldı zaten neye heveslensem bi pürüz çıkıyo

Geçecek canım geçecek
Gün gelecek bu günler için gülüp geçeceksin.
İlk zamanlar neler çektik anlatamam
Hatta benim tertiplerden biri ile benım askerim aynı yerde aynı bölükte idi acemilikte.
Birimiz haber alamayınca diğerimiz alıyordu anca öyle haberdar oluyorduk
İlk zamanlar çok zor geçiyor
İki taraf içinde sende zorlanacaksın ama bitecek şu 400 ler bi bitsin 300 lere geçtiğin zaman herşey çok daha güzel olacak

Şafakkkkk 51 kızlarrrrr ne kaldı şurdaa kavuşmamızaaa :))) dünn gece sabaha kadar konuştuk nerdeysseeee şimdi uyandım bendeee çok güzeldiii

sakinleştim canım valla çok şükür hala aramadı ama aradıgındada ters davranmam oda mantıklı bi açıklama yaparsa sorun yapmam
dün yemin töreninden sonra beni aramadı akşam üstü gibi aradı kızdım bende neden aramıyosun sanki bişey yaptırıyolar dedim tüfekleri falan temizletmişler toplamışlar yine bi ara bunları senin bana moral verecegin yere ben veriyorum sana diyo haspam valla şu 400ler bitsin o az daha alışsın ustada çıksın dağıtıma gelsn gitsin anca o zaman rahatlıcam ben ya

Şafakkkkk 51 kızlarrrrr ne kaldı şurdaa kavuşmamızaaa :))) dünn gece sabaha kadar konuştuk nerdeysseeee şimdi uyandım bendeee çok güzeldiii

valla bişey kalmamışşşş ümrüşüm gözün aydınn sabaha kadarda konuşmussuunz ohh daha ne ister insan kızım yaaaa

Hoş geldin canım ohh ne güzel konuşmuşsunda

selam kızlaaar ben geldim

Selam hoş geldin

Ustaya çıktığı zaman çok rahatlayacaksınız zaten

Hoş geldin canım ohh ne güzel konuşmuşsunda

Selam hoş geldin

Ustaya çıktığı zaman çok rahatlayacaksınız zaten

hoşgeldin canım nasılsın

sağolun canlarım hoşbuldum
nasıl olayım dün yemin töreni vardı iki gündür askerim çarşıda ailesi gitmişti yanına bu akşam geri dönüyorlar :106:
ben de telefonla idare ediyorum yanında olamadım internetten de konuşuyoruz ara sıra ama askerlik cidden insanı çok değiştiriyormuş artık anladım :44:
sizde ne var ne yok?

Askerlik her iki tarafı da çok değiştiriyor canım.
Bende iyi askerim izinde burada

Siniri olmadığın bi o kalmıştı Ceyda
hatrı kalmasın onada sinir ol

ya Zeyneppp yaaaaa
benimki askere gitmeden öncede sinir oluyodum ben ona hemşo

ahh ne kadar şanslısın kız benimkinin ailesi gitmedi yemin töreninden sonrada çıkmadı bugun çıktı ama internet cafelerin gazabına ugradık yavaslıgı donması falan konuşamadık dogru duzgun 15 dakka falan anca görmüşümdür toplasan sen yine şanslısın semoş senide ekledim ama hiç faceden konuşmak nasip olmadı

Askerlik her iki tarafı da çok değiştiriyor canım.
Bende iyi askerim izinde burada

birbirimizi tanıyamadık gibi bişey oldu yaa bu kadarını beklemiyordum ben :18: neyse umarım bundan sonrası sorunsuz devam eder
izinde mi ne güzel görüşebiliyor musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…